Kusya Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 17:07 #26 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 17:07 ладна на пляжі то таке, але коли дівчина біля там-таму ішла практично в купальному костюмі, тільки в попу шортики залізли, а не стрінгі... Хоча стрінки напевно там би прийшлось пошукатьНарод був в холоді.......Такшо на пляжі то одне, але коли це в центрі міста іде, те шо можна побачити на пляжі, то дивно
Zevs_Isver Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:12 #27 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:12 але коли дівчина біля там-таму ішла практично в купальному костюмі, тільки в попу шортики залізли, а не стрінгі... Хоча стрінки напевно там би прийшлось пошукатьесли попа красивая - пусть ходит
Kusya Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:20 #28 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:20 але коли дівчина біля там-таму ішла практично в купальному костюмі, тільки в попу шортики залізли, а не стрінгі... Хоча стрінки напевно там би прийшлось пошукатьесли попа красивая - пусть ходиттак кажуж шо стрінги прийшлось в попі пошукать.......не ну канєшна, якшо красіва, то сама б подивилась.......
Deemon Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:22 #29 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:22 Анігдот:Мужик другу говорит: " приду домой, порву нахрен трусики жены!"- Так сильно соскучился???- Да, мля, жмут, натирают!!!
laska Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:36 #30 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:36 ладна на пляжі то таке, але коли дівчина біля там-таму ішла практично в купальному костюмі, тільки в попу шортики залізли, а не стрінгі... Хоча стрінки напевно там би прийшлось пошукать Народ був в холоді....... Такшо на пляжі то одне, але коли це в центрі міста іде, те шо можна побачити на пляжі, то дивно Такого плану якось бачила жіночку в місті. Посміхнулась, про себе подумала, що без комплексів, та й все. Та аж ніяк не очікувала, що прийдеться пояснювати синові (10 років), котрий зробив великі очі і запитав чого це тьотя так вдяглясь на люди. Прийшлось пояснювати, що можливо йде з пляжу. Його цей аргумент не переконав Видать тьотя не в його смаку.
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:45 #31 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:45 а що, чоловічий зад вас, жінок, вже перестав цікавити? Нє, шо Ви, не перестав! Але його (тобто чоловічий зад) найкраще спостерігати, коли він в джинсах підтримую з точністю до навпаки - дуже подобаються в джинсах жіночі попи! Чогось ніякий одяг креще не підкреслює, на мою думку, пяту точку в жінок, як джинси!
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:48 #32 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 18:48 P.S. Ще цікавіше - чоловіки в стрінгах... Принось в пятницю! після пива будем міряти! P.S. В нас буде іменинник - йому в крайньому разі подаруєш
NowhereGirl Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:23 #33 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:23 а я взагалі не сприймаю стрінги як нижню частину купальника... причому як на жінках так і на чоловіках (на чоловіках це якось чомусь особливо бридко ) і це не залежить від фігури.. навіть якщо і фігура дозволяє - то якось воно.. ІМХО ну не дивиться ))). Стрінги зручні під штани і все.. ну в смислі як білизна. ну.. це тільки моя думка..при тому що я зовсім не ханжа ) і я теж бувало в ТАМ-ТАМ вискакувала з машини в самих шортах від купальника і в футболці))) але вони більше схожі на шорти ніж на купальник )))
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:25 #34 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:25 Ну а якщо ближче до теми, то справді слід хоча б трішки і зважати і на оточуючих! А то зовсім забули про якусь культуру і вихованість! В кінці кінців якісь хоча б маленьке почуття сорому має бути! Ніхто нікого не обмежує в праває, але на тому ж пляжі, як писав СМІТ відпочивають і діти! Ви ж скажімо не справляєте нужду на пляжі при всіх? А то буде з таким успіхом як в анекдоті, коли двоє чоловіків випивши добрече пива трішки відійшли від тротуару і справляють нужду! На зустріч їм дві дівчини з сигаретами! Чоловіки обернувшись і побачивши, що дівчата з сигаретами незадоволено:"БЛ...ть, що за дівчата пішли, ну ніякоъ культури" (соромно за анекдот пошлий, але як раз підійшов під моє повідомлення)
Yuraul Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:44 #35 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:44 Для тих, хто не зрозумів, підкорегую своє висловлювання, щоб воно чіткіше відображало думку.1. Я абсолютно згоден і повністю підтримую, що потрібно поважати оточуючих.2. Я лише проти таких речей, як висловалювання в стилі "свиня в стрінгах". Якщо вона свиня в стрінгах, то автор цитати - типове хохляцьке невиховане бидло.3. Smith, незважаючи на ображене відчуття прекрасного, спроба тролінгу невдала і спосіб скоріше рівня твоєї дитини, але не дорослої людини.) Тренуйся.4. Якщо говорити про дітей, то так, це не дуже добре, коли вони на таке дивляться, пляжами ж перебирати не будеш. Ну, на щастя, це одна з найменш неприємних речей, на які ваше маля надивиться за життя.5. У мене є особисті причини запропонувати людям із занадто радикальною думкою на цю тему засунути її глибоко-глибоко саме отуди, куди залазять стрінки і ніколи в житті більше звідти не діставати. Отож, прошу, панове!Як добре, що вам і дітям не бридко дивитись на руїни будівель на центральних вулицях міста, на безлад і сміття, на пяне бидло, яке матюжиться на піввулиці (або на всю маршрутку) з папіросою в зубах і пляшкою в руках, на безглузду і мертву архітектуру ультрасучасних закладів, які нищать красу нашого симпатичного міста, на наші "дороги" та ідіотські безграмотні вивіски!..
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:59 #36 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:59 Для тих, хто не зрозумів, підкорегую своє висловлювання, щоб воно чіткіше відображало думку.1. Я абсолютно згоден і повністю підтримую, що потрібно поважати оточуючих.2. Я лише проти таких речей, як висловалювання в стилі "свиня в стрінгах". Якщо вона свиня в стрінгах, то автор цитати - типове хохляцьке невиховане бидло.3. Smith, незважаючи на ображене відчуття прекрасного, спроба тролінгу невдала і спосіб скоріше рівня твоєї дитини, але не дорослої людини.) Тренуйся.4. Якщо говорити про дітей, то так, це не дуже добре, коли вони на таке дивляться, пляжами ж перебирати не будеш. Ну, на щастя, це одна з найменш неприємних речей, на які ваше маля надивиться за життя.5. У мене є особисті причини запропонувати людям із занадто радикальною думкою на цю тему засунути її глибоко-глибоко саме отуди, куди залазять стрінки і ніколи в житті більше звідти не діставати. Отож, прошу, панове!Як добре, що вам і дітям не бридко дивитись на руїни будівель на центральних вулицях міста, на безлад і сміття, на пяне бидло, яке матюжиться на піввулиці (або на всю маршрутку) з папіросою в зубах і пляшкою в руках, на безглузду і мертву архітектуру ультрасучасних закладів, які нищать красу нашого симпатичного міста, на наші "дороги" та ідіотські безграмотні вивіски!..Згідний з 1 і 4! І цілком підтримую "висновки". Та на щастя місто на мою думку трішки оживає - навіть питання куріння і випивки госто поставили - все таки щось корисне роблять! (вибачайте за ліричні відступи)
nickel Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:02 #37 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:02 ..."свиня в стрінгах"... Якщо вона свиня в стрінгах, то автор цитати - типове хохляцьке невиховане бидло. повністю з тобою, як з автором цитати згідний, що ти якесь там бидло
sergmaestro Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:08 #38 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:08 одуріти можна 37постів із за стрінгів
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:17 #39 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:17 одуріти можна 37постів із за стрінгів і це ще не кінець
Smith Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:17 #40 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:17 Yuraul, ніколи я тролінгом не страждав.Ти сам собі собі суперечиш: то говориш, що Smith, незважаючи на ображене відчуття прекрасного, спроба тролінгу невдала і спосіб скоріше рівня твоєї дитини, але не дорослої людини.) Тренуйся. і одразу Якщо говорити про дітей, то так, це не дуже добре, коли вони на таке дивляться, пляжами ж перебирати не будеш. Ну, на щастя, це одна з найменш неприємних речей, на які ваше маля надивиться за життя.. Тобто, ти, тим самим, підтверджуєш мою думку, яка викладена у моєму пості №23. Ну і кумедний ти, за твоєю логікою думка співрозмовника - це троллінг, а твоя - це вершина мислення. Ну і розсмішив. Не перетворюйся на деяких форумчан, які на пост співрозмовника миттєво відповідають або образою, або матом. Працюй над собою.До речі, вислів "свиня в стрінгах" не я привів для прикладу.Крім того, тут обговорюється тема "Літо, пляж, дівчата...стрінги", а ти почав говорити про ...руїни будівель на центральних вулицях міста, на безлад і сміття, на пяне бидло, яке матюжиться на піввулиці (або на всю маршрутку) з папіросою в зубах і пляшкою в руках, на безглузду і мертву архітектуру ультрасучасних закладів, які нищать красу нашого симпатичного міста, на наші "дороги" та ідіотські безграмотні вивіски!..
valuzk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:18 #41 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:18 Звичайно на товстих жінок (та ще й з целюлітом) в стрінгах дивитись дійсно бридко. А от закритий купальник (такий як плавають в басейні) на них дивиться набагато сексуальніше. І можна доречі вибрати купальник який пропускає сонячне проміння і під матерією тіло загаряє. Можна почитати тут. Моє імхо звичайно.
sergmaestro Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:20 #42 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:20 одуріти можна 37постів із за стрінгів і це ще не кінець ясно ж що не кінець, продовження буде вночі коли спати будем, стрінги снитимуться А от закритий купальник (такий як плавають в басейні) на них дивиться набагато сексуальніше. шалунішка
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:21 #43 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:21 Справді замість того, щоб обговорювати сексуальних дівчат всіх чомусь потягнуло на "не дуже сексуальних!
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:26 #44 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 20:26 одуріти можна 37постів із за стрінгів і це ще не кінець ясно ж що не кінець, продовження буде вночі коли спати будем, стрінги снитимуться не серйозно - краще вже те, що під ними! Чи як варіант - просто без них! доречі, як виявилась така актуальна тема - чого ж ніхто крім мене не хоче підтримати авторку "плюсиком" Також хочу відмітити ще одну людину, а саме Deemon, який завжди радує класними фотками в темах, нажаль цого разу обмежився лише анекдтом (хоч і смішним)
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:02 #46 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:02 Я ж казав - ось яка талановито зроблено - всім догодив - хто хотів побачити жіночу попу, жіночу має, а хто чоловічу (я маю на увазі sweetlenу) - має чоловічу навіть інтелігентам-музикантам догодив
SunSeth Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:05 #47 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:05 навіть інтелигентам-музикантам догодивскоріше, інтіліктуалам-лінгвістам-юмарістам.
sweetlena Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:10 Автор #48 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:10 Читала ще закиди про те, що типу тільки закомлексовані дівчата проти таких речей, щоб їхні чоловіки голову не задирали на "голопопих" красунь. Та то всьо не правда, коли дівчина в подібних "трусєлях" гарно виглядає і достойно дефілює по пляжу, то я особисто скоріше сама б звернула увагу чоловіка в напрямку тої дівчини. Бо коли красиво, то дивитися приємно, і ніяких жіночих ревнощів з того приводу не виникає. "Я ж казав - ось яка талановито зроблено - всім догодив - хто хотів побачити жіночу попу, жіночу має, а хто чоловічу (я маю на увазі sweetlenу) - має чоловічу навіть інтелігентам-музикантам догодив"... Да, то реально...таких мачо ше пошукати треба
SunSeth Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:13 #49 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:13 Та то всьо не правда, коли дівчина в подібних "трусєлях" гарно виглядає і достойно дефілює по пляжу, то я особисто скоріше сама б звернула увагу чоловіка в напрямку тої дівчини. Не переживай, він її побачив раніше за тебе
spanasyuk Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:22 #50 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 21:22 Читала ще закиди про те, що типу тільки закомлексовані дівчата проти таких речей, щоб їхні чоловіки голову не задирали на "голопопих" красунь. Та то всьо не правда, коли дівчина в подібних "трусєлях" гарно виглядає і достойно дефілює по пляжу, то я особисто скоріше сама б звернула увагу чоловіка в напрямку тої дівчини. Бо коли красиво, то дивитися приємно, і ніяких жіночих ревнощів з того приводу не виникає. "Я ж казав - ось яка талановито зроблено - всім догодив - хто хотів побачити жіночу попу, жіночу має, а хто чоловічу (я маю на увазі sweetlenу) - має чоловічу навіть інтелігентам-музикантам догодив"... Да, то реально...таких мачо ше пошукати треба ну не знаю - тобі видніше - мачо чи ні! Мені якось цікавіше по сторонах роздивлятись
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.