Перейти до змісту

Інтернет провайдер Airbites

foxx77

Рекомендовані повідомлення

В районі Відродження кабель по будинку проводили. Новий звєрь.

http://www.airbites.net.ua/lviv/novyny

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але Луцька там немає :(

Маю на увазі, що на сайті компанії лише Львів, Хмельницький, Харків, Ів-Франківськ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В районі Відродження кабель по будинку проводили. Новий звєрь.

http://www.airbites.net.ua/lviv/novyny

А с чего ты взял, что это новый провайдер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А с чего ты взял, что это новый провайдер?

А с чего ты взял что он не "новый"? Для Луцка, например новый, мы же все здесь знаем кто есть в нашем городе....

Моё ИМХО, что их щас много появится, но по поводу данного провайдера, то могу сказать, я им пользовался во Львове, Билайн лучше, я уже не говорю про ДГ (к сожалению там во Львове нет возможности подключить ДГ)... Щас опять на "пчёлах", ну и плюс МТС для ноута "в дорогу".

ПС: Шоб небыло вопросов почему лучше - сразу скажу, в локалке билайна вообще не сижу, пакет у меня всего 20мб/с., но это не идёт ни вкакое сравнение с ними, у них скорость на таком пакете(20мб/с), как у меня на 3Ж от МТС. Но,попрошу учесть, что я юзал их интернет, всего неделю, причём т.с. в "прайм-тайм", и это тоько моё ИМХО, хотелось бы, что бы всё было так как они обещают. Звонил знакомому в Харьков - говорит, что это у них наилучшее предложение...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А імхо не може бути не твоє.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А імхо не може бути не твоє.)

Ну не придирайся...Шо, не спиться?0003.gif

Я просто сказав свою думку стосовно цього оператора, і свої враження від користування їхнім інтернетом.

З.И. До речі, хотів подивитись Сумерки 3, взяв диск а якість - 0(мінус 0), а щойно скачав з "берлоги" (тобто з пчелайна) з відмінною якістю 2,7гб за ~ 8-10хв. правда в avi форматі. Але дуже якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, я имел ввиду, с чего взяли что прокладывают сеть именно от оператора этого. Может это билайн продолжает?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайтег нічого такій.сподобався.

"Акція для для існуючих абонентів!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, я имел ввиду, с чего взяли что прокладывают сеть именно от оператора этого. Может это билайн продолжает?

є ще варіанти, може це Візор або ДатаГруп. Чого зразу Білайн, іншим може обідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ще варіанти, може це Візор або ДатаГруп. Чого зразу Білайн, іншим може обідно.

Я для примера написал Билайн. Причем тут обидно кому-то? Написал бы Визор, и тут же мне пост, а почему Визор, может другим обидно? :sq_ye:

З.Ы. как нах разница?

Так никто и не может подтвердить, что это именно новый оператор прокладывает сетку? Факты есть какие-то?

З.Ы. интересно просто :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може це Аверс? Бо бачив по їхньому каналі рекламу "оптичний інтернет від аверса" і в переліку вулиць є вул.Відродження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може це Аверс? Бо бачив по їхньому каналі рекламу "оптичний інтернет від аверса" і в переліку вулиць є вул.Відродження.

Думаю, це Білайн :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підійшов до буса, на задніх відкритих дверках дві рекламних наклейки "Airbites", і робітник шо сидів в кузові розколовся вже на першому допиті, "Це новий провайдер "Airbites", сказав він".

Але все може бути, може це Білайн обклеїв свої машани лєвими наклейками, а мужик в машині приколовся.

Позвоніть у Львів і спитайте кому це цікаво, мене і УТ влаштовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дійсно "Airbites" :)

А Білайн там вже проклав свою мережу і з завтрішнього дня будемо включати там абонентів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ДГ тре срочно купу бабла в мережу вкладати бо це вже не жарти )))

Ці я так дивлюсь не дуже гірше бджіл стоять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим вам ДГ не вгодив із мережею?? В них оптика майже всю область покрила. Я бачив план їхніх магістралей. Що вам не до вподоби?

І в що саме потрібно вкладати гроші? Можеш відповісти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не понравились тарифы.. Новый провайдер, а цены как у Укртелекома...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тарифів на сайті так і не побачив.. ненавиджу таких умнікіФ ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на-от, "умнік", почитай - http://www.airbites.net.ua/lviv/poslugy/taryfy

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДГ, доречі, теж в UA-IX, от тільки швидкість така ж як у світ.. :) тобто все, що ти можеш вижати зі свого тарифного плану.

Доречі в УТК - дешевше. (Мережі в 100 Мбіт немає тільки) - 100 грн за 4 Мібт. (реальних 5 точно є). недолік - асинхронність через технологію. Але через 2 роки, як протягнуть оптику - буде ще краще ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим вам ДГ не вгодив із мережею?? В них оптика майже всю область покрила. Я бачив план їхніх магістралей. Що вам не до вподоби?

І в що саме потрібно вкладати гроші? Можеш відповісти?

Послугами ДГ не користувався і судження мої будуються тільки на відгуках інших клієнтів які відписались в мережі про того чи іншого провайдера. (звісно я їх фільтрую відповідно до своєї кваліфікації)

В атракому вся україна оптикою покрита, і що? Думаю і ДГ в них волокна орендує.)

Оптика не панацея. Досить багато залежить від кінцевого обладнання до якого підключенний клієнт, серверів, ширини каналів, білінгу, оперативного реагування на ті чи інші проблеми які виникають ітд ітп...

Топологія побудови мережі теж стоїть не на останніому місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той самий Білайн користується оптикою УТ і їм це не заважає бути хорошим провайдером!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ixzit, Датагруп всеукраїнський оператор, ні в кого нічого не орендує, свій Датацентр і т.д.

а де, перепрошую, офіс Білайна? Хотілось би із їхніми адмінами поспілкуватися.

Просто інтернет - це тепер модно. І всі кому не ліньки лізуть класти мережу.

P.S. Слово "Україна", пишеться з великої літери "У".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датагруп всеукраїнський оператор, ні в кого нічого не орендує

Я знаю що орендують в Інфокома.

На мою думку всі провайдери в когось щось орендують, від цього ні куди не дітись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прямо всі у всіх? Гм.. цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...