Перейти до змісту

Продам Samsung C 5212 Noble Black DUOS б.в.

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам свого улюбленця, найнадійніший дуос який я зустрічав. Користуюсь близько 6 міс., жодних проблем в роботі, чітко виконує всі свої функції! Хороша, непосаджена батарея, бережне зберігання (річ трималась для себе як то кажуть) Задоволений на всі 150%. Причина продажу, вимушена, виникає потреба в GPS тому потрібно брати комунікатор :blush:

Отже, продам

samsung-c5212-duos.jpg

Samsung C 5212 Noble Black DUOS

У використанні 6 міс.

Гарантія: відкрита,брав для себе, себто можна заповнити і буде як тільки куплений 12 міс. :rolleyes:

Телефон сертифікований, оригінальний, купувався за 1430 грн. (можу надати чек при потребі)

Стан: 5-\5. (єдина біда самсунгів - задня кришка, яка трішки затерта, хоча носився в чохлі.)

Комплектація: повна, все в коробочці, все працює.

Ціна: думаю розпочнем з 850 грн. + торг!

Звязок: тема, ася, пм.

Дам звісно манібек для перевірки, сфотографувати наразі немаю як, краще зустрітись і пощупати.

п.с. Від себе скажу, що телефон в ідеальному стані, жодних проблем небуло - гарантую, людина яка шукає дуос може сміло брати дешевше і мати супер якісь, яка перевірена мною!..

Опубліковано

Продам свого улюбленця, найнадійніший дуос який я зустрічав. Користуюсь близько 6 міс., жодних проблем в роботі, чітко виконує всі свої функції! Хороша, непосаджена батарея, бережне зберігання (річ трималась для себе як то кажуть) Задоволений на всі 150%. Причина продажу, вимушена, виникає потреба в GPS тому потрібно брати комунікатор :blush:

Отже, продам

samsung-c5212-duos.jpg

Samsung C 5212 Noble Black DUOS

У використанні 6 міс.

Гарантія: відкрита,брав для себе, себто можна заповнити і буде як тільки куплений 12 міс. :rolleyes:

Телефон сертифікований, оригінальний, купувався за 1430 грн. (можу надати чек при потребі)

Стан: 5-\5. (єдина біда самсунгів - задня кришка, яка трішки затерта, хоча носився в чохлі.)

Комплектація: повна, все в коробочці, все працює.

Ціна: думаю розпочнем з 850 грн. + торг!

Звязок: тема, ася, пм.

Дам звісно манібек для перевірки, сфотографувати наразі немаю як, краще зустрітись і пощупати.

п.с. Від себе скажу, що телефон в ідеальному стані, жодних проблем небуло - гарантую, людина яка шукає дуос може сміло брати дешевше і мати супер якісь, яка перевірена мною!..

600гр більше наразі нема.

Опубліковано

Неспішно, тому віддавати аби віддати непідходить! Телефон вартий більшого - і Ви можете це наглядно побачити :smile-zachot:

Опубліковано

830 грн. + масовий торг!

Реальному покупцю реально віддам за 100 у.о :ok:

Телефон в повній комплектації, в коробці, як новий...

Опубліковано

830 грн. + масовий торг!

Реальному покупцю реально віддам за 100 у.о :ok:

Телефон в повній комплектації, в коробці, як новий...

для прикладу нарив одно оголошеня цитую" Самсунг С5212 DUOS. Телефон в белом списке, официал, с гарантией. Пользовался 3 месяца. Продаю за ненадобностью - перешел на смарт с Android. Состояние на 4. Минус только из-за задней поцарапанной крышки, если ее заменить - будет как новый. Спереди состояние на 5. Полный комплект, с гарантией, гарнитурой, коробка. Отправлю хоть куда, оплата как удобно. Телефон - черный.

Прошу за тел 800грн. продается неспешно. Своим - торг.

Такшо 700 гр ціна нормальна за Б.У тел.Він новий зара 1000гр коштує.

Моя пропозиція 700 гр

Опубліковано

750 грн. і завтра підвезу куди скажете.

Враховуючи конкуренцію, чекаю хто першим дасть більше 700 грн. :rolleyes:

Опубліковано
чекаю хто першим дасть більше 700 грн.

Даю 710 грн, жінка давно такий хотіла. Манібек присутній?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...