Перейти до змісту

Я слегка в шоке.....

sashulya

Рекомендовані повідомлення

собак люблю, але дітей люблю більше. Як показує практика, ніхто там не змінится і за псами прибирати не буде, а дитині вчитися повзати серед собачих какашок..

І жінку вагітну зрозуміти можна, у неї пологи скоро, це і стрес , і страх, вдома розслабитися не може..

висновок - чоловік мудак, бо ситуацію не розрулює і дозволяє обсмоктувати внутрішньосімейні проблеми на форумах :blink:

Я и не говору, что ребенку нужно жить в грязи. Я утверждаю что эту ситуацию давно уже решить можно было.... Тут -то и проблема не совсем в собаках, а в отношениях между людьми. И мне кажется это либо конфликт со свекрами либо еще что-то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Чоловік і справді безхребетний мудак. Тут тільки поспівчувати жінці можна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, - вибач, але ти гониш. Якщо кажеш, що плануєш стати матір'ю в скорому майбутньому, то мабуть повинна знати і про токсоплазмоз. І звідси роби висновки.

Можливо батьки просто тупо ігнорували прохання невістки вивезти собак.

mix_forever, підтримав. А де ж чоловік, чи йому похєр, що має народитися дитина?

Зрештою, ситуації ми не знаємо, маємо факт. Жінка просить допомоги.

Я б постріляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшли крайнього.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, - вибач, але ти гониш. Якщо кажеш, що плануєш стати матір'ю в скорому майбутньому, то мабуть повинна знати і про токсоплазмоз. І звідси роби висновки.

Можливо батьки просто тупо ігнорували прохання невістки вивезти собак.

mix_forever, підтримав. А де ж чоловік, чи йому похєр, що має народитися дитина?

Зрештою, ситуації ми не знаємо, маємо факт. Жінка просить допомоги.

Я б постріляв.

незнаю кто тут гонит, но возможно ты ..... Про токсоплазмоз знаю, так как в семье все врачи. Так вот переносчиками токсоплазмы являются коты это раз;

Во вторых перед зачатием либо же после наступления беременности здается анализ на токсоплазму.....и если это есть антитела к ней самой - то опасности нет (такое часто бывает когда женсчина уже имела кошек) , а если их нет то стоит просто избегать общения с кошкой и уборки туалета на время беременности. К тому же вакцинации никто не отменял. И это очень важно вакцинировать животных по схеме постоянно.... (1 раз в год) от вирусных заболеваний. Ну и естественно соблюдать элементарные сан. нормы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшли крайнього.)

:D та завжди винні люди, бо собака - це просто тварина, як її навчили, так вона і робить, бо в сім"ї, вибач, явно живуть свині, хіба тільки не рохкають

про токсоплазмоз

згідна на всі 100%

2 sashulya

Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина?????

може, бо їй і МОЖНА! у неї гормони, у неї набряки, у неї загостений нюх, вона бігає в туалет щоп"ять хвилин, вона погано спить і їй елементарно страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК В ТОМУ ГАВНІ ЗНАХОДИТИСЯ МАЛЕНЬКІЙ ДИТИНІ??? шерсть, блохи, насрано... ПОСТРІЛЯТИ!!!

хай наймає людину, віддають собак при батьках, а ця вже людина нехай везе у ліс!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya, якщо я правильно зрозумів ти займаєшся захистом тварин, бездомних і тих що хазяїн вирішив відати в приют або осипити? Якщо так тоді в чому проблема Вам поступило прохання щоб Ви забрали 3 псів до приюту, бо вони ускладнюють життя для жінки яка збирається родити і переживає за немовля.

імхо. Тримати 3 псів в квартирі то точно гон ну 1 то так ну 3 це явний перебор. А чоловік похоже на все тряпка якою керують зараз батьки ну а потім і жінка почне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую жінку, бо сам не переношу тварин в хаті, тим більше не навчених ходити в туалет (стріляв би за таке). А взагалі то мабуть тих собак ніхто не вигулює, бо якби вигулювали 2 рази на день то вони б в хаті не ходили. Але проблема як я розумію не лише у срачі, а й у самій присутності 3х великих собак вдома. Дитині у такій ситуації не позаздриш, як і її матері. Бо для собак дитина буде чужаком, і шоб звикнути до неї їм треба буде час, протягом якого вони можуть нанести шкоду дитині і, відповідно, матері

Батьки, як і чоловік по ходу неадеквати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО. Не составляет труда за месяц, другой приучить самой собак ходить по нужде на улицу....терпение и труд все перетрут, странно звучит призыв о помощи с угрозами отравить.....сегодня в квартире собаки мешают....завтра свекры...так и травля по накатаной пойдет.... в магазинах есть куча средств для устранения запахов от животных... ...купить специальные аэрозоли завлекалки и запрещалки....все проблемы...псина приучается этими средствами за день ходить в одно указанное место..... барышня в чужой монастырь со своим уставов,....а на средства дизинфекции и завлекалки надо всего гр 70 потратить...или без денег погулять в одно и тоже время с собачками месяц....желания нет....вот и все...и совсем дело не в собаках там.

Ухти. Maybe і не в собаках.

А товарисч псінку дома тримав? Не болонку, нє. Поболєє звєрушку.

Видно не тримав раз радить срєдства для устранєнія запахов і , як варіант, вигул.

Але є одне но. Хазяї псінок батьки чоловіка. А з цього витікає, що псінки будуть слухати лише їх (в більшості випадків навчена собака (якщо навчена) підкоряється командам хазяїна. А батьки стрші люде і їм вигулювати псін можливо зовсім і не виходить. Іншими словами не виключений варіант , що собачки ложитимуть на чужого (тут на вагітну мамку) з прибором.

Є ще гірший варіант, коли псінки відчувають себе домінуючими в квартирі особами. Тоді вони кластимуть на всіх.

І останнє. Якщо батьки не беруться вигулювати, а чоловік не хоче чи не може, то уявіть собі вагітну матір з трьома псами на вигулі від котрих незнамо що чекати.

Так що неварто 3,14-ть про совість, монастирський устав і засоби від запаху.

Доречі собачі екскременти важкувато вивести без конкретної хімії. Так вже влаштована природа цих тваринок. Мітять вони свою територію конкретно і надійно.

Коротше чого це я хотів сказати :) .

А да, в цьому випадку я підтримую майбутню матір, крім варіанта травити. Як на мене, то дитина і собака в квартирі речі несумісні.

А судити яка вона сволота, що качає свої права в хаті свекрів не буду. Ніхто з форумчан до неї психологом не наймався, так що неварто судити про людину по одному зверненню.

ПС Любителям собачок і т.д. Закидати мені нелюбов до братів менших не нать. Тварин я люблю, зокрема собак. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при чем тут волонтеры? Эти собаки вполне домашние. И при том это лично ее проблемы(отсутствие жилья).

Повністю з Вами згідний! * сарказм *

От як викинуть на вулицю, то тоді вже буде Ваша справа, а поки собачки мають міцний дах в особі батьків чоловіка, то хай та вагітна мучиться і не важливо, що у вагітній не можна нервуватися, адже що значить життя майбутньої дитини порівняно з добробутом песиків.

З.І. Складається враження, що Ви живете суто для собак, а люди - це хибна гілка еволюції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...люди - це хибна гілка еволюції.

:D :D причому тупикова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня немецкие овчарки уже 23 года на содержание, не одно их поколение родилось и умирало, люблю их они делают свое дело-охраняют дом, но есть одно но живут они у меня в частном доме в вольере. когда то мне пришлось жить на этажах 8лет, так мне даже в голову не приходило завести там собаку. это каким мудаком надо быть что бы в квартире держать псину и думать что она сама будет срать на унитаз, в ванне купаться и вычесывать себя.

а ведь старые люди шо малые, творять че хотят, у моего знакомого сосед на втором этаже пчел держал вот эта пи..ец, так что не мучайте люди животных этажами им воля и простор нужен, это вы в своих комнатухах позакрывйтесь и телик смотрите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..им воля и простор нужен...

Стопудово згоден.

Чому, власне, і незаводжу псіну, хоча дуже хоцца.

В дитинстві в бабулі з дідом в селі овчар був. Ото було класно з ним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня немецкие овчарки уже 23 года на содержание, не одно их поколение родилось и умирало, люблю их они делают свое дело-охраняют дом, но есть одно но живут они у меня в частном доме в вольере. когда то мне пришлось жить на этажах 8лет, так мне даже в голову не приходило завести там собаку. это каким мудаком надо быть что бы в квартире держать псину и думать что она сама будет срать на унитаз, в ванне купаться и вычесывать себя.

а ведь старые люди шо малые, творять че хотят, у моего знакомого сосед на втором этаже пчел держал вот эта пи..ец, так что не мучайте люди животных этажами им воля и простор нужен, это вы в своих комнатухах позакрывйтесь и телик смотрите.

Повністю підтримую.

Після того як наша "німчура" переїхала з квартири в приватний будинок на околицю міста, то любити один одного ми стали значно більше (у всякому випадку я її точно більше). Вона й почуватися і виглядати стала значно краще. Сумісне перебування в квартирі, хай і 3-х кімнатній, з собакою і котом згадую як страшний сон. Всетаки не варто аби наше захоплення тваринами стало на заваді і людям і самим тваринам, адже в них є також свої потреби і їм потрібен певний життєвий простір, от :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

собак люблю, але дітей люблю більше. Як показує практика, ніхто там не змінится і за псами прибирати не буде, а дитині вчитися повзати серед собачих какашок..

І жінку вагітну зрозуміти можна, у неї пологи скоро, це і стрес , і страх, вдома розслабитися не може..

висновок - чоловік мудак, бо ситуацію не розрулює і дозволяє обсмоктувати внутрішньосімейні проблеми на форумах :blink:

Я и не говору, что ребенку нужно жить в грязи. Я утверждаю что эту ситуацию давно уже решить можно было.... Тут -то и проблема не совсем в собаках, а в отношениях между людьми. И мне кажется это либо конфликт со свекрами либо еще что-то

В мене знайома, жили на квартирі з чоловіком, вагітна все добре, в неї начались ускладнення, вона практично всі 9 місяців в лікарні лежала..Звичайно всі гроші уходили не на зйом кваритири, а на лікування.... Відповідно переїхали до батьків....

Представ коли вона переїжає, а там одні собаки. І як вона мала цю ситуацію рішать?

Такшо не можна судить так предвзято...Житя воно таке, не знаєш де воно може повернутись.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО. Не составляет труда за месяц, другой приучить самой собак ходить по нужде на улицу....терпение и труд все перетрут, странно звучит призыв о помощи с угрозами отравить.....сегодня в квартире собаки мешают....завтра свекры...так и травля по накатаной пойдет.... в магазинах есть куча средств для устранения запахов от животных... ...купить специальные аэрозоли завлекалки и запрещалки....все проблемы...псина приучается этими средствами за день ходить в одно указанное место..... барышня в чужой монастырь со своим уставов,....а на средства дизинфекции и завлекалки надо всего гр 70 потратить...или без денег погулять в одно и тоже время с собачками месяц....желания нет....вот и все...и совсем дело не в собаках там.

Ухти. Maybe і не в собаках.

А товарисч псінку дома тримав? Не болонку, нє. Поболєє звєрушку.

Видно не тримав раз радить срєдства для устранєнія запахов і , як варіант, вигул.

Але є одне но. Хазяї псінок батьки чоловіка. А з цього витікає, що псінки будуть слухати лише їх (в більшості випадків навчена собака (якщо навчена) підкоряється командам хазяїна. А батьки стрші люде і їм вигулювати псін можливо зовсім і не виходить. Іншими словами не виключений варіант , що собачки ложитимуть на чужого (тут на вагітну мамку) з прибором.

Є ще гірший варіант, коли псінки відчувають себе домінуючими в квартирі особами. Тоді вони кластимуть на всіх.

І останнє. Якщо батьки не беруться вигулювати, а чоловік не хоче чи не може, то уявіть собі вагітну матір з трьома псами на вигулі від котрих незнамо що чекати.

Так що неварто 3,14-ть про совість, монастирський устав і засоби від запаху.

Доречі собачі екскременти важкувато вивести без конкретної хімії. Так вже влаштована природа цих тваринок. Мітять вони свою територію конкретно і надійно.

Коротше чого це я хотів сказати :) .

А да, в цьому випадку я підтримую майбутню матір, крім варіанта травити. Як на мене, то дитина і собака в квартирі речі несумісні.

А судити яка вона сволота, що качає свої права в хаті свекрів не буду. Ніхто з форумчан до неї психологом не наймався, так що неварто судити про людину по одному зверненню.

ПС Любителям собачок і т.д. Закидати мені нелюбов до братів менших не нать. Тварин я люблю, зокрема собак. :)

зверюшки были разные до метра в холке....

её дите когда писять и какаять будет....и вдруг кто-то из свекров начнет писять и какать где попало, болезни такие у стариков есть.....может тоже отравит?

тут дело не в зверюшках, а в территории....потому,как за 9 месяцев эту проблему можно было решить....поговорив со свекрами, с мужем , но похоже там всех все устраивает,кроме невестки.....и зверюшки-это повод к размену квартиры....скорее всего...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... но похоже там всех все устраивает, кроме невестки...

"...якби хто їх забрав типу в добрі руки,а там як попаде, то батьки не проти, бо неоднократно пробували втюхати то одну то іншу псину але безрезультатно. я прошу Господом Богом і всіма святими...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перенесу-ка я очередной псиносрач в Флейм

2 Shkoder

що це ви, коти, так собачок не любите, га?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shkoder

що це ви, коти, так собачок не любите, га?))))

це ж треба таке підмітити - :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04 собачек не втюхивать нужно, а найти им хорошие руки....потом кого втюхивать будет....детей своих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не має часу довго вирішувати - скоро народжувати, тут потрібно писати:

віддам в хороші руки, або втоплю :)

ой собачки великі, міняєм гасло

віддам в хороші руки, або втравлю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04 собачек не втюхивать нужно, а найти им хорошие руки....потом кого втюхивать будет....детей своих?

Я акцентувала увагу на БАТЬКИ НЕ ПРОТИ

ДІТИ то тут до чого???????????????????

Коли в мене з"явився синок, а дурнувата свекрухина собака кидалась на всіх, коли ми привозили їй внука побавитись - свекруха сама заплатила комусь, щоб собаку кудись вивезли. ЖИЛИ І ЖИВЕМО МИ ОКРЕМО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромавка, а если прочитать первый пост, то можно и понять, что процитированы слова "девушки в истерике". Поэтому наезд на Oksana04 необоснован.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так дети тоже могут писать и какать где угодно, ну хочет она отравить собак....ну пусть травит.., хочет усыпить, пусть усыпляет...ели не может толк с собаками дойти......так нет, хочется решить проблему чужими руками...

а про детей, я к тому, что сегодня собаки проблема- завтра дети или сверы....проблема решается, если её решают, а не говорят о проблеме...

а то люди помогите отравить собак...вот ваша свекровь сама решила эту проблему,....а там какая-то темная ситуация....все не против, только сами ничего не делают....

у нас тоже была проблема с собакой после смерти свекра....муж её пристроил знакомым....и это нормально....за месяц собака жила в другой семье, но это месяц поисков,....а не соплей в инете...

а говорить, я бы пристрелил, я бы отравил....ерунда все это....вот такие умные пойдите застрелите и отравите их...и помогите бедной женщине....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...