Morrighan Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Привіт!Я займаюсь виготовленням листівок:- великих партій весільних листівок;- запрошень на весілля, тематичні вечірки, дні народження; - оригінальних вітальних листівок для ексклюзивних поздоровень з нагоди урочистої події та свята.Фото виробів: http://volynonline.com/Postcards Link to comment Share on other sites More sharing options...
speaker Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 кльові.. а можна № телефону в приват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arden Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 А їх десь можна придбати крім сайту? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 придбати можна напряму в мене; номер телефону: 050-723-26-71, номер Ай-Сі-К"ю - 318-647-997придбати можна напряму в мене, при зустрічі, детальніше роздитивитися можна в магазині "Мистецька крамниця", внизу в підвальчику у відділі з вишиваними виробами та ін.можна заглянути в центр іноземних мов "Мандарин" на проспекті Волі 54, біля маагзину "МАМА", ще у весільному салоні "Попелюшка" знаходиться близько 50-ти весільних листівок - магазин знаходиться навпроти 4-ї гімназії (якщо стояти обличчям до фонтану, то буде зправа червона вивіска у новобудові).адреса ВКонтакті, де можна теж переглянути більше фотографій: http://vkontakte.ru/club17399746 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuraul Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 номер Ай-Сі-К"ю Ай Сік Ю (I Seek You) насправді. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imp13 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 різницю між "пишеться" та "розуміється" вловлюєш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuraul Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Пишеться ICQ, взагалі-то. А розуміється "ай сік ю". Ні? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 я транслітом пишу зазвичай, коли не маю бажання перелючати розкладку клавіатуриТарасу, як нікому, зрозуміло, що я знаю, що означає ICQ...П.С. Тема не про те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChB Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Підтверджую, Маша робить кльові листівки (оцінено реакцією тих, кому вони дарувались) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 дякую) Link to comment Share on other sites More sharing options...
speaker Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 придбав сьодні одну відкритку, зроблену спеціально на замовлення, - просто шикарна!!!.. респект, Morrighan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Я рада, що сподобалось)Приходьте ще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Всі листівки зраз знаходяться за такими адресами:Центр іноземних мов Мандарин - Волі, 54таМистецька крамниця по Лесі Українки - спуск в підвальчик, наліво друга залаВ мене лишився невеликий вибір вдоматому телефонуйте: 050-723-26-71 або пишіть сюди: http://vkontakte.ru/id3702323Буду рада допомогтиФото листівки, яку замовляв Спікер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWman Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Класне хоббі і спосіб заробітку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 хоббі класне, дякую)) а от спосіб заробітку ніякий, якщо чесно. ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWman Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Треба зайнятися активною рекламою, правда прийдеться трішечки потратитись Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 А ви розумієтесь на якісній рекламі?я вже де тільки не розміщувала оголошення, на жаль, толку від них ніякого Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWman Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 ото бачіте банер зверху? тіпа всеукраїнській велодень, так вот 29 чісла там може звільнитися місце, правда ціна напевно буде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4elovek Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Перше посилання не відчиняється,вконтакті не зареєстрований,в Крамниці не підібрав,до Мандарну не дійшов...Спробуйте створити фотогалерею всіх робіт (зразків), або їх ескізів, хоча б тут,тема дуже цікава, і як на мене перспективна Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWman Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Спробуйте створити фотогалерею всіх робіт (зразків), або їх ескізів, хоча б тут,...Давно пора було це зробити, тільки не всі одразу, щоб неспішно можна було вибрати щось Link to comment Share on other sites More sharing options...
snight Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Я вже два дні дзвоню на МТС ніхто не бере трубку, а відкритка потрібна на завтра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Відтепер всі листівки можна придбати в ТЦ Ювант у магазині Shocker (якщо зайти через вхід від мосту, то одразу справа)Прошу вибачення, що немає галереї як такої, постараюсь створити якнайшвидшеНа рахунок дзвінків - останні декілька місяців в мене видались досить важкими в особистому плані, а з телефоном часті проблеми - він або підвисає на дзвінках, або вимикається через досить таки підсівшу батарею, якій вже більше 4-х років. Тому, прошу вибачити мене і за цей огріх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrighan Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Доброго дня! Шановні дописувачі, хочу повідомити вас, що справді, по посиланнях зверху через їх давність неможливо переглянути усе, але так як групи ВКонтакті стали відкритими для всіх користувачів мережі Інтернет, то роботи - за цим посиланням: http://vk.com/morrighan_artТакож залишки моїх робіт можна вільно придбати в магазині Кіт Горошко на Книжковому Пасажі на Лесі Українки: http://vk.com/kitgorowko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.