Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Глюка с Алексом там точно были, про них даже в газете когда-то писали :) Да многие оттуда :)

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Просто дух захватило:)А название-- Аленка(Леля) была с Ломом и все "жили" на балконе:)) Задумывались ли мы в то время что судьбы переплетутся в такое причудливое макраме?:)

Опубліковано

Alto®WoLF - в переводе Alto означает высокий (португальский), ® - моя личная марка (качество), WoLF - волк( люблю єто животное) Волка - ноги кормят. Вот и вышло в купе "Высокий®Волк"

Опубліковано

2ursa

А чувак, который суперхмурый в красном жакете, у нас баробонщегом был одно время. Моджахед, однако!

Опубліковано

Чому AMID? А ви прочитайте з права наліво і зрозумієте чому. :D

Дім же багато на форумі розвелося, довелося згадувати шкільні приколи. Бо якщо ше так змінити моє прізвище, то виходить шось таке пристойне в східному стилі.

А не абракадабра як в більшості. Тому й горжусь тим. :D

Опубліковано

колись як грав в Батлфілд 1942 то за деякі фінти напарники обзивали маньяком, потім там став писати так свій нік, коли регав почту на рамблері то просто MANJAK було занято а 11 моє улюблене число ,тому й получилось MANJAK11 , оскільки я не люблю міняти ніки то скрізь в неті я під цим ніком і в асьці теж, так що якщо здибаєте десь цей нік то майже напевне це буду я ))

Опубліковано

Цікава тема. Ще і я доповню.

Було це ще в Універі. Поїхали ми до друзяки в село на природу відпочити. На радостях, що вирвались з міста ледь до дому дойшли..

Зранку по програмі поїздка до його бабусі (хутір серед лісу - красота, природа). Приїхали, поснідали, як має бути, і давай дрова заготовляти: цілий день дрова возили, різали і рубали, рубали, рубали..

Під вечір бабуся приїхала і на тих радостях що внучки приїхали до вечері дістала трофейну банку...

Веселий був вечір і тільки зранку в тумані я відкрив очі з фразою: НУ Я І ПОРУБАНИЙ....

Так і пішло порубаний...а вже в луцьку випадково вийшло на англ. chopped.

З часом порубаний призабули, а chopped залишилось..

Єх аж ностальгія взяла.....

Опубліковано

Хм.... цікавий топік....

Soulburn - пісенька групи Meshuggah (жостка шведська група хрєн знає якої направленості з нестандартним розміром тактів)... так от ця пісенька якраз написана в розмірі 4/4.... здається...

... і взагалі слово ковирнуло.... душа... горіти...

Опубліковано

А мну ше з універа Міксом кличуть, а потом появилась дибільна реклямка якоїсь фігні, шо звалась Міксом і там казали, шо мікс не закінчується... Ну мої одногрупники і підхопили :P Вот і вийшов mix_forever

• 2 тижня потому...
Опубліковано

<<Вот откопал в закутках фотку тех бурных времён :D>>

А Ozz'ик с Емельяновым -- бойцы -- весь песец :friday:

Опубліковано
Дуже подобалась в студентські часи пісня "Фантом" Чиж&Со, та і зараз подобається.... :blink:

"Фантом" - пестня не Чижа, а кажется, "гражданской обороны", :) Чиграков ее перепел...

Опубліковано

Вот откопал в закутках фотку тех бурных времён :)

а справа вверху в черной майке не Андрюха Троц который?

Опубліковано

В правом верхнем углу? Тот, который с голубой, красно-чёрной и белой феньками на руке и в футболке The OFFSPRING?

Не-е-е, 100% не он :)

Опубліковано

Все просто: Називали Мене Айроном із-за улюбленої групи Айрон Мейден.

Чого Дез так як я в основному Дез Метал слухаю.

І вийшов Iron Death!

Опубліковано

Lake of tears - Forever Autumn :(

тим більше закохалась в людину разом з осінню кілька років тому

осінь залишилась. а людини нема

вона абсолютно не сумна і не депресивна.

вона весела, різноманітна, занятна, кольорова і має здатність викликати Музу :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...