Перейти до змісту

вывоз мусора

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хело,

у на с нового года решили не вывозить мусор...

а если и вывозят то ~ половина выпадает при погрузке и остаётся.....

кто подскажет куда бы это позвонить про этому поводу?

Опубліковано
хело,

да бог с ним... в глобальном - это все мелочи... :D))

Опубліковано

хело,

да бог с ним... в глобальном - это все мелочи... :D))

А если так все подумают.

Тогда Земля будет одна огромная свалка.

Типа "Моя хата с края".

Надо начинать с каждого..... :D

Опубліковано
хело,

Попробуй 09 и спроси ОблДержАдминистрация "Виддил звязку з Громадкистью"

Опубліковано

Для чого Відділ звязків з громадскістю, краще зразу в приймальню Шиби. Подзвонити секретарю і вилити їй (йому) свою душу, все що наболіло.

А якщо серйозно, я думаю, треба дзвонити в Управління житлово-комунального господарства Міськвиконкому. У них повинен бути відділ контролю за санітарним станом (чи щось типу того). Хоча для початку можна і в жек подзвонити.

Опубліковано

есси честно я название темки шустро прочитал как: "Вызов мусора" и подумал что это темка про нашу доблесную милицию :D

Опубліковано
есси честно я название темки шустро прочитал как: "Вызов мусора" и подумал что это темка про нашу доблесную милицию :D

В такому випадку треба дзвонити за іншити номерами телефонів. :)

Опубліковано

Якщо по діючому законодавству - дзвонити в свій ЖЕК, викликати іх представників, складати акт про невідповідність якості та періодичності послуг і вимагати відповідного зниження оплати за цю послугу. І так поки ЖЕК не втомиться і не почне робиту свою справу нормально.

Або:

080 - телефон оперативного реагувння міськради

726044 - прямий телефон міського голови.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
2genady сенкс

2qazlom хоть в час (радует что делается что-то), а то куча мусора за 1 метр от дверей напрягает

ТЕМА ОЧЕНЬ НАБОЛЕВШАЯ!!!!!!! У нас на Кравчука, а так же прилегающих улицах, заварили мусоропроводы и поставили ЕВРОбаки. Ползитив. НО вместо трёх баков (по 1 на подьезд) поставили 1 на 3 подьезда (в лучшем случае) , рядом дом 1 на 6 подьездов :( как итог. Люди вываливают мусор возле мусорного бака, у нас на Кравчука поставили бак прямо возле тротуара, где ходят люди. Летом вонь будет невыносимая. Я понимаю так, раз меньше баков значит надо чаще мусор вывозить, но вы сами понимаете что ни кто чаще ездить не станет. ВЫВОД: Кто то решил сэкономить и дать заработать производителю приславутых ЕВРОБАКОВ, ведь наверняка их закупили у частной фирмы "Пупкин" за бютжетные деньги.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Це просто піпец!!!!!

Два дні назад приїхали чуваки заварили в домі всі мусорні шахти, на дверях під'їздів наліпили оголошення типу "в зв'язку з боротьбою з гризунами, тарганами ми вам відрізали мусоропроводи, і бла-бла-бла, але вам воздастся - 1 березня ми вам поставимо ЄВРОКОНТЕЙНЕРИ !!!!!!!!!!" Тихо поматюкався, жду перше березня, сьогодні іду додому і я в шоці- на пятиповерхівку з 7(семи) під'їздів (грубо на 300 мешканців) поставили АЖ ОДИН ЄВРОКОНТЕЙНЕР???????????

ДЕ РОЗУМ ?????????????????????

МАБУТЬ ТОЙ ХТО ЦЕ ПРИДУМАВ З КАЛЬКУЛЯТОРОМ НЕДРУЖИВ, І ТАБЛИЧКУ МНОЖЕННЯ НЕВЧИВ. я уявляю що буде літом, коли комунальники провтикають на вулицю буде невийти.

Опубліковано

А ЖЕК від Вашого будинку далеко? Організуйте викид сміття начальнику в кабінеті. Я б взяв би участь в такому флеш-мобі. З 20-40 квартир по відерцю, і вперед... Оце був би сюжет!

Опубліковано

Так, я колись вже піднімав цю тему на форумі, ще до Зевса. І зараз сміттєпроводи заварили і поставили контейнери. Це дійсно позитив. Бо мені не впадло спуститися вниз йдучи на роботу з ранку і викинути сміття. Але як завжди роблять половинні міри: сміття і сморід перемістилося з під’їзду на вулицю... Але краще вже так! Принаймні це вже можна сфотографувати як доказ і виглядає воно живописненько! :lol:

Опубліковано
Так, я колись вже піднімав цю тему на форумі, ще до Зевса. І зараз сміттєпроводи заварили і поставили контейнери. Це дійсно позитив. Бо мені не впадло спуститися вниз йдучи на роботу з ранку і викинути сміття. Але як завжди роблять половинні міри: сміття і сморід перемістилося з під’їзду на вулицю... Але краще вже так! Принаймні це вже можна сфотографувати як доказ і виглядає воно живописненько! :friday:

Тут, мені здається, може йтися про звуження прав. Діло не в самих сміттєпроводах.

Вони підвищують тарифи, а рівень якості послуг занижують.

Чи є підстави подати на міськраду в суд за це ?

Опубліковано

На ЖЕК за невиконання своїх обов'язків. Можна добитися тільки рішення про зобов'язання усунути недоліки. Якщо кожен контейнер вивозити через судове рішення - буде геморно. Так що паралельно треба доводити, що це розводить антисанітарію, порушує конституційні права громадян на здорове та безпечне довкілля і вимагати стягнення моральної шкоди.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Вот несколько фотографий по мусору: первые две (снято сегодня) - это вот так они его вывозят... контейнер опрокинули в машину, а то, что выпало и стояло рядом - а хай воно склякне.... :D

Последние две - из цикла "Зимой и летом..." :D

post-419-1175708140.gif

post-419-1175708157.gif

post-419-1175708164.gif

post-419-1175708174.gif

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Речник мера міста повідомила,що заплаву зображену на фото,утворили з сміття навколишніх дворів саме бобри.Їх з Білорусі мігрує велика кількість,а жити нема де.От і будують. :)

Опубліковано

В нас в дворі мусор вивозять раз чи два в тиждень бо ВОПАК появивя і разом вивозять з ВОПАКовскім наш! а раньше, коли ще не було ВОПАКа раз в два тижня приїжджали то був жах!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...