Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, sanbOK сказано:

Сам розбирайся. Інет є а те що не на всіх пристроях через роутер то уже не до ДГ претензія

Та я без претензій, просто я в цьму не дуже розбираюся, годину назад робило все, а після того глюка тільки один тюнер. І чого навіть ноут через кабель не підключається, я просто щось не розумію і все:)

Опубліковано

Взяв другого ноута який по кабелю завжди працює, то також немає, на «майдомтелеком» також не заходить, а тюнер якось по інтернету працює і далі, я шось геть запутався. 

Опубліковано

# 25024 договір... Спочатку пропав, потім з'явився, але лише на телефоні дружини(wi-fi) з переляку скинув netsh на компі(кабель) скинув роутер, а потім помітив що на моєму телефоні також немає інету... Теж (wi-fi)... Саме цікаве, що якщо вводити в браузері цифрові ай пішки сайтів а не буквенні, то відкриває))) розберіться будь-ласка) проблема явно у провайдера) 

Опубліковано
10 годин тому, Ridec7 сказано:

# 25024 договір... Спочатку пропав, потім з'явився, але лише на телефоні дружини(wi-fi) з переляку скинув netsh на компі(кабель) скинув роутер, а потім помітив що на моєму телефоні також немає інету... Теж (wi-fi)... Саме цікаве, що якщо вводити в браузері цифрові ай пішки сайтів а не буквенні, то відкриває))) розберіться будь-ласка) проблема явно у провайдера) 

пропишіть на роутері dns 8.8.8.8

Опубліковано
13 хвилин тому, Ridec7 сказано:

Сьогодні уже працює) нічого не вводив)

Так і у мене,нічого не робив, інтернет зранку є і по кабелях і по WIFI на усіх пристроях.

• +1 1
Опубліковано

Мене звичайно цілком таки влаштовує якість наданих послуг Датагруп, але всерівно жаба давить і шкода що існуючих абонентів дінамлять по повній і не балують ніякими плюшками ! :( :0029:

От зараз наприклад для нових абонентів акція 100 мбіт за 79 грн на півроку !! :ohmy: Халява ! Красота ! Хто б відмовився...  Але в умовах надання чітко прописано: " розповсюджується на тих хто не був абонентом протягом останніх трьох місяців"...  

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Так покажіть їм що є інші провайдери, які до речі також новим клієнтам дають хороші ціни на перші 4-12 місяців, а потім можна знову вибрати постачальника з кращим тарифом. Це і є вільний ринок!

Зі. З власного досвіду: якщо подаєш заявку на розірвання то часто оператори пропонують знижку.

Змінено користувачем IropS
Опубліковано

Та воно-то так, але як то кажуть "добра від добра не шукають" ....  Тобто поки в мене все добре зі зв'язком то ризикувати не хочеться щоб потім не кусати лікті коли почнуться проблеми. По-перше кабель в мене в квартиру заведений один і зовсім немає бажання проводити свердлити новий. А значить треба домовлятись щоб новий провайдер перепідключав мій існуючий кабель до свого свіча, а це значить ще плюс одна скрутка. А раптом якість нового не порадує і вирішу вернутись назад до старого, а на той момент вже мій колишній "нормальний" порт на свічі буде зайнятий і мене підключать до якогось глючного коротящого, який почне виносити мені мозок по 3 рази на тиждень... ? Так звичайно це все придумки і теорія, але спостерігаючи окремі скарги користувачів, то розумієш, що це цілком можливо, і якось стрьомно ризикувати шукати собі лишній геморой.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, gene74 сказано:

З 4ої ранку сиджу без інета,ТП мовчать

Ги, а ви не пробували спати по ночах ? :D  Кажуть корисно

Опубліковано
2 минуты назад, SergLutsk сказал:

Ги, а ви не пробували спати по ночах ? :D  Кажуть корисно

ранок починається тоді,коли ти встав,не я це придумав...хоча до проблеми стосунку і не має...

Опубліковано
3 минуты назад, gene74 сказал:

номер договору

11 минут назад, SergLutsk сказал:

Та воно-то так, але як то кажуть "добра від добра не шукають" ....  Тобто поки в мене все добре зі зв'язком то ризикувати не хочеться щоб потім не кусати лікті коли почнуться проблеми. По-перше кабель в мене в квартиру заведений один і зовсім немає бажання проводити свердлити новий. А значить треба домовлятись щоб новий провайдер перепідключав мій існуючий кабель до свого свіча, а це значить ще плюс одна скрутка. А раптом якість нового не порадує і вирішу вернутись назад до старого, а на той момент вже мій колишній "нормальний" порт на свічі буде зайнятий і мене підключать до якогось глючного коротящого, який почне виносити мені мозок по 3 рази на тиждень... ? Так звичайно це все придумки і теорія, але спостерігаючи окремі скарги користувачів, то розумієш, що це цілком можливо, і якось стрьомно ризикувати шукати собі лишній геморой.

якщо уже нормальні порти закінчаться то заміним свіч на новий

Опубліковано
14 минут назад, gene74 сказал:

не треба я уже знайшов

Кабель перевірте та чи цілий конектор в квартирі і чи підключений в комп/роутер

Опубліковано
2 минуты назад, sanbOK сказал:

не треба я уже знайшов

Кабель перевірте та чи цілий конектор в квартирі і чи підключений в комп/роутер

в 2 ноута кабель вставляв ,крім роутера...візуально кабель цілий...але ж чомусь в особистому кабінеті статус "Активний" і "Онлайн"

Опубліковано
21 час назад, Zhеny@ сказал:

Ставите на коридорі над дверима невелику коробочку якусь таку https://ivoltinvest.com.ua/imt35092.html а в тій коробочці езернет розетку типу такої https://axiomplus.com.ua/rozetki-i-vyklyuchateli/product-68237/ Розрізаєте кабель і той кінець що йде у квартиру підключаєте до розетки, а провайдерський кінець кабеля обжимаєте штекером і втикаєте в розетку. Якщо треба включити кабель іншого провайдера то один виймаєте а інший кабель вставляєте в розетку. Швидко і ніяких скруток.

Якщо кабель 4-х парний то можна по двох парах підключити один провайдер, а по інших 2-х парах інший і тоді буде дох№я інтернетів

З.І. Правильна скрутка працює роками. Не варто заморочуватись

Опубліковано
4 годин тому, sanbOK сказано:

Якщо кабель 4-х парний то можна по двох парах підключити один провайдер, а по інших 2-х парах інший і тоді буде дох№я інтернетів

але тільки 100 Мбіт

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, sanbOK сказано:

З.І. Правильна скрутка працює роками. Не варто заморочуватись

угу, в самого так ДГ приходить в квартиру ..... :ohmy:

(робили СОМ ДГ під персональним наглядом думав потім на розетку перейду - але вже 10ть років лінуюся..... :()

але якщо завести за правило не робити скруток і лінків довших ніж 100м - жити спокійніше

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
1 час назад, Zevs_Isver сказал:

але якщо завести за правило не робити скруток і лінків довших ніж 100м - жити спокійніше

це залежить від кабеля, якщо китайська вита пара то там на 80м добитись 100мб проблемно і сипеться вона на пару років. Одеса кабель в цьому плані рулить бо є декілька місць де 120м норм працює роками. Зазвичай при будівництві вибирається місце так щоб лінки були до 100м

Опубліковано

Скажіть особистого кабінету на датагруп телебачення немає  ?? хочу глянути що і скільки плачу чи потрібно платити. Бо для інтернету є, а от на тв не можу знайти ?? Є друкована роззсилка яка приходить у вигляді конверта на пошту. Але там вказані цифри разом з необовязковим авансом на перед, що трохи не зручно розібратись.

Опубліковано
6 часов назад, Chyvak сказал:

Скажіть особистого кабінету на датагруп телебачення немає  ?? хочу глянути що і скільки плачу чи потрібно платити. Бо для інтернету є, а от на тв не можу знайти ?? Є друкована роззсилка яка приходить у вигляді конверта на пошту. Але там вказані цифри разом з необовязковим авансом на перед, що трохи не зручно розібратись.

Нема. По питаннях оплати ТВ 780032 

Опубліковано
В 01.11.2018 в 14:46, Zhеny@ сказал:

Знайомий який має від ДГ лише ТВ зареєструвався у кабінеті використовуючи надані йому на папері особистий рахунок і номер договору і в нього тепер є особистий кабінет на телебачення, спробуйте https://my.datagroup.ua/restore_pass

Дуже дякую вам. Метод дієвий і спрацював на всі 100 %. Звертався ще в підтримку через особистий кабінт по інтрернет строрінці від дата груп. На пошту прийшла відповідь, що такої можливості немає . Та був телефонний дзвінок від тої ж підтрики в якому сказали, що така можливість є, методом так як ви вище написали.:rolleyes:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...