Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2010 в 05:11 #26 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 05:11 Зато мы "незалежні" І до чого була ця безглузда фраза? В самій статті йшла мова про табір "поблизу Мінска", а вони якраз і залежні і не Україна. Не годуй троля. Він і так жирний. Ти ж розумієш, воно ж навіть і не читало статті. Інакше б не перднув у бочку. А загалом, все це було, є і буде. За радянських часів менше було сексу. Секс був швидше між вожатими А бухла і крадіжок - не менше. Ну може не так зухвало. Просто була Партія, Піонери. І вигнати могли із піонерів, а це було чревато тим, що подальше поступання, а ти не піонер і не комсомолець і т.д. Правильно казали - проштрафився - додому. І показово, і спозорити перед усіма за що саме. Хоча, знайдуть вихід...
Sub_Sys Опубліковано 12 Липня, 2010 в 06:16 #27 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 06:16 А я б поїхав піонервожатим ))) Правда, не знаю, на скільки посадили б мене )З дітьми працюю давно і багато, вважаю - тільки особистий приклад і авторитет впливають.Чому посадили б? Є категорія дітей, у яких батьки - алкашня. Тільки підзатильник допоможе. В житті не приходилось, в жаху, що описали вище - точно прийдеться. Але поїхав би.P.S.ец... Ти ж розумієш, воно ж навіть і не читало статті. Інакше б не перднув у бочку. ...Слова, достойні Модератора (з великої)
S30 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 06:49 #28 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 06:49 Стосовно лінка на статтю. Читав її тут
Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2010 в 07:15 #29 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 07:15 P.S.ец ... Ти ж розумієш, воно ж навіть і не читало статті. Інакше б не перднув у бочку. ... Слова, достойні Модератора (з великої) А що не так?
S-driver Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:07 #30 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:07 А я б поїхав піонервожатим ))) Правда, не знаю, на скільки посадили б мене ) Там потрібні вожаті, як в "Канікулах суворого режиму"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.