Перейти до змісту

В Луцьку продають підроблене живе пиво?

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В Луцьку продають підроблене живе пиво?

З початку цього року до обласного бюджету надійшло 6,5 мільйонів гривень акцизного збору від реалізації горілчаних виробів і 364 тисяч – від реалізації пива. Про це йшлося на колегії ОДА, − повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Разом із тим, на засіданні колегії ОДА була оприлюднена інформація, що в точках продажу живого пива в обласному центрі, під марками «Павлівське» і «Земан» реалізують пиво сумнівного походження, отож наразі планується зробити перевірку. «Напевно його в гаражах десь варять…», − зауважив голова ОДА Борис Клімчук.

Першоджерело

Щось подібне я підозрював. Надіюсь то не стосується "Пивного запасу". Хоча я не пью "Павлівського" і "Земан".

Опубліковано

Хм.....на рахунок земану з "Пивного запасу" то точно такий самий смак як і в "Земані". Особисто подобається "Живень", тож варять напевно в гаражах,але смак хороший :smile-zachot:

Опубліковано

увага! в місті продають підробні ялинкові прикраси

вони виглядають повністю як справжні, але зовсім не приносять радості... :unsure:

Опубліковано

погодьтесь - я на рахунок так званого живого і мертвого пива, відчуття, що ти жертва маркетингу присутня.

Опубліковано

А чё Климчук пивом чтоли отравился??? :) Самое интерессное что из всего пива выбрали два поддельных и именно тех до которых легче всего руки протянуть (для получения взятки). Проверки наслать и.т.д. :) 364 тисячи этож мало, надо ещё и ещё.

Опубліковано

Хм.....на рахунок земану з "Пивного запасу" то точно такий самий смак як і в "Земані". Особисто подобається "Живень", тож варять напевно в гаражах,але смак хороший :smile-zachot:

шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраще живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто.

Опубліковано

шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраше живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто.

заметно... :rolleyes:

Опубліковано

шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраше живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто.

заметно... :rolleyes:

...взагалі то не зовсім розумію ваш жарт :(

Опубліковано
"Живень" марки Преміум взагалі найкраше живе пиво в Луцьку

Мені вистачило одного і єдиного разу його спробувати, щоб в його сторону навіть не дивитись: купував на розлив і після півгодини відстою на дні пляшки побачив дуууууже багато осаду. :( Нєбось нефільтроване... :/

Опубліковано

Мне по секрету сказали,что живое пиво живое только на вид,а вообще это клоны живого пива. :smile3:

И еще группа депутатов готовит законопроект о введении уголовной ответственности за убийство живого пива.

ЗЫ:реально достали эти рекламные трюки про живое пиво.

Опубліковано

шановний! "Живень" марки Преміум взагалі найкраще живе пиво в Луцьку, а на рахунок "гаражів" ви явно не праві- того хто його варить я знаю особисто.

Сусіди по гаражах :D

Опубліковано

а де шановні , Ви бачила в Україні лани з хмелем, ладно з житом?? Шо мертвого шо живого будуть бовтати стільки, - скільки води в річках , ну в кращому випадку в артезіанках. Його ж дійсно варити тра, і цикл технологічний в 3 тижні ніхто не відміняв. В чехії , до вашого відома така марка як Старопрамен вже не має давно, вірніше вона продана, і чехи пють старопрамен але зовсім на вид і всмак інший. У них тех. процес контролюється на держ. рівні. Хто порушив відбирають ліценці(у масового виробника). А в кожній серйозній пивнусі варять своє пиво, от там треба побувати, спробувавши там пива розумієш - те що продають тутки - це не пив,о а пивний напій юппі, а далі все когнєц, прощай пиво в мейден Укр. Рос ...

П.с павлівське максимально наближене до того світлого пива, що варять в Чехії!

Опубліковано

П.с павлівське максимально наближене до того світлого пива, що варять в Чехії!

П.с павлівське БУЛО КОЛИСЬ ДАВНО максимально наближене до того світлого пива, що варять в Чехії!

Опубліковано

"..Хотя нож оказался тупой, но ведь то был “всамделишный” нож фирмы Барлоу, и в этом было нечто необычайно величественное. Откуда мальчишки Запада взяли, что у кого-нибудь будет охота подделывать такие дрянные ножи и что от подделки они станут еще хуже, это великая тайна, которая, можно думать, останется вовеки неразгаданной.."

Марк Твен. `Приключения Тома Сойера`

Опубліковано

"Живень" ацтой. Вчора перший раз спробував "Павлівське", що ж, нормальне пиво, не помиї як деякі маркі чи сорти живого.

Опубліковано

В кожного свої смаки! особисто в мене список призерів такий:

1. земан (темне взагалі супер)

2. павлівське

3. живень

Опілля ось ніяк не можу спробувати - все хвалять, але ...

Опубліковано

Якщо на заборі написане слово з трьох букв, то не обов"язково "ВІН" там є..

так і з "живим" пивом, і з "живим" квасом..пийте краще "живий" кефірррррр :0123:

Опубліковано

Якщо на заборі написане слово з трьох букв, то не обов"язково "ВІН" там є..

так і з "живим" пивом, і з "живим" квасом..пийте краще "живий" кефірррррр :0123:

во-во!

Опубліковано
"Живень" марки Преміум взагалі найкраше живе пиво в Луцьку

Мені вистачило одного і єдиного разу його спробувати, щоб в його сторону навіть не дивитись: купував на розлив і після півгодини відстою на дні пляшки побачив дуууууже багато осаду. :( Нєбось нефільтроване... :/

100% осад буде! але пиво хороше :0003:

P.S в свої 47 років пробував любе ! і знаю смак кожного... А це нормальне! і реклама тут ні до чого! Осад свідчить , що воно нормальне, а не пастеризоване! :ok:

смаки у кожного різні! але якщо хочеться пива а не помиїв - то " Живень " преміум! ;)

Опубліковано

Осад свідчить , що воно нормальне, а не пастеризоване! :ok:

смаки у кожного різні!

Я б сказала, що осад в даному випадку ні про що не свідчить (є різні варіанти пояснення наявності осаду в пиві). ^_^

А от про смаки дійсно не сперечаються. Колись почула український варіант "На вкус и цвет...": "НА КОЛІР І СМАК ТОВАРИШ НЕ ВСЯК!" ;)

Опубліковано

Як на мене, місяців 4-5 тому "Павлівське" в пляшках було зовсім інше, аніж зараз.

Це якраз те, про що я писала в пості №14...

Опубліковано

да-да ) я тоже знаю :) славетна фірма Медія перекваліфікувалась на виробництво пива :friday::smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...