Перейти до змісту

Проблема наступна...

Jorjio

Рекомендовані повідомлення

О 22:00 16.06.2010 на офісі з хлопцями випив 0.5л пива… Після чого о 02:00 17.06.2010, їхавши на скутері по місту Ківерці, був зупинений працівниками ДПС міста Луцьк… Вони їхали позаду мене, взяли на обгін та з вікна показали паличку (зебру). Я зупинився. Вийшов інспектор ДПС, представився (представився дуже тихо, я не розчув, позаду мене сидів пасажир, також не розчув). Попросив мене сісти до них в машину. Сівши в машину інший інспектор (не представившись) запитав мої дані (я показав «права» та студентський, більше при собі документів не мав, також повідомив адресу проживання), по якій причині «катаюся»… Відповівши, що везу дівчину додому, він запитав чи я щось пив. Я відповів що ні, після чого він (інспектор) попросив дихнути на нього, дихнувши, він сказав, що я обманюю і щось пив. Я відповів, що випив бутилу пива (0.5л) 4 години тому. Після чого інспектор дав мені чистий лист паперу і продиктував наступне: «Я ФІП 16.06.2010 о 22:00 випив бутилу пива 0.5л, після чого, сівши за кермо скутера та був спинений працівниками ДПС 17.06.2010 о 02:00. Працівники ДПС відвезли мене додому та доставили мій транспорт. У вині зізнаюсь. Підпис, дата» (це приблизно те, що я писав, повністю текст пояснювальної не пам’ятаю). Після чого працівник ДПС дістав протокол, попросив підписати його і наголосив, щоб я швидше добрався додому, так як по місту патрулюють інші машини ДПС. Ще він розповів як зробити, щоб не платити штраф. Сказав в адміністрації міста взяти довідку, що не працюю та грошей не маю і тоді в суд. (На 17.06.2010 я не працював, а з 01.07.2010 став підприємцем.) Після розповіді попрощався і поїхав. Зараз прийшов лист з проханням з’явитися в суд на розгляд справи. (знайомі з суду сказали, що мені світить 2500грн.). Що робити у такій ситуації?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже 2-є моїх друзів попадали в такі ситуації, окрім штрафу мої колеги вибрали собі наступні покарання:

1. 40год виправничих робіт (в твому місті)

2. 10-15 суток в ізоляторі

ЗІ вибір за тобою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп:

выпивать за рулем не есть хорошо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скольких проблем можно избежать, если не садиться за руль ТС после употребления...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже 2-є моїх друзів попадали в такі ситуації, окрім штрафу мої колеги вибрали собі наступні покарання:

1. 40год виправничих робіт (в твому місті)

2. 10-15 суток в ізоляторі

ЗІ вибір за тобою

Та це я знаю.... А от чому у нас не діє закон про неналежне оформлення та зупинку правопорушника?! ДПС поки написали протокол зробили по крайній мірі 2 правопорушеня (а якщо полазити по конституцыъ, то ще 2 найду).... А за передачу правопорушника одним інспектором іншом так це взагалі догана має бути....... =/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш що має бути? оце:

кермо і алкоголь речі несумісні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скольких проблем можно избежать, если не садиться за руль ТС после употребления...

Так я й не спорю, випившим за руль я і не сідаю... У той вечір я сів за руль за 4 години після того, як банку пива випив..... А коли сів за руль, то вже тільки запах залишився.....

П.С. 6 років катаюсь на скутері, ні одної проблеми не було, нікого не збивав і не таранив машини......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15504b7e4e797f222.jpg

і читай тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Я ФІП 16.06.2010 о 22:00 випив бутилу пива 0.5л, після чого, сівши за кермо скутера та був спинений працівниками ДПС 17.06.2010 о 02:00. Працівники ДПС відвезли мене додому та доставили мій транспорт. У вині зізнаюсь. Підпис, дата» (це приблизно те, що я писав, повністю текст пояснювальної не пам’ятаю). Після чого працівник ДПС дістав протокол, попросив підписати його...

Що робити у такій ситуації?!

Для початку порадив би піти в суд до дати слухання та зробити копії/сфотографувати пояснення які ви давали, а також протокол про адмінправопорушення та інші матеріали які є у справі. Ви пишете про бутилку пива 0.5 л. Це було безакогольне чи алкогольне пиво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пиши бумагу в суд

Пиши які порушення допустили при зупинці складанні протоколу.

Пиши що пиво було безалкогольне. Якщо є можлоивість можеш в принципі бахнути любого найслабшого пива піти і наркодиспансер і здати аналізи на наявність алкоголю в крові. якщо доза не буде перевищуваати допустиму, тоді можеш казати що за пиво і дати результат.

якщо доза перевищить пиши, що безалкогольне.

Хулі вони (ДАІ) тільки до протоколу можуть прикласти, результати нюхання своїм шнобелем.

Про свої пояснення напиши що тиснули, казали що так буде краще і т.д і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ти не договарюеш,0,5пива-запах зникае через 2години,перевірено,або тебе взяли на понт менти,треба було іхати в на експертизу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Я ФІП 16.06.2010 о 22:00 випив бутилу пива 0.5л, після чого, сівши за кермо скутера та був спинений працівниками ДПС 17.06.2010 о 02:00. Працівники ДПС відвезли мене додому та доставили мій транспорт. У вині зізнаюсь. Підпис, дата» (це приблизно те, що я писав, повністю текст пояснювальної не пам’ятаю). Після чого працівник ДПС дістав протокол, попросив підписати його...

по-перше: якщо ти 100% був впевнений що тест на алклголь ти пройдеш то чому нехотів цього робити? Треба було стояти докіньця що називається! :sq_ye:

по-друге: я на 100% згідний з тим що алклголь (навіть "трішки"!!!) і кермо транспортного засобу РЕЧІ НЕСУМІСНІ!!! :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш що має бути? оце:

кермо і алкоголь речі несумісні

ЦЕ ОДНОЗНАЧНО.

Пиши бумагу в суд

Пиши які порушення допустили при зупинці складанні протоколу.

Пиши що пиво було безалкогольне. Якщо є можлоивість можеш в принципі бахнути любого найслабшого пива піти і наркодиспансер і здати аналізи на наявність алкоголю в крові. якщо доза не буде перевищуваати допустиму, тоді можеш казати що за пиво і дати результат.

якщо доза перевищить пиши, що безалкогольне.

Хулі вони (ДАІ) тільки до протоколу можуть прикласти, результати нюхання своїм шнобелем.

Кажуть тепер, при Януковичі, скрізь так...

Їхав з Луцька на Нововолинськ мій брат. Точно ситуації не пам"ятаю. Але суть така: зупинили просто так. По ходу приколупались за задні стопи, яких перед тим, як зупинити бачити не могли. Коли він їм про це сказав - почався словесний понос типу: ти долбо*б і т.д. (клавіатура всього не витримає, того писати не буду). Брат запитав: що то за хамські слова? Відповідь така ж.

В нас є дядько, який займає високу посаду в міліції. От брат в того даішника і питає: ім'я Іван Іванович (назву його так) вам про щось говорить? Зараз подзвоню і поскаржусь. Вони вирішили, що це все неправда і відповідь була аналогічна.

Брат зателефонував - дядько сказав писати скаргу в прокуратуру. Догнали його (брата) і запитали, що треба зробити, щоб він не скаржився. Він сказав: елементарно - вибачитись. Не захотіли - бо ж як так? модні дядьки перед якимось сцикуном будуть вибачатись. Але... їхній начальник заставив, пояснивши які наслідки можуть бути.

Це я написала суть, бо емоції, нажаль, не передаються.

Все б може було не так страшно (емоційно), якби в той же день двома годинами раніше на трасі Ковель-Луцьк не сталась така ж ситуація. Але, коли у випадку з братом достатньо було телефонного дзвінка, то там їхали і "так попали" якісь такі "модні" чоловіки, що дядько аж мусив виїжджати на місце конфлікту і особисто перед ними вибачатись.

От такі в нас зараз даішники порядки. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи пізно, але хоч комусь та допоможе: НІКОЛИ і НІЧОГО не пишіть під диктовку мєнтів, ви ж по різні боки барикад, на жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Jorjio: Ну ты и кашу заварил ..... нахрена ты чёто там писал и подписывал ... если ты действительно выпил только бутылку пива. Да от неё следа не будет даже через час. Ну а если уж в натуре влип, то надо было ехать на экспертизу - хуже точно уж небылоб. Вообще надо было сказать - документов нет :) заберайте скутер я за ним завтра прийду, даже если бы завезли в горотдел для установления личности - всёж былоб лучше чем теперь в суд и 2500платить. Да и фиг бы тебя кто повёз .... помурыжили бы , увидели что толку с тебя нет и отпустили бы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку порадив би піти в суд до дати слухання та зробити копії/сфотографувати пояснення які ви давали, а також протокол про адмінправопорушення та інші матеріали які є у справі. Ви пишете про бутилку пива 0.5 л. Це було безакогольне чи алкогольне пиво?

Пиво було алкогольне... А на рахунок чому підписав документи.... Грубо кажучи мене "обманули" сказавши, що проблем не повинно бути, що максимум адмінка і все, так як це скутер (майже велосипед). А ще, я в той день нічого не їв, був дуже замучений, от і повірив, що за цілого дня "голодовки" мене ще "тримає" пиво.... =( короче надурили ще й гроші за це хочуть.........

У мене є знайома в суді, казала може попросити, щоб дали 40 годин відпрацьовувати, а потім з тим "тіпом" який контролює відпрацювання, якось договоритися..... Незнаю що краще, пробувати доказувати свою правоту, спираючись на те, що я крепко "затупив" у той момент, чи просто домовитися зі всіма і на наступний раз вже самому "тра..ти" ДАІшніків?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як це скутер (майже велосипед)

на таких "велосипедах" люди убиваються в гуано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а потім з тим "тіпом" який контролює відпрацювання, якось договоритися..... Незнаю що краще, пробувати доказувати свою

такие люди гробят наш футбол :(

так як це скутер (майже велосипед)

на таких "велосипедах" люди убиваються в гуано

да ладно ели сами об дерево,

а то еще под колёса машинам прыгают :(

Чистосердечное признание облегчает душу....но....увеличивает срок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...