Перейти до змісту

Ностальгія

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ще як зараз пам'ятаю, "всьо вимикайте ато садить телевізор..."

а точніше кінескоп, всі боялись за кольорові телевізорию.

• Відповідей 428
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Мої батьки в Польщу їздили в ті часи, так ми на канікулах по три-п"ять суток не виключали телевізор. Бідний був "Славутич Ц-208".

Не знаю навіть як описати свої емоції коли прочитав марку цього телевізора. Апарат мого дитинства :) Так ніби вернувся в ті часи ...

Опубліковано

Шукаючи малому мультики, вирішив згадати ті буржуйські, що колись в дитинстві сам дивився :0106:.

Одні тільки назви вже викликають безліч "картинок" в памяті і дитячих спогадів: Duck Tales, Gummi Bears, The Raccoons, M.A.S.K., Blackstar, The Mysterious Cities of Gold, Dino-Riders, The Real Ghostbusters, а ще Гоботи, Хі-Мен, Ші-ра, Місто Черевичків і Бджілка Мая (вже десь в темі було), Денвер останній динозавр, Діплодо (ді-ді-ді-діпло-до-о-о-о :D), Папай, Інспектор Гаджет, Черепашки-Ніндзя, Смурфи і ще десятки!

http://www.youtube.com/watch?v=6coaAam6wxo

Але особливо подобався Роботех (хто памятає, на перших "відіках" )))

Опубліковано

Зміна тільки й жила за рахунок сачків з 3 школи :D

Радянські ігрові автомати: морський бій, тир, скачки, аерохокей і т.д.

Такий як зараз, витягувати м'які іграшки, але з всякими "інтєрєсностями", навіть гроші були: паперові і залізні рублі (?). Мене завжди вганяло в ступор: що там робить балончик з газом, для заправки зажигалок - його ж анріл витягнути.

В "тирі" можна було махлювати: під час вистрілу, дьорнути горизонтально ружжо, так одним пострілом можна було в 2 мішені "попасти", а оставшимися патронами добити ті в які промазав.

Недавно наткнувся на музей ігрових автоматів - 15 коп. Музей буде цікавий молоді, для нас старічків (кхе-кхе) це історія. :) Але вони відтворили в флеші деякі ігрові автомати, тобто можна пограти прямо на сайті. Відвів душу в "Морской бой" :0121:

п.с. До речі музей забадяжено студією Тьоми Лєбєдєва.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Штани "піраміди",білі носкі,туфли "лодочкі","саламандри",пойло "Русский сувенир",цигарки в циган по 3 р. з фільтром.

Улюблені магазини-"ЦУМ","Філателія","Спортовари" на "радянській".І черги,черги,черги.... :)

post-1137-0-81937300-1355339722_thumb.jp

post-1137-0-85620400-1355339735_thumb.jp

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Язык после Yupi был жуткого цвета)))А еще в упаковочках продавалось польское сухое мороженое,с различными вкусами, которое дома делалось с помощью молока и морозилки)))На то время это была сказка...денег было не особо, а его много получалось)

549784_381147391981311_1100159259_n.jpg

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Раніше було цікаво,є що порівняти,а теперішнє покоління навряд зможе згадати дитинство,з самого маленького віку ВКонтакте,смартфони і пиво.

Опубліковано

Раніше було цікаво,є що порівняти,а теперішнє покоління...

Нагадує мені сюжет одного фільму...

І так кожне покоління, яке б століття не було всі так казали і будуть казати, така людська природа.

Опубліковано

І в нас такий же телевідор працює......

А в мене було отаке маленьке щастя, яке чудово поміщалось під одіяло ^_^

У нас ще є і як не дивно працює :-)

Опубліковано

Раніше було цікаво,є що порівняти,а теперішнє покоління...

Нагадує мені сюжет одного фільму...

І так кожне покоління, яке б століття не було всі так казали і будуть казати, така людська природа.

не думаю що будуть,небуде між чим порівнювати і казати.Як можна порівняти квача якого грали в дитинстві з просижуванням роками в соц мережах?!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

сьогодні випадково натрапив в неті на відсканований комікс "Буйвітер", 1995 рік, колись і в мене такий був..

bb5bfba2e0b2.jpg

4fd94e86ece2.jpg

03c66f9bca65.jpg

Всі сторінки ТУТ

• 2 місяця потому...
  • 7 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...