Перейти до змісту

Свято колісниць 22 серпня

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

d022903f8be7c4e6d73734c36eb3cee0.jpg

22 серпня в рамках фестивалю "Поліське літо з фольклором",Дня міста та Дня Незалежності відбудеться Свято колісниць "Ратха-ятра",одне з найдревніших свят ведичної культури.

Кожен бажаючий може прийняти у дійстві участь.

Запрошуємо на Театральний майдан 22 серпня о 18-00.

Программа фестиваля

1. Традиционная музыка Индии в исполнении коллектива «Шакти»

-мриданг

-таблы

-ситар

2. Концертный блок «Сокровища культуры Индии»

-классический танец «Бхарат-натьям»

-стилизованный танец с веерами

-танец с масками

-боевые искусства

-йога

-отрывок из эпоса «Рамаяна»

3. Классический индийский танец в стиле «Катхак»

4. Танцевальный конкурс со зрителями

5. Танец «Дин»

6. Музыкальный конкурс со зрителями

7. Пантомима «Реинкарнация»

8. Йога

9. Конкурс йоги со зрителями

10. Народный танец с палочками

11. Огненное представление

12. Индийский танец

13. Выступление музыкальной этно-группы «Шакти»

14. Концерт рок-группы «Хлопці з перцем»

Опубліковано

Свято колісниць "Ратха-ятра",одне з найдревніших свят ведичної культури.

Кожен бажаючий може прийняти у дійстві участь.

в качестве лошади?

Опубліковано

Тільки звідти. Досі ця харі в голові дзвенить. Спочатку їздили по театраьлному майдану, де їхні співи зливались з народним фолькльорним, що лунав зі сцени навпроти. Потім їм вздрумалось проїхатись по Волі прямо до сцени, на якій Черешні виступали, благо ті їх переважали по звуку :) Але в паузах між піснями знову в голову лізла ця "харі-мандрахарі". Це все дійство явно не вписувалось у святкування навколо. Гадаю, організаторам варто було переміститись в парк до Росинки та їздити там, нікому не заважаючи.

Опубліковано

Наскільки я зрозумів з програми то о 18:00 Поліське літо перериває свою роботу на годину і в цей час возять карету крішнаїти. Дійство з каретою дуже вразило, їхні гіпнотетичні пісні і танці, різнокольороий одяг, розкидання пелюсток квітів і цукерок дійсно було схоже на свято. Також сподобались дійства на сценах біля драмтеатру і ВДУ, учасники молодці, пісні і танці також супер, люди які прийшли подивитися на концерти були на позитиві. Дуже багато красивих дівчат. Я зараз пяний. Доречі на вулиці небачив ні однієї людини з алкоголем, досить чисто як для такого свята.

Опубліковано

Ніхто свою програму не переривав. Кришнаїти співали спочатку на театральній площі, а потім поїхали до ВДУ. А від їхніх гіпнотетичних танців у мене 2 години боліла голова, хоча я й намагався триматись як найдалі. Та й повторення 3-х фраз я б не наважився назвати піснею. Можливо для учасників дійства це спосіб увійти в якійсь стан ейфорії, але для оточуючих це просто кошмар. Проходив повз торговельні палатки на театральному майдані і від кількох продавців чув "Задовбала ця "харікрішнабрахмапудра".

Опубліковано

супер! було просто неймовірно! треба таке частіше проводити. Я колись десь років 2 тому побачив щось подібне в луцьку біля центрального входу в парк, то тоді аж вразився, на скільки воно може підносити... я вчора зловив чукерочки в кульочку, які розкидали з колісниці. Дуже сподобалася ота пісня, яку співав чувачок, коли тягнули колісницю, словом, дякую за то!

Опубліковано

Якби ще знайти іменно ту музику що там іграла, ато в інеті знаходжу інші трошки варіанти...

Опубліковано

я також шукав! трохи не те. мене особливо цікавить, що саме співав чоловік, коли тягнули колісницю навколо пам'ятника Лесі!

Опубліковано

пишнотєлие дєви будут услаждать наш слух дівним пєнієм а взор ізскуснимі танцамі

А що ніхто не бачив пишнотєлую дєву на сцені (біля ДК), в червоному платті, канкрєтно піддату? Вийшла на майстер-клас по танцям, але як тільки вмикали індійську музику, ця звізда начинала "еротічєскі ізгібацца", задираючи плаття так, що ведучий змушений був зробити зауваження. Але було вже пізно: її так поперло, що вона зняла туфлі, а за хвилину ПЕРУКУ!!! Вона так і не зробила жодного індійського па, зате розірвала танцюючи своє плаття ззаду, аж до спини. А коли всі розійшлись, вона ще з хвилину вдівала свою перуку прямо на сцені! Це був пісєц, народ падав. Я навіть не шкодую, що пропустив декілька пісень "Мандрів".

Опубліковано

Ніхто свою програму не переривав. Кришнаїти співали спочатку на театральній площі, а потім поїхали до ВДУ. А від їхніх гіпнотетичних танців у мене 2 години боліла голова, хоча я й намагався триматись як найдалі. Та й повторення 3-х фраз я б не наважився назвати піснею. Можливо для учасників дійства це спосіб увійти в якійсь стан ейфорії, але для оточуючих це просто кошмар. Проходив повз торговельні палатки на театральному майдані і від кількох продавців чув "Задовбала ця "харікрішнабрахмапудра".

Шановні,будьмо трохи стриманішими та толерантішими- як-неяк одна з самих древніх релігій і відповідно древніх культур світу.А все інше-справа смаку кожного чи його відсутність...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...