Перейти до змісту

Виготовлення сирів вдома (бринза, фета, сулугуні)


tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прівіт.

Я почав дома робити сичужні сири типу бринза, фета, сулугуні.

Головне купити свіже та смачне молоко, добавити сичужної закваски, троха почекати, а потім відцідити сирну масу.

Рецептів в інтернеті дуже багато. Якщо хтось зацікавиться ражду почитати: http://syyr.ru/

Сичужну закваску правда треба трохи пошукати, можна замовити з Росії або з Києва.

Опубліковано

роблю такі сири вже давно і чудово обхожусь без сичужної закваски(її задача згорнути швидко молоко).Сквашую старою(кислющою)сивороткою,лимонним соком або яблучним оцтом.

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Я користуюся закваскою японської фірми Мейто, яка є однією з найкращих, тим більше, що вона рослинного походження.

Купував в Києві, правда прийшлось купити зразу пачку 100 грам, так що якщо кому буде потрібно звертайтесь. 1 г на 100 л молока.

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...