Перейти до змісту

Потрібна послуга виготовлення шафи-купе

romarker

Рекомендовані повідомлення

Потрібно зробити індивідуальний дизайн та виготовити за ним шафу-купе для мансарди. Можливо хтось може підказати, хто в Луцьку цим займається?

Фото для прикладу.

post-4362-1280842823,23_thumb.jpg

post-4362-1280842843,99_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїдь на Ковельську там є Меблевий комбінат. Мій кум там замовля і вишло вроді нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я замовляв в "Шафи-купе", що на Грушевського.

Зробили швидко, якість - супер.

Визитівку згубив, але в телефоні залишився номер їх дизайнеру (довго обговорювали деталі) 0667008357.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно зробити індивідуальний дизайн та виготовити за ним шафу-купе для мансарди. Можливо хтось може підказати, хто в Луцьку цим займається?

Фото для прикладу.

Нажаль підказати по темі не можу, але мені сподобався такий варіант:

post-8000-1280866349,37_thumb.jpg

Можливо згодиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позвони за цим номером о67 926о7о6, можливо допоможуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото для прикладу.

Нажаль підказати по темі не можу, але мені сподобався такий варіант:

post-8000-1280866349,37_thumb.jpg

Можливо згодиться.

Нажаль такий варіант мені не підійде, шафа має бути в кімнаті плюс різні полички та невеличкий стіл, ось така має бути загальна конструкція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апну тему

так хто ж підкаже толкових "купейщиків" з кращим співвідношенням ціна/якість ?

потрібна шафа в коридор, шафа в кімнату, і перегородка в кімнату під гардероб

Визитівку згубив, але в телефоні залишився номер їх дизайнеру (довго обговорювали деталі) 0667008357.

а як вони по цінах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апну тему

так хто ж підкаже толкових "купейщиків" з кращим співвідношенням ціна/якість ?

потрібна шафа в коридор, шафа в кімнату, і перегородка в кімнату під гардероб

а як вони по цінах?

Рік тому були хороші середньолуцькі ціни. Можна було б чуть-чуть дешевше зробити (прямо в цеху, "леваком"), але я вирішив, що за 5хв в гуркоті станків не зможу описати підпитому робітнику, що саме хочу. І гарантії від робітника не отримаєш, і консультації в виборі фурнітури. І з доставкою/монтажем морочитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає, що це за фірма?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно телефонував.

Це представники київської фірми "Браун - Шафи-Купе", Грушевського, 1.

74-03-47

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був в них вчора, походу це найдорожчий "купейщик" луцька. комплектуха і апетити київського Брауна. варто зазначити що й якість на висоті. але ж за перегородку в кімнату (не за усю шафу) 7 тис. грн. - троха забагато :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був в них вчора, походу це найдорожчий "купейщик" луцька. комплектуха і апетити київського Брауна. варто зазначити що й якість на висоті. але ж за перегородку в кімнату (не за усю шафу) 7 тис. грн. - троха забагато :unsure:

Теж телефонував до них, видно що працівники компетентні в своїй справі, але нажаль ціни в них високі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно замовляв дві шафи-купе (в кімнату - нішевий варіант (ширина 2,5 м, глибина 95 см), в коридор - прихожу (ширина 1,68 м, глибина 60 см) в "Командорі" що біля "Фуршету". Це луцьке представництво рівненської фірми.

Виготовлення протягом 15 днів, після того їх монтаж. Поставили за 3,5 години обидві шафи. Особисто мене співвідношення ціни і якості влаштувало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто замовляв купешкі у "Рідні вікна" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось маю таку визитівку

dsc04499.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм, можливо, щось і помінялося. Рік тому велика шафа (довжина 3,2м) обійшлась в ~5000.

Як ціновий варіант можу запропонувати 0660900512 Богдан. Подзвоніть, порівняйте по цінах :)

P.S. Нещодавно був у Богдана в цеху - вразили станки, величезні, новесенькі. Цивілізація! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

А що саме цікавить? Ціни? Вони у всіх виробників будуть різні.Залежить від наповнення.Займаюся сам меблями,в тому числі і шкафами купе.Якщо цікавить,можете в лічку написати.Дам декілька порад.А може і сам Вам зроблю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що саме цікавить?

Цікавить, чи можете Ви, наприклад, зробити двері до готових полиць, вбудованих в нішу? І ціна на найпростіші двері: 4 полотна по метру шириною і 2,5м висотою?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04

Без проблем.Тільки є ньюанси,які потрібно на місці обумовлювати.Наприклад:наповнення дверей (ДСП10,ратанг,дзеркало),система (Польща,Китай),монтаж,мій чи самі монтуєте. Від того і ціна буде залежати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад:наповнення дверей (ратанг), система (Польща), монтаж мій

Мені орієнтовна ціна дверей такого розміру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ориентировочно - от 250 до 3000 грн :)

Ну нельзя сказать цену ориентировочно.

Кубик Рубика может стоить и 5 грн, и 20 долларов.

Велосипед может стоить и 700 грн, и 7000 долларов.

Стол может стоить и 200 грн, и 500 долларов.

Внешне - одинаковое или почти одинаковое ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній раз ратанг коштував,коли я його брав,420 грн.Було давненько.Скільки зараз незнаю,потрібно взнавати.Припустимо 500 грн.Ширина його 900 мм. Так що двері по метру не вийдуть.Меньше з тим.4*500=2000 грн.+система.Приблизно 1500-2000 грн.+робота.Орієнтовно грн.500 700 грн.Монтаж Ваш. Рахуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нельзя сказать цену ориентировочно.

Розумієш, Діма, я вже цікавилась ціною на найпростіші двері такого розміру і маю з чим порівняти.

Цікавилась в телефонному режимі. Мене ж не цікавить точна сума.

Рахуйте.

Дякую Вам.

монтаж мій - це цитата, тобто ВАШ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та будь-ласка.Аби для користі діла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...