Перейти до змісту

Правда о евреях.

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дааа, кругом жиди все захватили, а нормальним людям приходиться беушними телефончиками скандально приторговувати за 200 грн:D

Опубліковано

На жаль, на Закарпатті москальні і їуд дуже багато.

а ти звідки знаєш що їх там багато? мож і сам один із них?

Опубліковано

дааа, кругом жиди все захватили, а нормальним людям приходиться беушними телефончиками скандально приторговувати за 200 грн:D

НУ КАНЕЧНО! самые бедные люди Рассии ето евреи, самые бедные люди укГаины ето евреи, самые бедные люди Франции, Англии, Германии ето только евреи, а за АмеГику я ваабще малчу.

Шалом-Алейхум самому бідному Луцька! ;)

Опубліковано

В этом топике отпишутся одни евреи-как пить дать☺☻

Анубіс, тебе здали

Нічого Толіку, зараз ще твоя бидломасса підтянеться і буде повний "хендехох".

Опубліковано

Я рахую, що у всіх наших бідах винні жмПузіки (скорочено від вищої касти над жидо-масонами, які дуже схожі, за своїм образом, з телеПузіками).

Це жмПузіки керують глобалістичними процесами!

Це до них біжать всі наші "предсєдатєлі кланофф" і радяться, де б то ще обікрасти чесного українця!

Вищий орган жмПузіків розробляє стратегічні і тактичні плани парабащєнія інших націй!

З нетрів жмПузіків до всіх жидів і євреїв приходить тайний циркуляр, в якому чітко розписано як, де і скільки повинен заробити (обдурити) кожен. В кожного достойного жида та єврея є спеціальний телефон з кнопкою прямого дзвінка в колл-центр територіального офісу жмПузиків, де їм чітко і кваліфіковано пояснюють "єслі шо...". Статут організації жмПузіків вчать на пам'ять тут же, як тільки жид чи масон навчився читати...

Зразу даю відповідь на хвилююче питання - нічого не курив і не пив.

Просто легше видумати собі уявного ворога, який, *ука спеціально робить так щоб у тебе нічого не виходило, чим сісти і розібратись в тому, що дійсно заважає. Скидувати вину на когось - це схильність слабих.

Да, доречі, скоро вибори і Ратушняк тупо піариться. І його спіч так само далекий від реалій як і мій.

Опубліковано

2 Zeuss ти погоджуєшся з тим, що державні багатства повині працювати на євреїв і їхні сім"ї, а не на Україну?

Дякую за відповідь!

Опубліковано

Розуміючи всю банальність і безвихідність ситуації, розчулився і вирішив відкрити правду! :smile3:

2 Zeuss ти погоджуєшся з тим, що державні багатства повині працювати на євреїв і їхні сім"ї, а не на Україну?

Дякую за відповідь!

Я погоджуюсь з тим, що "багатства" повинні працювати на тих хто ними володіє. Якщо Ви, шановний Anubius, думаєте, що комусь щось далось нашару, то я вам співчуваю. У всіх були приблизно рівні умови для старту. І не треба мені [вирізано цензурою] моСк тим, що на старті була партійна номенклатура і далі "па тєксту"... то все брєдні сивого котика. Шанс стати власником "заводав і параходав" є у всіх, незалежно від статусу, віку і освіти. Просто одні щось для цього роблять, а інші нявкають на тему "глобального парабащєнія" і шукають видумані відмазки.

Любий механізм працює тільки коли ним грамотно управляють. Я не винен в тому, що управлінець класу "я люблю Україну" шукає відмазку на тему "чому я не зробив", а не малює перелік того "що я зробив для того щоб усунути проблему". І не винен в тому, що коли масово дурять перед носом, патетично розриваючи на хруді вишиванку, більшість думає про "високе!"

Опубліковано
Я погоджуюсь з тим, що "багатства" повинні працювати на тих хто ними володіє. Якщо Ви, шановний Anubius, думаєте, що комусь щось далось нашару, то я вам співчуваю. У всіх були приблизно рівні умови для старту. І не треба мені [вирізано цензурою] моСк тим, що на старті була партійна номенклатура і далі "па тєксту"... то все брєдні сивого котика. Шанс стати власником "заводав і параходав" є у всіх, незалежно від статусу, віку і освіти. Просто одні щось для цього роблять, а інші нявкають на тему "глобального парабащєнія" і шукають видумані відмазки.

Ага, ясно, значить ви погоджуєтеся з тим, що я можу у вас відібрати прикладом...квартиру(а документально це прикрити), під гаслом - "у всіх були рівні шанси це зробити"

Мова їде, не за тих, хто чесно заробили і заробляють(дай Бог їм здоров"я), а за тих, хто одним розчерком пера, або телефоним дзвінком цілі заводи, комбінати приватизовував. Це дуже різні речі, коли одна людина роками або десятками років їде до своїх статків, і тими які за день стають мульти-мілардерами, от мова їде за останіх, путати ці дві категорії багатих людеї не можна. ;)

--------------------

доречі, я вишиванки в руках не тримах, ніколи ;)

Опубліковано

Anubius, я ж просив не [вирізано цензурою] мені моСк.

Дискусії у нас не вийде. Ти мислиш категоріями, доводити безглуздіть яких можна до появи прищів на попі.

Так що малюй транспоранти, складай лозунги... і вперед на боротьбу з світовим зговором.

Опубліковано

До чого тут світова змова:blink: з високо організованою злочиністю кучки жидів... я не розумію

Опубліковано

Не зовсім про жидів, але в тєму про "рівні умови"

Zeuss , не нада, харашо? :) Створити власне підприємство з мільйонними обертами під силу "простим" роботящим та розумним людям, а от з мільярдними, та ще й "со старта" - "нє болтайтє єрундой" ©

99% великого бізнесу почалося в Україні та СНГ або з криміналу, або з партійних кланів ™ і т.п. Починаючи з нуля досить важко до 40 років заробити мільйон, якщо ти не вліз "в тєму" тіпа творців гугля або амазона з єбеєм, а от маючи вплив "у ті часи" можна було стартувати нєкісло, зразу з заводіка.

ЗІ був у Іллічєвську у приятеля (хто не в курсі - там самий великий порт на Чорному морі), так він каже: ви, мол, не в курсах, про це не пишуть, а у нас тут щопівроку рейдерська спроба захвату порту, по-взрослому, з калашами і стрільбою. Ласий шмат, а ще як забрати його без грошей.. мммм...

ЗЗІ вибачте, шо не про жидів.

Опубліковано

Я вже втомився слухати і дискутувати на тему "нєхілих стартів", партійної номенклатури (кланів) і криміналу. "Со старта" можна тільки перепудитись з витікаючими і випадаючими наслідками :smile3: Все набуте до 98-го року пройшло нехілу трансформацію, де були вже задіяні світлі голови (і не тільки євреїв). Багато того, що було нахапано, вже давно працює в активах інших людей. Але то окрема тема... і у мене немає бажання спорити.

Так що, Di, "не нада" - не буду.

Ну і так, мовою оригіналу:

Если вы хотите заработать большие деньги, вы должны много работать,

а если вы хотите большего, то, в дополнение к первому, вы должны что-то придумать...

Опубліковано

фу, аж стошнило прочитавши висказування бордівців....... звідки ви такі злі беретесь, бридко.......

Опубліковано

В этом топике отпишутся одни евреи-как пить дать☺☻

Анубіс, тебе здали

Нічого Толіку, зараз ще твоя бидломасса підтянеться і буде повний "хендехох".

ну і нехай бидломаса, але хоча б з в них є щось людське, на відмінну від деяких, не будемо тикати пальцями кого

Опубліковано
а ти звідки знаєш що їх там багато? мож і сам один із них?

Може.

Ситуацію там знаю непогано - є зв'язки і люди знайомі.

Хто конкретно - тебе це не обходить.

ти ситуацію знаєш з чиїхось уст, а я там прожив тривалий час і щось не помічав щоб їх там було більше ніж тут.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...