Перейти до змісту

Українською? Так!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я наприклад проти нав"язування того що і без акції роблю.

Я от люблю Луцьк. І зробив собі футболку з таким написом. Але народ їх гребе і гребе... ото нав'язав - просто зомбі якісь!

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Третий раз перечитываю топик - ну никак не могу ничего понять... На каком языке тут пишут? Разве нельзя писать на нормальном языке, чтобы всем понятно было...

Опубліковано

Я от люблю Луцьк. І зробив собі футболку з таким написом. Але народ їх гребе і гребе... ото нав'язав - просто зомбі якісь!

Перефразовуючи Голосвастова - Футболки це щось одне, а акція с написами у закладах це щось інше.

і ще :

"- Как вам сапоги ?

- Очень вызывающие, я бы себе такие не купила !

- Значит хорошие, нужно брать !"

це я до того що якщо під першим постом є подяка від ймовірного учасника перегонів за місце мера то акція таки нічого не варта.

Опубліковано

Третий раз перечитываю топик - ну никак не могу ничего понять... На каком языке тут пишут? Разве нельзя писать на нормальном языке, чтобы всем понятно было...

Ярчик, задрали, не ? :D

Под видом продвижения национальной идеи толкают футболки :D

Опубліковано

це я до того що якщо під першим постом є подяка від ймовірного учасника перегонів за місце мера то акція таки нічого не варта.

Благодарность от 24 Members: Raisa, solnishko, Unknown, Stork, Phoinix, BACbOK, BARAKUDA, Superman, rohde, mrZED, Oksana04, Andruha_gpz28, V.Wolf, nickel, DrFaust, SysR, Zheny@, Yuraul, NetSerpent, Lisovic, kudrom, bidzyura, b0rg, Zevs_Isver

Або Зевс, або Супермен, однозначно.

Загалом, глянувши на ескіз футболки та ескізи логотипів, все-таки пропонував би фразу "Українською? Так!" замінити на "Українською? Авжеж!"

Бо "Так!" ми вже проходили у 2004-му...

Опубліковано

Карочє...

Я собі таку футболку зроблю, хоч я і п№%рас москальський.

А в нас у Вкраїні, як завше - є думка, але є й люди, яким або воли не зможуть, або колесо трісне, тому - ніяк віз не поїде. Бо поїздом тра було їхати!

Опубліковано
Особисто для мене така табличка матиме зовсім зворотні наслідки, навпаки якщо бачитиму такий знак на витині магазину, обов'язково переходитиму на російську мову. Тому що ніхто не вправі нав'язувати мені мову спілкування.

Подібні таблички сприймаю, як напис на кшталт: - "Вхід тільки для білих!!!"

Якщо за кордоном в готелі, на рецепшені написано що розмовляють українською та російською мовами, то їм на зло ви будете говорити німецькою. :blink:

Неможу я думати про духовне з пустим шлунком...От хоч вбийте неможу...

Відключіть інтернет, та купіть собі їсти :)

Опубліковано

Ггг, Юрєц-маладєц, про інет і їсти класно отжог.)))

Доречі прочитавши пости поборників невідомо чого склалося враження що людина яка розмовляє українською завжди - це еталон, а так званий двомовний, тобто людина яка знає більше чим одну українську це недорозвинений примат якому потрібно чіпляти вказівники.

А "поборники" - це хто? Можна поіменно? І абсолютно не розумію, чому таке враження. Я от з коханою розмовляю виключно російською, відповідно вільно спілкуюсь цією мовою. Що там треба мені вчепити? (До речі, вказівник - це те, що вказує напрями. А те, що ви мали на увазі, давайте назвемо ярликом, наприклад.)

Опубліковано

Придбав би таку футболку, можливо сам для себе замовлю, цікаво які зараз ціни на друк на футболці даної картинки...

Опубліковано
' date='03 августа 2010 - 14:57' timestamp='1280836646' post='541348']

мені ця кампанія справді подобається набагато більше попередніх, спрямованих не стільки "за", скільки "проти".

А мені набагато менше. Відштовхує те, що "проти"

Опубліковано
мені ця кампанія справді подобається набагато більше попередніх, спрямованих не стільки "за", скільки "проти".

Tarzanych, а де в цій кампанії ("Українською? Так!") "проти"? [nd], імхо, все правильно написав...

Опубліковано

Tarzanych, а де в цій кампанії ("Українською? Так!") "проти"? [nd], імхо, все правильно написав...

А я не про саме кредо кампанії, а про те, що тут пишуть.

Зобов'язувати когось розмовляти не тією мовою, якою людина звикла, принесе результат, протилежний до бажаного. Людина сама відчути має. Робити когось гіршим через те, що він розмовляє російською, неправильно

Опубліковано

Карочє...

Я собі таку футболку зроблю, хоч я і п№%рас москальський.

А в нас у Вкраїні, як завше - є думка, але є й люди, яким або воли не зможуть, або колесо трісне, тому - ніяк віз не поїде. Бо поїздом тра було їхати!

І мені таку зроби... Будь-ласка...

Опубліковано

Слухай, Di, що за фігня. Ти ділишся ідеєю (зробити прикольні футболки), а вони - а не нада нам нав’язувать...

От що скажу. А ВАС НІХТО І НЕ ЗАСТАВЛЯЄ! не хочете - не робите. і зі своїм "ууу, нав’язують, пропагують, заставляють" мовчите в тряпочку....

Опубліковано

Зобов'язувати когось розмовляти не тією мовою, якою людина звикла, принесе результат, протилежний до бажаного. Людина сама відчути має. Робити когось гіршим через те, що він розмовляє російською, неправильно

Так слоган "Українською? Так!" нікого ні до чого не зобов'язує! Принаймні на свідомому рівні.

А якщо в читача цього слогана виникає комплекс меншовартості або агресія, то про таких людей вище вже писали. :)

Di, нашо пост №94 стер,а? )))

Опубліковано

Хитро з"їхали з акції у закладах на футболки...

Доречі це якраз по-українськи !

До футболок НІЯКИХ претензій по ходу обговорення не виникало !

Опубліковано

До футболок НІЯКИХ претензій по ходу обговорення не виникало !

та шо ви кажете... а ще раз перечитайте, і подивіться, хто першим почав розповідати про безглуздість цієї акції.

А щиро і по-українські - це прийти і обісрати.

Опубліковано

Можна назвати силу причин, чому люди не наважуються починати розмову українською...

А що, у Луцьку існує така проблема ?

Назвіть хоч один заклад у Луцьку де клієнт вимушений говорити не по-українськи ?

Запитання риторичне, звідкіль вітер віє і так зрозуміло...

А що це було? пост №4.

Роз'ясніть, будь-ласка, хто писав , що є проблеми , що хтось вимушений і що за вітер дме і звідки?

Або просто поясніть, що вас спонукало до таких думок, після банально простої фрази:

Можна назвати силу причин, чому люди не наважуються починати розмову українською...

здається, всі слова зрозумілі, але ж , звичайно, пошукати чорну кішку так цікаво.

Опубліковано

Дико извиняюсь, что на русском.

Так уж сложилось, что в семье все разговаривают на русском: садик, 5 школа...сами понимаете. Универ мало что поменял, хотя "Українське ділове мовлення" честно сдала на отлично. Но я всегда очень гордилась и горжусь, что я украинка.

Мне очень нравится Ваша идея про футболку.

Скажу одно: чтобы мне правильно и красиво говорить на украинском языке надо немного переводить в уме. Что я хочу сказать, мысли они как-то автоматом остаются на языке, на котором я разговаривала с детства.

Ой, уже два: в нашем городе, как мне кажется, пока побеждает человечность. Мне лично абсолютно все равно на каком со мной разговаривают, я даже не замечаю.

Самое интересное то, что когда ты едешь куда-либо поближе к Востоку или в Крым, что-то начинает в мозгах переворачиваться. Что когда вокруг не слышно украинского языка, тобі його підсвідомо не вистачає. І ти починаєш розмовляти українською автоматично.

У Вас такое бывает? Ой, что-то я совсем далеко отползла от темы...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...