Перейти до змісту

Сумерки. Сага. Затмение

MrVes

Рекомендовані повідомлення

c9a9502b990f2d72072df82227cba752.jpg

Информация о фильме

Название: Сумерки. Сага. Затмение

Оригинальное название: The Twilight Saga: Eclipse

Год выхода: 2010

Жанр: триллер, фэнтези, мелодрама

Режиссер: Дэвид Слэйд

В ролях: Ксавьер Сэмюэл, Кристен Стюарт, Роберт Паттинсон, Билли Бёрк, Джастин Чон, Анна Кендрик, Майкл Уэлш, Кристиан Серратос, Джексон Рэтбоун, Эшли Грин

О фильме:

Сиэтл охвачен чередой таинственных убийств, а обуреваемая жаждой мести вампирша продолжает поиски Беллы, снова оказавшейся в смертельной опасности. Кроме того, находясь в эпицентре всех событий, Белла вынуждена делать выбор между любовью к Эдварду и дружбой с Джейкобом, зная что ее решение может послужить толчком к возобновлению давнего противостояния между вампирами и оборотнями.

Помимо всего прочего, ей предстоит принять еще одно важное решение: жизнь или смерть, ведь окончание средней школы уже не за горами.

432423.gif

Страна: США

Студия: Summit Entertainment

Продолжительность: 01:53:11

Перевод: Дублированное

Файл

Кодек: DviX

Качество: CAMRip*proper*

Видео: 720x304 (2.37:1), 25 fps, DivX Codec 5.x or 6.x ~1247 kbps avg, 0.23 bit/pixel

Звук: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2/0 (L,R) ch, ~320.00 kbps avg

Есть желающие не смотря на качество?

post-119-1278618957,18_thumb.jpg

post-119-1278618957,41_thumb.jpg

post-119-1278618957,6_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільмець прикольний, хоча якість паршива і кінець якийсь несподіваний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснюю кінець фільма, зовсім не кінець, чому, тому що 3 частина Сумерок поділена на 2-і половини, тобто одна половина зараз транслюється, а друга вийде (якщо я не помиляюсь) 2011.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б подивитись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еле осилил первые две части,на третью жаль времени.Мда,я уже точно не малолетка))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене і на другу не вистачило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм не дивилась, бо знаючі люди кажуть що якість погана, зате почитала книжку і від фільму нічого кращого не чекаю

p.s. але фільмець може колисть таки і подивлюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивилась в примусовому порядку. Подруга примусила,спеціально прийшла в гості, щоб подивитись. Вона фанатка цього фільму. Якість поганюща. А ще мені фраза з bash.org.ru сподобалась:

xxx: после просмотра "Сумерки. Затмение" у меня остался только один вопрос: почему у Эдварда все время такое лицо, будто ему кажется, что он оставил дома включенный утюг, но точно не уверен, и весь фильм это его терзает...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про його фейс Я вже висловлювався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про його фейс Я вже висловлювався.

Так, але з кожною частиною все гірше і гірше. Побачимо, що буде з головним героєм дальше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ххх: А прикольно в "Сумерках" придумали что когда вампир выходит на солнце, у него кожа светится как бриллианты!

ууу: А на самом деле???

ххх: А на самом деле, Аня, вампиров не существует...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на фтп є чи нема?

Присутній якісь файл на 400 мб, але я не впевнений в ньому :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на фтп є чи нема?

Присутній якісь файл на 400 мб, але я не впевнений в ньому :blush:

Я не заливав - мало хто, щоб не сказати одиниці, зацікавились.

З.І. Якби не дружина, то й сам не качав би, але витрачати в Адреналіні 100 грн. на маячню бажання нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залий будь ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ходив дивитися в "Адреналін". Як на мене, то це накраща з усіх трьох частин :0069:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залий будь ласка!

-= Link DM =-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ходив дивитися в "Адреналін". Як на мене, то це накраща з усіх трьох частин :0069:

не просто плакал-рыдал!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не просто плакал-рыдал!

До чого тут "плакал-рыдал" я в цьому фільмі нічого такого не бачу...імхо в кожного є свої смаки у фільмах, і ніхто їх засуджувати немає права!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не просто плакал-рыдал!

До чого тут "плакал-рыдал" я в цьому фільмі нічого такого не бачу...імхо в кожного є свої смаки у фільмах, і ніхто їх засуджувати немає права!

я нікого не засуджував,я просто написав,що ридав.Це і є смак цієї "найкращої " частини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не просто плакал-рыдал!

я нікого не засуджував,я просто написав,що ридав.Це і є смак цієї "найкращої " частини.

може це прозвучіть банально, але "на вкус и цвет все фломастеры разные"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може це прозвучіть банально, але "на вкус и цвет все фломастеры разные"...

прозвучало также как и этот фильм :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснюю кінець фільма, зовсім не кінець, чому, тому що 3 частина Сумерок поділена на 2-і половини, тобто одна половина зараз транслюється, а друга вийде (якщо я не помиляюсь) 2011.

Тепер я поясню кінець: взагалі-то тільки 4 фільм буде поділений на 2 частини, перша з яких вийде в 2011 році в листопаді. Тому 3 фільм закінчився саме так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший раз в Адреналіні і саме на цьому фільмі... Якість, як для першого разу може бути, звук - теж (хоча можна трішки тихіше), а ось сам сюжет :_20: Цілий фільм якась баба розводить 2 хлопців, а вони ведуться :) Хоча можливо вже старий для такого сценарію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ця баба вже 3 кіна підрят їх розводить ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, вже 3 фільми підряд)

в 4 вона вже нікого розводити не буде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...