Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так подивися в журналі телефону коли воно конектилося і скільки мегабайт скачувало.

якщо ти користувався картами OVI то вони полюбому витягувалися з нету 

В 19.08.2010 в 07:00, V.Wolf сказав:

А ще можна самому писати інсталяшки.

що ти хотів цим сказати? як напишеш інсталяшку, вона один фік не стане, якщо телефон не ламаний, або якщо не підписана сертифікатом

Опубліковано
  В 19.08.2010 в 12:22, vampirich сказав:

що ти хотів цим сказати? як напишеш інсталяшку, вона один фік не стане, якщо телефон не ламаний, або якщо не підписана сертифікатом

2 vampirich Круг замкнувся :)

2 FAQвсеж таки радив би розібратись з Гарміном і як результат невитрачати гроші за мобільний інтернет трафік для навігації.

Опубліковано
  В 19.08.2010 в 19:19, V.Wolf сказав:
  В 19.08.2010 в 12:22, vampirich сказав:

2 vampirich Круг замкнувся :)

2 FAQвсеж таки радив би розібратись з Гарміном і як результат невитрачати гроші за мобільний інтернет трафік для навігації.

Пробував ставити. 1 версія запускається,але при виборі мови - не жметься "След." , Стави новішу версію - тільки запускається чорний екран з назвою софта - зразу закривається.

Опубліковано
  В 20.08.2010 в 16:42, FAQ сказав:

Пробував ставити. 1 версія запускається,але при виборі мови - не жметься "След." , Стави новішу версію - тільки запускається чорний екран з назвою софта - зразу закривається.

Незовсім зрозумів що ти хотів сказати, але заглянь сюди. Думаю що на будь-яке питання знайдеш відповіді. Що не ясно буде після ознайомлення питай.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Всетаки взяв собі такий телефон, користуюсь більше тижня. Поки GPS веде себе нормально.Супутники знаходить в межах 3-7 хвилин. На рахунок втрати зв'язку з супутником, то за весь час був один випадок, коли я зайшов у під'їзд. Карти Ovi непогані, але не має детальної карти Луцька, тому згордяться більше при їзді по області.

Поставив Garmin з картами від Аероскана. Тут вже є і детальний Луцьк, і адресний пошук.

Ставив по інструкції викладеній на allnokia.

На GPS нарікань нема.

А от телефон коли виключиш, то включається за разом 4 чи 5. Ніби то після встановлення Garminа проблеми почались, бо в брата на аналогічному телефоні анологічна проблема після установки.

Опубліковано

На картах Ovi в мене навіть Луцька немає. Не то що детальної карти.

Юзаю теж Garmin, там карти від Аероскана підходять непогані. Щоб телефон вмикався, коли встановлений Гармін, потрібно виймати карту памяті.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 08.09.2010 в 20:24, ALI сказав:

Всетаки взяв собі такий телефон, користуюсь більше тижня. Поки GPS веде себе нормально.Супутники знаходить в межах 3-7 хвилин. На рахунок втрати зв'язку з супутником, то за весь час був один випадок, коли я зайшов у під'їзд. Карти Ovi непогані, але не має детальної карти Луцька, тому згордяться більше при їзді по області.

Поставив Garmin з картами від Аероскана. Тут вже є і детальний Луцьк, і адресний пошук.

Ставив по інструкції викладеній на allnokia.

На GPS нарікань нема.

А от телефон коли виключиш, то включається за разом 4 чи 5. Ніби то після встановлення Garminа проблеми почались, бо в брата на аналогічному телефоні анологічна проблема після установки.

А порада Блека витягувати СД-картку не допомогає ???

Опубліковано
  В 08.09.2010 в 20:24, ALI сказав:

5530, така сама фігня..... після встановлення Гарміна вмикається тіки з вийнятою картою пам"яті. Де описано такий глюк - дайте почитати...

П.С. Раніше був 6120с з встановленим Гарміном, такого глюка не було...

Опубліковано
  В 26.09.2010 в 18:16, 4iter сказав:

5530, така сама фігня..... після встановлення Гарміна вмикається тіки з вийнятою картою пам"яті.

У мене встановлений Гармін, але такої проблеми немає, хоча є інший прикрий момент - сам Гармін не запускаєця чомусь <_< При запуску злітає і повертається до меню програм.

Щоб він працював ви не перепрошивали телефон або ще щось?

Опубліковано
  В 26.09.2010 в 18:52, Alex сказав:

У мене встановлений Гармін, але такої проблеми немає, хоча є інший прикрий момент - сам Гармін не запускаєця чомусь <_< При запуску злітає і повертається до меню програм.

Щоб він працював ви не перепрошивали телефон або ще щось?

прошивав останньою офіційною прошивкою.

постав іншого гарміна, на рутрекері зараз дві версії актуальні 5.00.60 і модифікована китайцями 6.00.10. Є ще All in one 2.0 , тобто перероблена 6.00.10. Там внесені деякі зміни, можливо глюк саме через них.

Показати контент
Garmin all in one v2.0

Дата выпуска: 24.07.2010

Версия: 6.00.10 (патченная версия на основе 5.00.60 тайвань, не официальное обновление)

Разработчик: Garmin

Сайт разработчика: dimonvideo.ru

Язык интерфейса: Английский + Русский

Ключ: Генерируется пользователем

Системные требования: Symbian S60 v3/v5

Описание: Обновление понравившейся многим версии Garmin all in one!

Версия сделана на основе патченной версии 6.00.10! В этой версии ничего не добавлял и не изменял, так как многим изменения не нравились (точки пои, курсоры, заставки)

Garmin all in one - это не обновление программы Garmin Mobile XT, а такой вот эксперимент по облегчению процесса установки (она сводится к установке одного sis-файла).

Установка:

Для тех кто ставит с нуля: просто установить sis-файл, для тех кто желает посмотреть возможности, но гармин уже стоит - просто переименуйте папку Garmin, например в Garmin1, установите сис файл! Для удаления: удалить папку Garmin, а Garmin1 переименовать обратно!

Файл подписан универсальным сертификатом!

* убиты процессы автоматически запускавщие гармин при включении телефона, отключении режима передачи данных и извлечения карты памяти

* включены все необходимые файлы для запуска гармин одним сис пакетом

* убит процесс сажавший батарею

* ускорена работа с картами, отрисовка происходит мгновенно

* на некоторых моделях может наблюдаться более стабильный сигнал GPS

При первом запуске может зависнуть, перезагружаемся и заходим заново! Установка занимает несколько минут!

Просьба отписываться о работе сборки!

Add:

До речі знайшов в описі данної версії

Цитата
После выключения телефона он обратно не включается - зависает. Приходится вынимать карту памяти.

Тлф. - Nokia 5530.

Помогло удаление файлов:

\sys\bin\CardRunner.dll

\resource\plugins\CardRunner.RSC

Спробуйте, мо поможе

Опубліковано
  В 26.09.2010 в 17:59, Alex сказав:

А порада Блека витягувати СД-картку не допомогає ???

Допомагає :)

А видалення файлів як, написав 4iter, не повпливає на роботу телефона???

Опубліковано
  В 11.09.2010 в 08:37, Scorpio сказав:

Не переживайте, на початку нового року і Луцьк буде у ОВІ

Цікава інформація. На скільки точна, з яких джерел?

А детальні карти інших міст (Рівне, Житомир, Хмельницьк, Ковель, В-Волинськ ...) там будуть?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 26.09.2010 в 20:50, 4iter сказав:
  Цитата
После выключения телефона он обратно не включается - зависает. Приходится вынимать карту памяти.

Тлф. - Nokia 5530.

Помогло удаление файлов:

\sys\bin\CardRunner.dll

\resource\plugins\CardRunner.RSC

Сьогодні пробував на 5230, реально працює. На рахунок програм - на роботу не повпливало, все працює як і працювало.

Опубліковано
  В 28.09.2010 в 06:07, VovaForsag сказав:
  В 11.09.2010 в 08:37, Scorpio сказав:

Не переживайте, на початку нового року і Луцьк буде у ОВІ

Цікава інформація. На скільки точна, з яких джерел?

А детальні карти інших міст (Рівне, Житомир, Хмельницьк, Ковель, В-Волинськ ...) там будуть?

З сайту виробника карт :blink:

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 08.10.2010 в 17:13, ALI сказав:

Сьогодні пробував на 5230, реально працює. На рахунок програм - на роботу не повпливало, все працює як і працювало.

В мене цих файлів і не було, але телефон так і не включається поки картку не виймеш.

Опубліковано

Як тримає в тел. акумулятор, як враження від телефону, хочу собі такий купити але вагаюсь????????

Від телефону хочу зручного серфу по інеті, ну і GPS, фото ігри ІСQ, Скайп?

Що скажете тел. задовільнить мої вимоги?

Опубліковано
  В 27.10.2010 в 11:25, @leg сказав:

Як тримає в тел. акумулятор, як враження від телефону, хочу собі такий купити але вагаюсь????????

Від телефону хочу зручного серфу по інеті, ну і GPS, фото ігри ІСQ, Скайп?

Що скажете тел. задовільнить мої вимоги?

Для зручного інет серфінгу краще сторонній браузер(Skyfire,Opera), фото якість не дуже, хіба в ясний день, аська, скайп реально.

Думаю за свої гроші кращого варіанта не найдеш.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

підскажіть як правильно настроїти навігатор так щоб показувало вулиці і куди їхати!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...