Перейти до змісту

Ромасі, Анубісу, Максіку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хм.. А чого сприйняття теорії всесвітньої змови проти "нас хороших" як основної, є признаком "широкозорості"?.. Це швидше признак параної...

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нда, Anubius, вчора так красіво поображались, так красіво попрощались, а сьогодні знов в темі. А надовше поображатись здоров'я не хватило?

Опубліковано

Новина трошки не потемі, але теж про чужинців.

Нещодавно, в чеському парламенті відбувалися громадські слухання і ставилося одне дуже сильне запитання, щодо кінцевого вирішення чужинського питання, преса та відомі люди в серйоз запитували політичні партії, чому вони не виконують свої політичні обіцянки(завдяки яким вони були обрані з поміж інших), про остаточне вирішення чужинського питання. А, що це означає: повне припинення видача робочих віз як довго-строкових так і коротко-строкових, прининення видача живностянських листів і обчанок, анулювання ВСІХ робочих віз як довго так і коротко строкових, анульвання живностянських листів та обчанок, припинення роботи азіла і. п. Простіше говорячи - повне анулювання всіх документів на право побуту та РОБОТИ чужинців. Такі міри чехи пояснюють економічною кризою і нестачею робочи місць для простих чехів. Чеський парламент був поставлений перед фактом, нащо, поки ще не відреагував.

---------------------------До чого це я, та до того, якщо прості чехи мають право вимагати остаточне вирішення чужинського питання, то чому ми українці не маємо права ставити таке ж питання щодо не українців(євреї, рускі молдавани і інш.) в україні???

забігаючи на перед скажу, та може тому, що в нашому парламенті сидять не українці як і сам гарант - зекі, шушара, зброд, дементи, уроди, грязь, євреї, молдавани і інші.

------------------------------------------------

вибачаюсь за оффтоп

Опубліковано

угу, всі люди браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, бєларусів, которих я ненавиджу. Вцілому ж я гуманіст. Не то шо Ви, папаша(с) Класик.

Анубіс, а чехи вирішують питання за громадянством чи за національністю?

Опубліковано

угу, всі люди браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, бєларусів, которих я ненавиджу. Вцілому ж я гуманіст. Не то шо Ви, папаша(с) Класик.

Анубіс, а чехи вирішують питання за громадянством чи за національністю?

Є там такі документи, як живностянскький лист та обчанка, ці два документа практично вже дають тобі право на громадянство через деякий час, вони набуваються через просту робочу візу(ну звісно є обхідні шляхи за $), але факт в тому, що на цій обчанці ДУЖЕ багато людей сидить.

та то все так, головне сам ФАКТ - ПРЕЦИДЕНТ, що ціла нація ставить питання щодо вигнання ВСІХ ЧУЖИНЦІВ зі своєї країни, во благо собі, і ніякого смороду щодо порушення прав людини не чути - життя ;)

Опубліковано

Анубіс, не перекручуй, мова йде про ГРОМАДЯНСТВО, а не про національність. Чи громадяни- не чехи за національністю теж будуть позбавлені прав?:)

Опубліковано

Anubius, це не прецидент. Ксенофобство і в Африці ксенофобство. В багатьох країнах Європи час від часу піднімається питання про "чистоту нації" . Але їх все-таки стараються гасити, згадуючи приклад гітлерівської Німеччини.

Опубліковано

Anubius, це не прецидент. Ксенофобство і в Африці ксенофобство. В багатьох країнах Європи час від часу піднімається питання про "чистоту нації" . Але їх все-таки стараються гасити, згадуючи приклад гітлерівської Німеччини.

Це є рішення цілої нації, а не Толікової бидло-масси(як він виразився). Це прості люди вже мають в печінці, всяку мразь яка приїхала в їхню країну вивчила мову і відібрала роботу. І це питання, активно ставится на телебаченні в газеті і в інших ЗМІ. Люди освідомили загрозу і вони з нею боряться і там на відмінно від нас, ліфти працюють, і в крані завжди є гаряча вода і немає затримок ЗП, чистота на вулиці(як в операціїнії) ідеальні дороги і ще масса чого чарівного, що тут точно небуде дякуючи таким як ви.

Анубіс, не перекручуй, мова йде про ГРОМАДЯНСТВО, а не про національність. Чи громадяни- не чехи за національністю теж будуть позбавлені прав?:)

в тому то справа, там немає "громадяни- не чехи" і "рускіх українців", там є чехі, і чужинці які приїхали за кращою долею і стараються отримати з часом громадянство.

Опубліковано

Anubius, а той чеський поряд і чистоту лише етнічні чехи навели? По-моєму за їхню історію там немало "чужинців" перебувало. Та й євреї там селились ще з часів Великої Моравії.

Опубліковано

На відмінно від тебе, я за часів Великої Моравії там не жив ;). А, в 2000 році бачив, що там є Чехі, і всі інші чужинці в частності росіяни, їх там ДУЖЕ багато, які важають себе там рівноправними(не вивчивши навіть чеської мови) і диктують свої права так само як тут.

І Чехі з чужинцями не змішуються.

Опубліковано
Толікової бидло-масси(як він виразився)

ой, будь такий добрий, знайди де це я так виразився:)

Численность населения Чехии составляет 10 млн. 290 тыс. человек. Основная масса жителей страны (90,1%) - чехи по национальности, также в стране проживают словаки (1,8%), немцы (0,4%), поляки (0,5%) и цыгане (0,1%).

При проведении последней переписи населения в общий реестр жителей Чехии впервые попали иностранные граждане с долгосрочными визами. Их число составляет 200 тыс. человек (это почти 2% от всего населения страны).

На территории Чехии проживает в настоящее время 10 335 млн. человек. 75% — городские жители. 81% составляют чехи, 13% — моравы, 3% — словаки..

то як- морави, словаки, поляки, німці- їх теж виселяють?

Опубліковано
Це прості люди вже мають в печінці, всяку мразь яка приїхала в їхню країну вивчила мову і відібрала роботу.

шо ж ти так х*во про своїх співвітчизників? :)

Адже і сам

в 2000 році бачив

тобто автоматом відносиш себе до тої ж мразі... самокритичний ти батєнька однако :smile3:

Опубліковано

Видалив своє повідомлення про позитив обьєднання, якщо нема кліпа українців, то це є обьєднання проти нас.

точно. спи*дили наш гімн і співають.

гм...

обьєднання - це по якому??та ти шпигун!

хто сп*здили? ці меншини з такими самими очима по 13 копійок як втебе :) будуть наблюдати як вони співають гімн, тільки чомусь в них не спитали, а про власників українців забули, А треба було б при прокрутці цих роликів, якщо не першим пускати український ролік, то хоч останнім, але він має бути. А то це дійсно називається "Неукраїнський гімн України"

Опубліковано
ну, бач, він усвідомив свою помилку і вирішив повернутись додому, не відбирати у бідних чехів роботу

Рицарь, йопта. От би всі так. Сиділи би тоді мужики по селах біля своїх жінок, ніх*я не робили б, бухали б з горя... Ляпота, правда? А то понімаєш, їдуть, вкалують там, заробляють гроші, тут купляють машини, строять хати... Загалом, пробують хоч якось покращити самим собі життя.... а бідні чехи без роботи, бо, курва, українці і інші всьо собі забрали. де справедливість?

Я думав Анубіс енд компані в нас тіко за Неньку рідну печуться, а вони вон - за мір ва всьом мірє. Орли! :smile3:

Опубліковано

Привіт, шановні Євреї! :)

Толікової бидло-масси(як він виразився)

ой, будь такий добрий, знайди де це я так виразився:)

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/63434/

ти навів статтю, де автор називає людей бидломассою

Численность населения Чехии составляет 10 млн. 290 тыс. человек. Основная масса жителей страны (90,1%) - чехи по национальности, также в стране проживают словаки (1,8%), немцы (0,4%), поляки (0,5%) и цыгане (0,1%).

При проведении последней переписи населения в общий реестр жителей Чехии впервые попали иностранные граждане с долгосрочными визами. Их число составляет 200 тыс. человек (это почти 2% от всего населения страны).

На территории Чехии проживает в настоящее время 10 335 млн. человек. 75% — городские жители. 81% составляют чехи, 13% — моравы, 3% — словаки..

то як- морави, словаки, поляки, німці- їх теж виселяють?

Морави вже ДУЖЕ ДАВНО асимілювалися з чехами, і важають себе чехами. Щодо поляків і словаків, то тут мова про прикордонні села (по якому проходить кордон, таких селищ дуже багато по всії Чехії навіть на границі з Австрією, де можна легко перетнути кордон і не замітити. Щодо цифр великі сумніви.

Ти талан, щоб щось викрутити і поставити з ніг на голову. Я тобі говорю, за сам факт - прецидент, а ти мені за 0,1%.

Опубліковано
Однако идейному интеллектуалу трудно смириться с таким поведением широких народных масс. Когда в погоне за материальными благами народ поддерживает наши собственные лозунги, его объявляют носителем высшей мудрости, и полуграмотная бабуля воспринимается как священный оракул. Но когда в погоне за теми же благами тот же самый народ переходит под вражеские знамена, он моментально превращается в презренную, тупую и нещадно ругаемую быдломассу...

автор не називав народ бидло масою.

ПрецЕдент грунтується на ознаці громадянства, а не національності, як би ти то не представляв. Та й прецедентом це не є. Скорше це ініціатива маргінальних правих партій. Та ти й сам написав, що парламент не зреагував на цю ініціативую То хто з нас викручує?

Опубліковано

Якщо ти розміщаєш статтю автора, цим самим автоматично розписуєшся під нею

ПрецЕдент грунтується на ознаці громадянства, а не національності, як би ти то не представляв. Та й прецедентом це не є. Скорше це ініціатива маргінальних правих партій. Та ти й сам написав, що парламент не зреагував на цю ініціативую То хто з нас викручує?

Парнішка, 98-99% громадян Чеської Республіки, по національності є - Чехі, які і обирали ті політичні сили, які це пообіцяли - вигнати всю шушеру з країни, і на всіх ЗМІ це питання ставлять прості Чехі політикам, яких вони обрали, а парламент пішов тільки на половину питання, заборонивши продовження документів на право роботи, а питання стоїть про повне вигнання шушери з країни, на що вони(політики) до кінця не відважуються. Так що, ніяких маргиналів, а людські заклики...які можна прочитати, побачити, якщо звісно є бажання взагалі щось бачити.

Так що не перекручуй, а в принципі, що з тобою говрити...

Опубліковано

З правил.

Розяснення 1 до п. 8 Правил розділу від 28 грудня 2008р.

Жорстко присікається Тролінг Процедура слідуюча - Виходячи з тлумачення поняття тролінг модератор вирізняє його, троля, і попереджає його + РО. Пише лист Адміністрації форуму і через три дні заблоковує на 30 днів для вияснення обставин то попередження троля, що за такі дії він буде заблокований назавжди.

Особисто я задовбався читати цю муру.

Не провокуйте троля.

Опубліковано
Якщо ти розміщаєш статтю автора, цим самим автоматично розписуєшся під нею

вцілому твердження суперечливе, хоча ідеї, викладені Дубинянським, я підтримую. Якщо деменція заважає тобі зрозуміти зміст процитованого абзацу, то сумніваюсь, що зможу тобі його донести:) Однак спробую. Автор не називає народ бидломасою, а описує традиції ведення політичних дискусій та приклеювання ярликів прихильникам чи противникам:) 

І про шушеру: коли почнеш грамотно писати, тоді перестанеш на неї скидатись:)і тоді громадяни Чехії, різних національностей, не ставитимуть політикам вимог видворити тобі подібних з країни:)

Опубліковано

Грузины - молодцы. Если б мне так спели гимн Украины 19 лет назад, я, может-быть, его и полюбил.

И вот это тоже хороший комментарий:

Отличный проект! В Канаде вот гимн каждый день в школе запись гоняют, причем каждый раз - разную, то как рэп, то вообще без слов, но только на двух языках :)

А "свидомі українці" этой темы очень напоминают "православных в раю" из известного анекдота: они до сих пор думают, что они на Украине одни.

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации. Нетрудно представить, насколько проще все тупонациональное проходит в той же Канаде, Германии, США и прочих грамотно названых образованиях.

Опубліковано

Почитав....поригав... можливо сенсом в моєму житті ніколи не стане "прінужденіє москалів до українського гімну", та й нащо воно мені. мені любові їхньої до гімна не треба, хватить того що я дуже толерантний і цейво, дуже щирий і абізательно дуже гостинний. %-).... коли вже здохне той звір по назві рускоязичний українець.

думаю це балабольство на тему

насколько рискованно называть государство именем титульной нации
я перенесу у флейм, ібо там їй місце разом з топікстартером і активними учасниками.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...