Перейти до змісту

Росія тріщить по швам

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вам як?

просто цікаво. Звернувся до Гугля і в першій же ссилці http://zwezda.ru/ustinovsk.html людина каже що цигани в Японії є. Тому й цікавлюся, звідки така інфа?

Звичайно гугл все знає, але був у нас в універі такий предмет - історіографія там і вчили. Та зараз все більше нету довіряють... я ж не проти.

Опубліковано

Звичайно гугл все знає, але був у нас в універі такий предмет - історіографія там і вчили. Та зараз все більше нету довіряють... я ж не проти.

я за це й не люблю розділ "політика", бо тут навіть жінки втрачають адекватність. Як мені пояснити, що мені це дійсно цікаво?

Опубліковано

Завжди думав, що історіографія це наукова дисципліна, що вивчає історію історичної науки.

Ще є купа різних історичних дисциплін з цікавими назвами. :)

nickel, я серйозно це вчила на курсі "Допоміжні історичні дисципліни". Не сама придумала.

Опубліковано
nickel, я серйозно це вчила на курсі "Допоміжні історичні дисципліни". Не сама придумала.

так Ви розкажете цю історію чи ні? Мені дійсно цікаво: чому в Японії немає циган? Ви десь бачите "подвох" в моїх питаннях?

Опубліковано

Допоміжні історичні дисципліни

а в нас вони називались "ДопІстДисц". Здається Бондаренко викладав.

Ага. Генадій Васильович. У мене в нього спеціалізація була. 2 курсові написала.

nickel, чесно скажу - не знаю чому їх туди не занесло. Можливо тому, що Японія була дуже закритою консервативною країною. Та й при владі там постійно якісь дуже серйозні "таварищі" були.

Опубліковано

Цигани Європі не загрожують, а от те, що Росія розпадеться, коли наступним президентом Росії після Путіна/Мєдвєдєва стане Кадиров - це вже очевидно

Опубліковано

Вічних держав не буває. Будь-яка коли-небудь може розпастись. Тим більше та, у якої серйозні проблеми і протиріччя між різними етнічними чи політичними групами

Опубліковано

Їх нема лише в Японії.

І прикінь де Японія, а де решта з циганами.

дуже добре, от в них і не купляти.

бачив на "Північному" поки чекав дружину, дівчата років 16-17, явно не слов'янської зовнішності на своєму щось "ашамбех пашамбе шайтанама", коли побачили ніби я на їх товар дивлюсь на чистісінькій українській питають: "що Вам показати"?

але вони зовнішньо на нас не схожі, і вдіваються цигани по своєму, шо не скажеш про евреїв ( і це не офтоп, циган, і евреїв об"єднує родинно-общиний лад існування), на відміну від нас, суспільства.

Вчора прийшла мисля, якщо євреї маскуються під місцеве населення, (схожі, беруть інші імена, прізвища і приховують національність), то їх немає бути в Китаї і Африці,... так хрен там, і там вони є, в Китаї ускоглазі! а в Африці негри! Навідь може і чукчі є євреї і білі медведі євреї. :) ладно небуду більше про евреїв.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...