Перейти до змісту

«Даішник» тицьнув дулю водію)))

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не, сылко на волыньНьюс виделел, но нето

пару недель назад видел гдето, имхо

може бути ;) якщо мій варіант не підходить згадуй сам :)

Опубліковано

хе-хе,

ВолыньНьюс как всегда на высоте :)

Опубліковано

хе-хе,

ВолыньНьюс как всегда на высоте :)

googlу +1

Опубліковано

а чого вони посвідчення не показали? Ну взнав би водій як їх звати і шо?

народ почав вчити свої права, закони, а вони ні. Думає "щас воділу трахну по повній програмі і бабла срублю", і тут починає розуміти, що вже його трахають, без вазеліну і без згоди. От вони і реагують неадекватно, коли їм різьбу зривають. Шо нєясна?

П.С. Тут вже хтось пропонував викладати фото порушень дайців, я спочатку не бачив резону. А на днях по ТВ показали сюжет, про сайт, на якому прості люди викладають адреси наркопритонів (на гугломапі) і мусора почали реагувати, хоча спочатку навпаки наїзжали, тіпа реклама. Потім цей даішник, звільнений через ролик в неті. Починаю вірити в те, що Інтернет може бути непоганим інструментом в боротьбі з беззаконням. Тепер буду підтримувати такі ініціативи.

Опубліковано

неясно хулі вони сцять перед тими "воділами"? Сказав як звати, показав документи і "трахай" собі далі на здоров'я :) Що той воділа зробить з тими "паспортними даними"? Виб'є на гранітній дощечці і на стінку повісить?

Опубліковано

неясно хулі вони сцять перед тими "воділами"? Сказав як звати, показав документи і "трахай" собі далі на здоров'я :) Що той воділа зробить з тими "паспортними даними"? Виб'є на гранітній дощечці і на стінку повісить?

в дайця відбувається разрив шаблона "вапроси сдєсь задаю я, а ти должен стаять на полусогнутих і ссать в штани".

Опубліковано

У Вінницькій області звільнено інспектора Дорожньо-патрульної служби Управління Державтоінспекції за некоректне і грубе спілкування з водієм. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Вінницькій області. 10 серпня в Інтернеті було розповсюджено відеозйомку некоректного та образливого спілкування співробітника ДАІ з водієм у Гайсині Вінницької області. За даним фактом співробітниками Інспекції по особовому складу Головного управління МВС України у Вінницькій області було проведено службову перевірку. За її результатами інспектор ДПС був звільнений з органів внутрішніх справ.

тут

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Батько даїшника, який показував дулю водієві, переконаний у тому, що син цього не робив. А от сам даїшник через звільнення аж захворів.

Батько даїшника, який замість посвідчення показав водію дулю, переконаний, що дулі син крутив воронам.

Ще одна версія батька: ролик, на якому зображений син, змонтовано. У будь-якому випадку, провини сина чоловік не бачить.

Нагадаємо, на початку серпня в Інтернет потрапив зроблений на мобільний телефон відеозапис спілкування водія з двома співробітниками Державної автоінспекції в місті Гайсин Вінницькій області.

Один з даїшників, незважаючи на численні прохання водія, не схотів продемонструвати своє службове посвідчення, нічим не мотивуючи свою відмову.

Крім того, правоохоронець намагався відібрати у водія телефон, на який той знімав розмову.

Коли спроба відібрати телефон завершилась невдало, водій пригрозив інспектору судом, після чого горе-даїшник тицьнув водію дулю у вікно і ретирувався.

Після оприлюднення цього відео нечемного грішника звільнили з ДАІ.

http://ua.drugasmuga.com/news/emergency_zone/17305.html

Опубліковано
Батько даїшника, який показував дулю водієві, переконаний у тому, що син цього не робив. А от сам даїшник через звільнення аж захворів.

Батько даїшника, який замість посвідчення показав водію дулю, переконаний, що дулі син крутив воронам.

Ще одна версія батька: ролик, на якому зображений син, змонтовано. У будь-якому випадку, провини сина чоловік не бачить.

Нагадаємо, на початку серпня в Інтернет потрапив зроблений на мобільний телефон відеозапис спілкування водія з двома співробітниками Державної автоінспекції в місті Гайсин Вінницькій області.

Один з даїшників, незважаючи на численні прохання водія, не схотів продемонструвати своє службове посвідчення, нічим не мотивуючи свою відмову.

Крім того, правоохоронець намагався відібрати у водія телефон, на який той знімав розмову.

Коли спроба відібрати телефон завершилась невдало, водій пригрозив інспектору судом, після чого горе-даїшник тицьнув водію дулю у вікно і ретирувався.

Після оприлюднення цього відео нечемного грішника звільнили з ДАІ.

http://ua.drugasmuga.com/news/emergency_zone/17305.html

мені стало цікаво: а ким же тоді працює батько цього знаменитого працівника ДАІ? мабуть також в цьому відомстві, але звання має вище і дулі крутить ще більші :D

яблуко від яблуні недалеко падає :(

Опубліковано

мені стало цікаво: а ким же тоді працює батько цього знаменитого працівника ДАІ?

шо батько,що син одинаковые.один дурик фиги вместо удостоверения показывает,а другой тупорылые отмазки придумывает.мозгов-ноль

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...