Jump to content

Купим металобрухт дорого!

vladi

Recommended Posts

Posted

Купуємо металолом по області, самостійно заберемо.

Самостійно демонтуємо, при необхідності.

Також віддячимо, в грошовому еквіваленті за інформацію, про непотрібний металолом.

тел. 093-156-01-02

від 1 грн кг

взалежності від обєму!

Posted

Купуємо металолом по області, самостійно заберемо.

Маю дома таку "кучку"

88c6081c4b3d.jpg

Як це можна зважити? І на скільки це потягне? (Район Відродження)

Posted

Маю вагу

все при Вас зважимо

і заплатимо гооші.

я думаю на кг 50 потяне.

якщо хочете приїдем заберем

• 8 months later...
Posted

По чём 1 кг металолома?

до Пасхи практично на всіх точках прийому був по 1,80 грн/кг.

Posted

я біля пакко здавав по 2.35 за 4 тиж до паски здається

адресу в студію... плз. :) маю вдома купу брухту, хочу з понеділка здати.

• 1 year later...
Posted

я біля пакко здавав по 2.35 за 4 тиж до паски здається

можна адресу, координати?

Перемоги 30

• 1 year later...
Posted

Знайшов в оголошенні телефон скупки на вул. Індустріальній, біля авторинку: 0661705133. Домовився, що через годину заберуть у гаражі по 1.80. Поїхав в гараж. Через 2 години приїхало 2 хлопця на Ладі. Подивилися, сказали, що через півгодини передзвонять і пришлють вантажівку. Через годину я їм дзвоню -- кажуть, що вантажівка зламалася... Через кілька днів передзвонюю -- не беруть трубку. Весь день набирав -- не беруть. На наступний день -- не беруть. Ну, зрозуміло, людям стало соромно, що змусили клієнта чекати кілька годин. Знаходжу інших, тел. 0931560102, домовляємось на завтра по 1.50 о 16.год. Приходжу в гараж, телефоную -- пропонують забрати по 85 копійок! Через кілька днів знаходжу в оголошенні телефон 0955163979 -- виявляється, це та сама Індустріальна. Приймають по 2.30, але "поки немає готівки, передзвоніть о 14". Дзвоню о 14: "під"їжджайте на Мамсурова"!... Весело. "А на Індустріальній, питаю, є вже готівка?" "Є! Їдьте туди, там хлопці до 18". Завантажую машину, везу на Індустріальну. Готівки немає........ На картку не переводять.... Розвертаюся, їду в Пакко, на пр. Перемоги. Нормальні хлопці, адекватні, забрали по 2.30 і подякували. Ось така історія :)

Posted

Кому цікаво точка на набережній паралельно наш край, нова лінія! Чорний по 2.2грн , мідь 57грн здавав того тижня!

Posted

2.41 грн/кг на Мамсурова, на прошлой неделе сдавал, все культурно и быстро и главное сразу. В прошлом году на КРЗ сдавал, так там не было налички, приходилось звонить, ждать, дополнительно приезжать.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...