Перейти до змісту

Nokia N-97 White

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

значить комплект на фото. в користуванні мною 3 місяці, наговорено 32 години. стан на 5-, є декілька ледь помітних царапин на дисплеї від рідного стилуса(є фото з ними)...ну і звичайна проблема для даного телефону - шторка обєктиву царапає екранчик камери. телефон не сертифікований.

на продаж хочу 2700, обмін на яблофон 3ж, у відповідному стані.

post-3008-1282121638,42_thumb.jpg

post-3008-1282121663,73_thumb.jpg

post-3008-1282121684,03_thumb.jpg

post-3008-1282121704,57_thumb.jpg

Опубліковано

да, якщо цікаво - то стоїть 22 модифікована прошивка(з повним доступом і іншими нюансами), установлені різні читалки, плеєри і тд., гармін з трьома картами україни, тел може використовуватись як точка доступу вай-фай - роздає інтернет. 

Опубліковано

З телефоном продається все те що на другому фото?Глюків в роботі немає?

мені памятається в тебе була н97, тому особливості її роботи ти знаєш. телефон не зломаний, не топлений, не глючний в гарному стані. продаю, так нелюблю довго користуватись одним телефоном, вот такий у мене таракн в голові. стоїть мод, працює стабільно(на мою думку), як працює гола прошивка не знаю бо не сидів на ній і дня, так як більшість потрібних мені функій урізана. з багів я б відмітив, що часом потрібно перезавантажувати віджети робочого столу, ато вони ніби недоступні, але таке було і на інших модах, на форумі читав що це баг віджетів. на 22 прошивці акумулятор тримає 2 дні(для мене це роботі в неті і мп3 плеєр на роботі), на 21 тримав 3 дні. чому так незнаю, впадло розбиратись, можливо включений якийсь додатковий кодек або щось в тому дусі)

з комплекту все те що є на фото, хоча я про це писав вище. на цьому тижні виламав кнопку блокування клавіатури(зачепилась за сеточку в кармані шортів на тренувані) тому ціну знизив. хоча відремонтувати цю поломку вартує 50 гривень, а взагалі заміна середньої частини на нову (там де знаходиться кнопка) коштує 150 грн з установкою в офіційному центрі нокії. сам цього робити не хочу - розчарувався в нокії, хай вже цим займається новий власник!

Опубліковано

да, і хто пише в особисті повідомленя - заберу сьогодні за 2000, або вже за 1600 - поважайте власника і його річ! я рахую що продаю хороший апарат в гарному стані з хорошим комплектом за гарну ціну - подальший торг смішний!)

впринципі мені цей телефон продати не лімітує, я працюю стоматологм, гроші в мене є. якщо захочу взагалі його непродам, він мені полички в шафі не тягне. захочу поїду куплю таких собі нових хоч пять! продаю по ненадобності, та і тому що набрид! ходілось би продати людині яка дійсно хоче цей апарат, а не тому хо хоче купити подешевше щоб через тиждень заробити на ньому 500 грн(чи скільки там), а потім сміятись як класно розвів лоха)

Опубліковано

да, і хто пише в особисті повідомленя - заберу сьогодні за 2000, або вже за 1600 - поважайте власника і його річ! я рахую що продаю хороший апарат в гарному стані з хорошим комплектом за гарну ціну - подальший торг смішний!)

впринципі мені цей телефон продати не лімітує, я працюю стоматологм, гроші в мене є. якщо захочу взагалі його непродам, він мені полички в шафі не тягне. захочу поїду куплю таких собі нових хоч пять! продаю по ненадобності, та і тому що набрид! ходілось би продати людині яка дійсно хоче цей апарат, а не тому хо хоче купити подешевше щоб через тиждень заробити на ньому 500 грн(чи скільки там), а потім сміятись як класно розвів лоха)

люди алеж там кнопки блокіровкі нема і шо тоді робить заблокувався сам а потім акума витягуй абож кинути в карман а він там хай на власний розсуд звонить куди попало

бо екран тож не блокований і ніяких не 150грн стоїть заміна середньої частини а цілих 350 а заміна кнопки 100 це по цінам СЦ "РобимГуд" до того ж він не українець

так шо ціна у ного така собі середня можна сказати

Опубліковано

не сміши мої пятки) ніякий акумулятор витягувати не потрібно! бачу ти цим телефоном ніколи не користувався! він блокується і з кнопки виключення, а розблоковується з відкриванням слайдерного механізму))

я питався вчора в робим гуд - вони сказали мені що замінять за 150 грн, чому тобі за 350 незнаю, може ти особливий, а по інших сервісах кнопку за 50. та і я нікого купувати не заставляю, неподобається - проходь мимо, навіщо флуд розводити, а за таку ціну купи укряїнця 5230 і радій життю.

Опубліковано

Тему створив мій друг від мого ніка, який не може розібратись як треба тут зареєструватись і шо робити з тими інвайтами.

Спілкування з ним напряму через ПРИВАТНІ повідомлення або через особисту його сторінку вконтакті - http://vkontakte.ru/siabruk

Опубліковано

ну не те що не може, просто гемарного і довго, та і для чого якщо можна написати з сторінки друга)

...друг...

Опубліковано

тема продажу ще відкрита! людина яка написала що резервує мій телефон, так і невийшла нормально на контакт зі мною і ні про що не домовилась. так що я резерв знімаю! пишить краще вконтакт. 

Опубліковано

це напевно твоє оголошення тільки чомусь в Рівному :blink::blush::blink:  

http://torg.rv.ua/bb...php?f=3&t=76959

опа як....непогано девкі пляшуть!!! дійсно текст оголошення і фотографії мої, але телефон не мій - принципово лайфом не користуюсь, та і я нелюблю такої фігні робити....

бариги рулять)! вот вона краща традиція українського підприємництва - заробити гроші з вітру)))

дякую друже що показав, будем якось розбиратись!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...