Перейти до змісту

Вибір авто

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Настав час заміни авто :) Який оптимальний вибір ціна/якість?

Поки дивлюсь в сторону:

1)Kia Cerato New

2)Kia Ceed

3)Lancer X

4)Chevrolet Cruze

В першу чергу дивлюсь на Кіа - за таку ціну максимальна комплектація(пристойний набір опцій), гарантія 7років, відносно дешеве сервісне обслуговування, подобається дизайн.

Опубліковано

Lancer X

три месяца покатался на таком(2,0 вариатор,полный обвес,клима,и тд.)неплохая машинка,но салону могли б больше внимания уделить.сейчас заметно подешевела.но на трассе 9ый лучше себя ведёт.

Опубліковано

dizel365, А як на рахунок підвіски, шумоізоляції?

Після року експлуатації щось шумить і тарабанить. Дешева пластмаса.

На рахунок підвіски на неї говорять развалюшин (типу аналогія з еволюшин). Але може то злі язики, язик без кості молоти можна все що хочеш. Тим більше з нашими дорогами, як не крути, а раз в рік потрібно заглядувати.

Це не з особистого досвіду. Товариш дружині купив, доводилось після випітого ними пару раз довозити до дому.

Я би звернув увагу на Cruze. Після того як гахнула криза і всі панти стали недоречні, пересів на робочий Chevrolet. Дуже непогані автомобілі, хоча з KIA вони десь на одному рівні.

А злегка б/у але шось поживіше нє?

Опубліковано

dizel365, А як на рахунок підвіски, шумоізоляції?

подвеска мягкая,я бы сказал слишком.на поворотах на скорости даже ESP срабатывала(первый раз даже испугался)но ето смотря какой стиль езды.скажем так комфортная подвеска.(на свои деньги)

шумоизоляция никакая.через 2 недели загнал к мастеру-изолировал влоть до багажника.

Опубліковано

Тим більше з нашими дорогами, як не крути, а раз в рік потрібно заглядувати.

ну я год не отъездил.но раз в год думаю и мерсу под ж*пу заглядывать придеться с такими дорогами

Опубліковано

Катаюсь на лансере с 2007, не одного нарекания, да есль ты хочешь по газовать по пантоватся то бери ево)) не одна с перечисленных тобой машин не есть гоночной

у меня автомат 2.0

Опубліковано

Гоночної мені не потрібно - навіщо кормити лишніх коней :)

Є ще варіант Citroen С4 дизельний, але щось Citroen довіри не викликає...

Опубліковано

Є ще варіант Citroen С4 дизельний, але щось Citroen довіри не викликає...

Знаєш, є таке прислів'я: Ситроен, Пежо, Рено - то є г.і.в.н.о., а Фіат і Сеат - то є їх рідний брат.

Знайомий їздить на Ситроені, то казав, що слабенька підвіска для наших доріг, і дорога в обслуговуванні.

Опубліковано
Знаєш, є таке прислів'я: Ситроен, Пежо, Рено - то є г.і.в.н.о., а Фіат і Сеат - то є їх рідний брат.

Знайомий їздить на Ситроені, то казав, що слабенька підвіска для наших доріг, і дорога в обслуговуванні.

Оце сказано як в воду перднуто! ти сам їздив на Пежо чі Рено?

в мене дядько Пежо бус з нуля брав ! класна машинка! Легкова в нього Рено тоже з нуля брав! нарікань ніяких!

ну звичайно якшо ти береш Рено 25-ти літне то воно гавно!

а якшо по темі то топікстартер зверни увагу на Рено Дастер!

машинка непогана! шей всюдихід!

а ціна від 131.000 за мінімалку до 184.000 за максималку!

Опубліковано

Оце сказано як в воду перднуто! ти сам їздив на Пежо чі Рено?

в мене дядько Пежо бус з нуля брав ! класна машинка! Легкова в нього Рено тоже з нуля брав! нарікань ніяких!

ну звичайно якшо ти береш Рено 25-ти літне то воно гавно!

а якшо по темі то топікстартер зверни увагу на Рено Дастер!

машинка непогана! шей всюдихід!

а ціна від 131.000 за мінімалку до 184.000 за максималку!

Що б не бути таким категоричним, то наведи порівняльні ціни сервісного обслуговування "французів" та "корейців", і що б машини були одного класу, які вказав biter. А потім розказуй тут.

Опубліковано

я би брав шкоду а5 з дизелем 1.9 а ще краще 2.0 (але в бюджет не вкладешся), по бюджету якраз на 1.6 (але це якщо просто кататись без драйву). Сходи по салонам подивись пощупай матеріали і т.д.

P.S. зараз в мене дизельна шкода тур пробіг 50 тис., поки ніяких нарікань (середній розхід 6.0), в знайомого лансер так в нього 10 стабільно, в іншого знайомого сід дизель 1.6 crdi (дуже довольний - також моторчик классний) але знову ж таки в бюджет не влазиш.

Опубліковано

як казав один мужик нада купувати ті авто які потім зможеш продати!

Що б не бути таким категоричним, то наведи порівняльні ціни сервісного обслуговування "французів" та "корейців", і що б машини були одного класу, які вказав biter. А потім розказуй тут.
а нарахунок обслуговування то вітчизняний автопром тоже не дорогий в обслуговуванні! :rolleyes:
Опубліковано

Після купівлі Chevrolet Lacetti i Chevrolet Epica можу сказати, що мені Шевролети подобаються. Так, трошки жеруть бензину. Так, застосовуються не дуже передові (але обкатані) технології.

Однак зараз, якби треба було вибирати недорогого і економічного корейця - вибрав би Хюндай Акцент (Hyundai Accent). Дуже цікава, дуже економна, і досить симпатична зсередини машинка. Один мій знайомий, який купив нову Авео 2007 року, після того, як сів в Акцент - сказав, що дуже шкодує, що не побачив цю машину раніше.

З бордівчан така машинка була (а може, і є) у Шкодера. Думаю, він знає всі її тонкощі.

Опубліковано

Їздив на всіх авто крім шевроле. З перерахованого списку мабуть надав би перевагу першому пункту. Хоча в кіах я розчарувався табуретка-табуреткою (імхо). Знайомий власник черато не отримав того що очікував, хоча конкретних нарікань нема (а що він очікував хз).

Особисто я дивився б на Шкоду (Октавія).

В авто комусь треба швидкість, кому габарити, хтось економію, дехто хоче безпеку...

Опубліковано

З бордівчан така машинка була (а може, і є) у Шкодера. Думаю, він знає всі її тонкощі.

Ну, не тільки у Шкодера :) Я теж майже 2 роки катаюсь на Hyundai Accent 1.5 CRDI. Враження від машини дуже позитивні!

Опубліковано

З переліку, запропонованого топікстартером, я рекомендую Kia Ceed. А так би ще глянув на Skoda Octavia, Toyota Corolla та Honda Civic (седан), в двох останніх ціна 166'000-168'000 грн. орієнтовно.

Хотілося б знати: 160'000,00 грн - це вартість авто в салоні чи сума, в яку входить реєстрація і інші супутні витрати?

Опубліковано

притвсій повазі до корейсько-російського автопрому я віддав перевашу б/у німцю і не шкодую,

німецька якість + комфорт класна штука. та й б/у в ціні не так втрачає як нове авто.

(я свою першу авдю продав на 2000у.е. дорожче ніж купував)

рекомендував би щось на зразок ось такої машинки

моє іхмо

Опубліковано
притвсій повазі до корейсько-російського автопрому я віддав перевашу б/у німцю і не шкодую,

німецька якість + комфорт класна штука. та й б/у в ціні не так втрачає як нове авто.

(я свою першу авдю продав на 2000у.е. дорожче ніж купував)

рекомендував би щось на зразок ось такої машинки

моє іхмо

і правильно зробив!

а табуретка то є табуретка:)

Опубліковано

В мене двоє знайомих майже одночасно купували собі авто. Ціна питання близько 15к.

Один взяв А6 - машина бомба, але за рік він її практично всю вивчив.

Другий взяв Лачетті з салона, і сексом займається з жінкою, а не з машиною.

Хто купував нове авто, то б/у ніколи не купить.ІМХО

Опубліковано

Хто купував нове авто, то б/у ніколи не купить.ІМХО....

...і сексом займається з жінкою, а не з машиною.

В десятку!!!!

Якщо машину брати на три-чотири роки максимум, то, звичайно ж, тільки нову.

Якщо для роботи "погробити" - можна і б/в,але більше ремонтопридатну.

ІМХО: Volkswagen Group :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...