Перейти до змісту

Палатки на Світязі

vovcuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт усім.Є таке питання- де на світязі мжна ставити палатки, і яка ціна за день

Опубліковано

На турбазі є спеціальне наметове містечко "Незабудка", років 5 назад була ціна 3 грн з палатки, 5 грн з машини за добу,теперешніх цін не знаю.

Опубліковано

за селом Світязь (не доїжджаючи до Турбази) є рекреаційний пункт "Незабудка" (наметове містечко). в минулому році ціна (якщо пам'ять не підводить) була 20 грн за намет (може завтра уточню) і стільки ж за авто. є також наметове містечко на Гряді (сам там не був, але розповідали, що розташоване посеред поля). також намети можна ставити і на приватних подвір'ях, за ціну не знаю. Просто посеред лісу ставити не рекомендую, при мені працівники Шацького природного національного парку оштрафували сім'ю, приблизно на 500 грн. Закруто, як для намету :)

Опубліковано

Просто посеред лісу ставити не рекомендую, при мені працівники Шацького природного національного парку оштрафували сім'ю, приблизно на 500 грн. Закруто, як для намету :)

Я просто не понимаю за что людей шттрафуют если они поставили палатку в лесу или хоть на берегу озера, почему нельзя то?

Опубліковано

Я просто не понимаю за что людей шттрафуют если они поставили палатку в лесу или хоть на берегу озера, почему нельзя то?

як мінімум за паління вогнищ в національному парку.

Опубліковано

Я просто не понимаю ...

Тому що установкою палатки діло не обмежуется. Там і мусор залишать ,і дерев наламають,щоб палатку поставити,рядом,обовязково,вогнище розведуть... Я розумію,що дехто скаже -я не такий і такого робити не буду,та все це умовності,будете в більшій чи меншій степені, відповідно так і вони рахують,при чому,часто вони й праві,ну менталітет в нас такий - нагадити скрізь де були.

Опубліковано

Відповідно до положення про природні національні парки вони діляться на кілька зон, одна з яких рекреаційна, і в якій дозволено встановлення наметів та паління вогнищ. на решті території це заборонено. і, як на мене, правильно. Інакше навколо Світязя уже давно був би величезний смітник

• 11 місяців потому...
Опубліковано

може хто знає як справи з палатками на світязі в 2011 році?

ЗІ. відпочивали на гряді палатками 2008 та 2009 сподобалось

Опубліковано

минулого року були в дворі приватного будинку, що навпроти метеостанції - 20 гривень з палатки за добу, місце для вогнища і офіґєзний столик під яблунями детектед :ok2:

Опубліковано

палаточне містечко біля турбази

поставили нові столики, туалети

Невже там навели трохи порядок?! А то гроші за оренду беруть, а умови, навіть елементарні, не можуть забезпечити

Опубліковано

палаточне містечко біля турбази

поставили нові столики, туалети

Палаточне містечко на гряді?

може хто має інформацію про ціни цього літа? дякую )

Опубліковано

Ще є дуже непогане палаточне містечко у лісі біля самого озера у селі Пульмо... але, за звичай, туди їдуть родинами і з дітками - не так шумно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...