Перейти до змісту

Юлямпочка іде в депутати

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

В тих дЄпутатах шо, медом помазано?

Чи знаєте ви, що ремонт одного даху школи має обійтися їй в 150 тисяч гривень? А якщо школі вже п’ятдесят років, то заміна усієї електричної системи – в 300 тисяч? Чи знаєте, що школа не має грошей на закупівлю енергозберігаючого устаткування, а, тим не менше, ліміти на використання такі низькі, що в зимові місяці, коли дня всього кілька годин, школа ніколи не вписується? А скільки книг отримує шкільна бібліотека, крім підручників? Жодної! Наші діти – наше майбутнє, ми зобов’язані забезпечити їх найкращими умовами.

Уже знаємо. І шо далі? БУдеш така біла і пухнаста і відремонтуєш всі школи? Не вірю :)

Пишу, бо випали нам важкі часи, коли доводиться приймати важкі рішення. А моє рішення балотуватися в депутати міської ради, повірте, важке. Це не забавки, тут не візьмеш лікарняний по догляду за дитиною і напишеш заяву на звільнення – назвався депутатом, будь добрий, виконуй (інакше чим ти відрізняєшся від тих, проти кого виступаєш?). І доводиться мені, вчителю хімії загальноосвітньої школи, мамі та авторці дитячих казочок та глянцевих статей, приймати це рішення.

Бідна ти нещасна... Силою тягнуть, ти опираєшся, але ж куди там, доводиться приймати... Тьху. Чесно. Один пафос і більше нічого.

Тому коли до виборів у місцеві ради Ігор Гузь, що очолив волинську "За Україну", запропонував балотуватись у міську раду Луцька, я погодилася. Хоча цьому передували тривалі сумніви і роздуми.

Ну да. Чого би й не погодитись? Бути дЄпутатом шас модно... А Гузь... Язиком тріпатись вміє файно. Пам"ятаю його ще по КУНу та Тризубу.

Ну, ти йди в депутати... Чи не пропонують?

А чого ти тільки один абзац запостив? Наступний же повністю відповідає на твоє питання. Де я сказала, шо відремонтую?

Силою не тягнуть. Плюватись - не гарно. Запропонуй кращу програму, я прислухаюсь. Тільки давай без подвійних стандартів накшталт попереднього зауваження. Прохання дочитувати відповіді, які вже прописані.

Я працюю з тими, хто працює зі мною. З тобою б не працювала, тон твій мені не подобається. Гузя теж пам.ятаю і по КУНуі по ТРизубу, але це не має жодного стосунку до написаного.

' date='27 августа 2010 - 10:06' timestamp='1282896391' post='555408']

странненько - уже другий депутат від "за україну" на борді... зговорилися?

я на борді задовго до сьогоднішнього дня. Так шо зауваження не по темі.

так багато букоф в першому пості, може краще троха "під кат"?

а тезами програмні моменти, нє?

від якого округу балотуєшся? чи то від всього Луцька?

А десь в правилах форуму є обмеження по кількості знаків? Я поки що офіційних програмних моментів вивішувати не можу, виборча кампанія ще не почалась. Це так, роздуми.

Балотуюсь по вокзалу.

в пості №1 професійно написаний текст, копірайтера тобі не треба

за атач з фотко +1

я, взагалі-то, журналіст

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 169
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

2 Юлямпочка

Ще будь-ласка відповідь на моє запитання і я зможу дати відповідь на Ваше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Юлямпочка

Ще будь-ласка відповідь на моє запитання і я зможу дати відповідь на Ваше.

Ну... Коє-в-чьом ви прави, канєшно. За вийнятком того, шо, скажімо, Гаразджа, хочеш-не-хочеш, а увійде до складу Луцька, не тепер, то в четвер. І тоді без згоди МІСЬКОЇ ради жодні рішення, в т.ч. по лісу, прийматись не будуть. По-друге. Порівняємо кіпіш, який здійнявся з приводу кар.єрів, коли його підняли бордівці, і кіпіш, який підніме група депутатів? Зрозуміло, що я не сама іду від партії "За Україну" і в обласній раді так само будуть мої однопартійці, з якими ми тримаємося однієї лінії. Тобто, що хвилює їх - хвилює мене, а що хвилює мене - хвилює їх. Є ще поняття депутатського запиту. інформація - важлива зброя.

Я відповіла на ВАШЕ питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, ти йди в депутати... Чи не пропонують?

Не хочу. Мене цілком влаштовує те, чим я займаюсь. Я ремонтую техніку. Роблю то якісно і маю з того дохід. Усе чесно і прозоро. Зробив - отримав гроші... А депутати... То як путани... Аби прадать себе падароже... Пофіг на якість, аби стогнати пагромчє :)

Без образ, просто отаке в мене бачення.

Силою не тягнуть. Плюватись - не гарно. Запропонуй кращу програму, я прислухаюсь. Тільки давай без подвійних стандартів накшталт попереднього зауваження. Прохання дочитувати відповіді, які вже прописані
.

Гм... Відповіді я дочитав... Але оті абзаци про то шо рішення далось важко, про то шо мучилась і вагалась, про лікарняні, про постійне піклування про ближньогго свого (читай - про виборців) - вони звучать лицемірно і фальшиво. Люди вже досхочу наслухались обіцянок і наїлись макаронів, які їм вішали на вуха десятки таких же "чесних і прозорих" як ти.

Давай конкретну програму, конкретні проблеми і, головне, методи, якими ти збираєшся їх вирішувати. Мо тоді тобі повірять. Без чітко означених методів вирішення піднятих тобою питань, вся твоя писанина в першому пості - фарс і лицемірство, направлене на одне - Выбери меня, выбери меня!

Власне тому і Тьху, ібо заі**ло чути кожного разу одне і те саме.

Щодо Гузя, то мою репліку про ньог слід розуміти так: "я знаю його не перший рік і нічого крім балабольства я від нього не чув." То як мені реагувати на пости людей, які будуть працювати під його началом? Риба гниє з голови. Так і тут. Якшо шеф балабол, то і команда в нього така сама... Брехлива...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Мікса. По-перше, я перепрошую, в борщ тобі не гадила, що ти, не знаючи мене зовсім, звинувачуєш мене у брехливості, прямо чи опосередковано. Жодних підстав для цього тобі я не давала. Стосовно альтруїзму, кицю, я вже понад десять років БЕЗПЛАТНО займаюсь вихованням чужих дітей в громадській організації, а також в школі трачу на чужих дітей стільки часу, що звинуватити мене в якихось навколокулуарних і БРЕХЛИВИХ закидах може тільки той, хто НІ РАЗУ МЕНЕ НЕ ЗНАЄ.

Ти хочеш сказати, що кожен, в кого шеф мудак, сам мудак? Молодець, тримай пряник. Мої стосунки з Ігорем, як і моя думка про нього не стосуються ні того, що я планую робити, ні того, як я це планую робити. Тим більше, в цьому питанні мене не обходить твоя думка про нього. Це пост, запощений на інтернет-ресурсі, не є ні офіційним документом, ні навіть предметним спічем, в той день, коли оголосять офіційний початок виборчих перегонів, ти побачиш весь перелік необхідних документів від мене, включно з програмою, автобіографією і податковою декларацією. Я запостила звернення, яке особисто тебе зачепило. Я молодець. Стосовно пафосу - напиши краще, я запощу твій текст.

Твоє ж дитяче показування в мене пальцем і звинувачення в фарсі і лицемірстві безпідставне. Пий валер.янку, якщо моя персона викликає в тебе таку знервованість.

В тебе особисто я дуже прошу. Якщо ти мешкаєш на вокзалі - в жодному разі не голосуй за мене. За депутатство у міській раді грошей платять страшенно багато - називається "на громадських засадах". На час сесії надається відпустка на робочому місці, так. Так що, згідно своєї тарифікаційної сітки, я отримаю... десь близько 80... гривень брудними за сесійний день. Круто, пра? Якщо прогулювати сесії, то на яку біду йти в раду? Я не прогульник.

Якщо ж тебе так зачіпає, чому "йти в депутати" для мене важке рішення, то відповім. Я ні дня свого життя не пропрацювала в офісі, не визнаю дрескодів і обмежень, не люблю відповідати чиїмось високим вимогам. А йду я туди через те, що якщо такі, як я не будуть пробувати виборсуватись з цього гівна, то такі, як ти ніколи і не поворушаться.

І, перепрошую, ти перший почав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До нд. Блін, народ, в мене враження, що тільки я інтернетом користуюсь так, наче тут живу. Половину бордовців я особисто знаю. От, уявіть картину, шо ми тут зустрілись побалакати про те, про се. І я розповіла про те, що збираюсь балотуватись. Ви ж до ПРОСТОГО посту, нехай пафосного, нехай з обіцянками ставитеся так, ніби я комусь яйця переїхала.

Здуріти можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, я бубочка, да?

нє, кіця сладка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, я бубочка, да?

нє, кіця сладка

я знала, шо ти мене в цьому підтримаєш :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 августа 2010 - 19:58' timestamp='1282931887' post='555874']

До нд. Блін, народ, в мене враження, що тільки я інтернетом користуюсь так, наче тут живу. Половину бордовців я особисто знаю. От, уявіть картину, шо ми тут зустрілись побалакати про те, про се. І я розповіла про те, що збираюсь балотуватись. Ви ж до ПРОСТОГО посту, нехай пафосного, нехай з обіцянками ставитеся так, ніби я комусь яйця переїхала.

Здуріти можна.

ну та я ще раз повторю, юля, я не про тебе, не про стаж, не про бордівців, а суто про такий от дивний збіг... нічого особистого.

ну а "яйця переїхала" - справді, дуже яскравий художній образ :) 

p.s. юля, а тебе не дивує, що людина, яка очолює праворадикальну громадську організацію, в той же час очолює і центристську демократичну політичну силу?

а ти по списку балотуєшся чи по мажоритарці?

Сонце, в мене велике прохання. Слово "Юля" пишетьс з великої букви. Інакше я навіть відзиватись не буду. Це раз. А друге, знайди-но в гуглі Нацальянс і подивись-но там статут цієї ораганізації. Де там про праворадикальність? Коли це Гузь був радикалом? о_О Міфи, ми живемо в полоні міфів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, я бубочка, да?

нє, кіця сладка

я знала, шо ти мене в цьому підтримаєш :).

в депутатстві -нє. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПиСи. ЛЮДИ! НЕ ТРЕБА МЕНІ РОЗПОВІДАТИ ПРО ГУЗЯ! ПОВІРТЕ МЕНІ, Я ЙОГО ЗНАЮ ДОВШЕ, НІЖ РІДНОГО ЧОЛОВІКА, А ЗА ЧОЛОВІКОМ Я ВЖЕ ЗАМІЖНЯ 10 РОКІВ!

І знаю я Гузя не шапочно, не з чужих розмов і пліток, а з власних вражень, воєн, образ і т.д. Таке враження, що ви мені скоро почнете розповідати, як вчити дітей хімії, або як немовлятам підгузки міняти.

в депутатстві -нє. 

Ну всьо, щітай розбив мені серце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще до НД.

А як ти думаєш, як ще проводити соцдослідження, якщо офіційно ми ще, по ідеї, не працюємо? Чи це не зріз суспільства? Чи не тут можна прощупати загальний настрій і порадитись? Чи ти думаєш, шо я всі тридцять років свого життя тільки й думала про те, що можна покращити в різному місті?

А вже тільки з цих коментарів я знаю, чого зачіпати не слід, а на що треба навпаки, звернути увагу. Я вчусь тут спілкуватись з опонентами. Тому що, якщо тут ви з міксом стали в віртуальну опозицію, то за місяць я отримаю реальну. Їй теж треба навчитись аргументовано відповідати. Так шо нічого дивного в таких збігах не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або я чогось не розумію, або ти не правильно задаєш питання. Ти питав про збіг. Я пояснила. ЩО ти ще хочеш?

Якщо закон про вибори поправлять, я, швдише за все, піду по списку. Якщо не поправлять, то від іншої політичної сили я не піду в депутати міської ради в принципі, бо не збираюсь торгуватись. Я відповіла на твоє питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда раскидивает свои щупальца во власть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мене на витримку випробовуєш? Зря, це майже зряшна справа. Максимум, в мені можна викликати нєдоумєніє.

Борда раскидивает свои щупальца во власть.

та да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юлямпочка, не забудь в програмі про безкоштовний Wi-Fi в центрі міста :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юлямпочка, не забудь в програмі про безкоштовний Wi-Fi в центрі міста :)

тю, це не моя фішка :). Я по освіті, дітях і вєлодорожках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить, не бачити нам вай-фаю :( А нафіга мені безлісапєдному вєлодоріжки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38. Десятки разів на таборах та вишколах читав наступні лекції: «Правила поведінки при допиті», «Боротьба та виявлення агентури СБУ та МВС», «Загальна безка в націоналістичній організації», «Індивідуальна конспірація».

зазвичай такі лекції читають у інстітутах благародних дєвіц, а не у радикальних організаціях

А такі да, Андрєй, Ви прави, її манєра спілкуватись з опонентами зачаровує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля, от ти кажеш що Столяр, чи Конюх, чи ще хтось загородив карьєри і буде там собі щось будувати, а Гараджа скоро буде Луцьком. І ти сильно переживаєш з цього приводу. Опиши конкретно що ти з своїм начальником і командою будете з цим робити?

1. Ходити з плакатами навколо забора

2. Просто ходити навколо забора

3. Подасте в суд на Лищенську раду і підете ходити навколо забора

Мене цікавить що в тебе є в голові, плани, як ти плануєш втілювати хоч що небуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38. Десятки разів на таборах та вишколах читав наступні лекції: «Правила поведінки при допиті», «Боротьба та виявлення агентури СБУ та МВС», «Загальна безка в націоналістичній організації», «Індивідуальна конспірація».

зазвичай такі лекції читають у інстітутах благародних дєвіц, а не у радикальних організаціях

А такі да, Андрєй, Ви прави, її манєра спілкуватись з опонентами зачаровує

Я теж читала гутірки по самовиживанню, історії УПА, конспірації, табірництву і робила рейди, маршкидки і т.д. Я радикал? Кстаті, книжку по самовиживанню в САС досі маю, правда, прикопаного машингверу нє... Вила зато є.

Толік. Нацальянс позиціонується, як права організація, і ніде (!!!) на сайті нацальянсу не обговорюється ні радикалізм, ні фашизм і т.д.

Оскільки я ні разу не була в нацальянсі, співпрацювала з ними лише в межах молодіжного громадського руху, я не маю компетенції відчитуватися за діяльність цієї організації. Але сам Ігор Гузь позиціонує себе лібералом.

Юля, от ти кажеш що Столяр, чи Конюх, чи ще хтось загородив карьєри і буде там собі щось будувати, а Гараджа скоро буде Луцьком. І ти сильно переживаєш з цього приводу. Опиши конкретно що ти з своїм начальником і командою будете з цим робити?

1. Ходити з плакатами навколо забора

2. Просто ходити навколо забора

3. Подасте в суд на Лищенську раду і підете ходити навколо забора

Мене цікавить що в тебе є в голові, плани, як ти плануєш втілювати хоч що небуть.

Письмовий звіт, завірений мокрою печаткою подавати? а то мало лі шо... В усяком уразі, це питання можна дістати на світ божий і потрясти нею перед носом в властьімущих.

' date='27 августа 2010 - 20:35' timestamp='1282934156' post='555931']

ти мене на витримку випробовуєш? Зря, це майже зряшна справа. Максимум, в мені можна викликати нєдоумєніє.

ню вот, ше депутакою не стала, а уже "ШО ти ше хочеш", "не випробовуй витримку", а що далі буде?

мдя... :(

Та шо ти з тим "не стала" вчепився? Може, й не стану, а звітуватись вже мушу? Я просто попереджаю, що викликати в мене потоки сліз, істєрік і виправдань дуже складно. А тролити я й сама вмію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, народ, я спати. Єслі шо, то я не здалась, просто очінь устав, а завтра ше здаю іспити, бо поступаю. Так шо не нервуйтесь дуже. Всіх люблю.

Ваша Юлямпочка.

' date='27 августа 2010 - 20:43' timestamp='1282934607' post='555937']

"чьо вчепився", "тролити"

а уся моя провина тим часом тільки у тому, що я мав наглість запідозрити радикалізм у очільнику нацугрупування, який розїжджає гарячими точками... напевно несе із собою ліберальні цінності...

як же ви мої інтереси захищати збираєтеся, пані Юля? 

ми особисто домовимося, ок? Про інтереси кожної сторони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В усяком уразі, це питання можна дістати на світ божий і потрясти нею перед носом в властьімущих.

непоганий в тебе план, вони будуть просто ошарашені таким несподіваним ходом,... черт, жалко я незможу це побачити.. ех

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...