Перейти до змісту

обгон с права кто так ездит?

westboiuu

Рекомендовані повідомлення

канечно цім підарам маякуєш і фарами і фафакалкой ноль вніманія

В такому випадку: не спіши бо встигнеш. :/

Самі порушуєте, а від інших очікуєте бездоганого виконання всіх вимок ПДР... Дивна логіка.

+100500!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь

я в принципе езжу очень быстро, обгоны делаю принципиально как с права так и с лева, но разрешено по правилам только с лева, но когда в левом ряду едет мудак со скоростью которая меня не устраивает я его обхожу с права, не мигая фарами не фафакая - зачем пидара беспокоить, я так думал до сегодняшнего дня, но сегодня только сровнялся с жопой толи опеля толи рено бусика он без предупреждающего мне маяка поворотника о перестроение в правый ряд начял маневр, у меня на спидометре 80 - педалька в тормоз - сука настойчиво идет к бровке :naezd: все окончилось хорошо я только чухнул диск об бровку и показал гандону факью, но адреналин поймал такой что решил написать сюда, народ я когда перестраююсь с лева на право всегда смотрю в зеркало не ужели так трудно показать поворотником.

вопрос в чем я виноват на счет обгона по правилам на 100 процов но я ведь не один так обгоняю ?

все происходило за перекрестком возле водоканала, в сторону дубна - сука решила припарковаться возле интерната

"я его обхожу с права, не мигая фарами не фафакая "-якщо ти так тіпа рулиш,то чо твоим "братьям по єзде" включать поворотник-считай брата по крови встретил и развелось их на дорогах немерено...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ГОВОРЮ О ЖИЗНИ А У МЕНЯ ОНА БЫЛА НА ВОЛОСКЕ ПОТОМУ ЧТО МОЯ МОРДА ЛЕГКОВИКА И ЕГО ЖОПА БУСА

И НЕ Я ВСТАВАИЛ СВОЮ ЖОПУ ПОД УДАР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО: основне правило - тримай дистанцію. Тоді і сам уникнеш аварійних ситуацій, і іншим забезпечиш більш-менш безпечне водіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наприклад з правої сторони не обганяю.

Хоть я тоже не ангел на дорозі.

Совет тобі, не кіпішуй а пропусти чи почекай краще!

P.S.

а тобі скільки років, і яка машина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наприклад з правої сторони не обганяю.

Хоть я тоже не ангел на дорозі.

Совет тобі, не кіпішуй а пропусти чи почекай краще!

P.S.

а тобі скільки років, і яка машина?

старый я что бы медленно ездить жизнь уйдет :0011:

36 мне гадков

и машина у меня стара я форд мондео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО: основне правило - тримай дистанцію

і ІНТЕРВАЛ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Базара нема!

Але не старий ше!

Краще не практикуй такого, а ввічливо відносся до інших водіїв :ok: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Базара нема!

Але не старий ше!

Краще не практикуй такого, а ввічливо відносся до інших водіїв :ok: ?

просил ответить или ктото тоже практикаует обгон с права а все молчят прям янголы :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:rolleyes: я навєрно один раз під мостом перед дачним так зробив! :)

але взагалі стараюсь їздити по правилах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правила правилами, але треба дивитись по ситуації, от я ніколи справа не обганяю, якщо не впевнений шо 2 смуги для руху в одному напрямку, бо знаю чим це грозить. Я сам люблю швидку їзду, але там, де дозволяє ситуація. Мудаків на наших дорогах ой як багато, надіюсь тільки на себе, завжди контролюю ситуацію по дзеркалах, звичка така. Я вважаю шо топікстартер тут неправий, бо треба трохи передбачати ситуацію

п.с. а взагалі мене найбільше дратує коли виконують маневр без повороту, просто виводять з себе такі "водії"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, Ви не думаєте що на букву п тут дехто інший?

Людина собі комфортно їде 60 км по місту як і написано в правилах, а ти маячиш ззаду. Упєрод на аеродром, там хоть боком їзди!

Карочє, шо там довго росказувати. Правильно тут написали, сам порушуєш, а іншим не можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окай, обгін зправа в мене буває виключно на трасах, коли попереду водій хоче повернути ліворуч - ввімкнув лівий поворот, зменшив швидкість майже до зупинки, а ширина дороги/обочини дозволяє об'їхати - то тільки в такому випадку об'їду. В місті? хіба що в пробці об'їхати когось як прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вы когда паркуетесь правым маячьком не показываете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обгін з правої сторони - це завжди на страх і ризик водія, тобто в аварійній ситуації ти практично 100% не правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли обгін справа - порушення, коли випередження справа (по темі топіка) - не порушення.

п. 9.2. Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

Обовязково показую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До автора: якщо водій, який порушує правила (перестроювання без поворотніків) - мудак, то хто тоді ти (рухаючись з перевищенням швидкості)?

До всіх: не плутайте випередження з обгоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю что делал обгон не по правилах а по своих понятиях, так как в переди мне едущий автомобиль шол со скоростью 60 км в час в левом ряду а в правом нету никого я и перестроился в правый ряд, от впереди едущего от меня водителя не было не каких движений и мной был предпринят обгон но как только я зашол за жопу его оавто он резко принял в право без каких то либо предупредительных мне оповещений, после чего у меня было два выбора или бить ему бок или резко тормозить и вылитать на тротуар я выбрал второе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ГОВОРЮ О ЖИЗНИ А У МЕНЯ ОНА БЫЛА НА ВОЛОСКЕ ПОТОМУ ЧТО МОЯ МОРДА ЛЕГКОВИКА И ЕГО ЖОПА БУСА И НЕ Я ВСТАВАИЛ СВОЮ ЖОПУ ПОД УДАР

Не приведи Боже ці слова апостолу Павлу розказувати і доказувати йому ж "Я правИй був в тій ситуації!!!". Саме тому і "не спіши бо встигнеш".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До автора: якщо водій, який порушує правила (перестроювання без поворотніків) - мудак, то хто тоді ти (рухаючись з перевищенням швидкості)?

До всіх: не плутайте випередження з обгоном.

перевищення швидкості це 82 спитай в гаі якщо мені не віриш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і н еможу догнати що автар хоче добитись цією темою. Мо хтось пояснить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і н еможу догнати що автар хоче добитись цією темою. Мо хтось пояснить?

да я думаю не один я такой мудак кто с права других мудаков обганяет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю что делал обгон

ні хєра ти не знаєш. ВИПЕРЕДЖЕННЯ - ось що ти робив, а порушив пдр тоді, коли їхав з швидкістю >60 км/год, спитай в даі. Вчи пдр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми ВИПЕРЕДЖУЄМО! ВИПЕРЕРЕДЖУЄМО!!! Справа не обганяємо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, у меня пепелац достаточно шустрый, поэтому справа обгоняю часто, особенно когда езжу один - если убиваться, то чего кого-то с собой тянуть :smile3: поэтому в ситуации аналогичные твоей попадаю довольно часто. но тут, как говорится, сам дурак - выругался про себя и дальше поехал. эмоции на дороге вообще надо держать в узде, ездить расслабленно, удовольствие получать. если "на автомате" пока ездить напряжно - скинь скорость, включи голову и держи ее в холоде.

есть отличное правило - если ты замечаешь, что тебе на дороге все мешают, значит ты что-то делаешь не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...