Перейти до змісту

Ваша історія знайомства

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

" - Що за мода пішла в інтернеті знайомитись?

- Тату, а ти де з мамою познайомився?

- Я її виграв в карти.."

Ну а ви де познайомились з своєю половинкою?

Особисто я на борді в темі робота....

Подруга моя на сайті знайомств, але батькам розказують, що він її підвіз по дорозі..

мама з татом на це питання чіткої відповіді чомусь не дають...

ну а сестра з чоловіком на роботі. Він був мовчазний і замкнутий, його всі боялись, а вона почала з ним спілкуватись..

Р.S.: шукала, вроді такої теми немає

Опубліковано

В дворі, на ігровому майданчику, грали в "козаки-розбійники"   :D

Взяв у полон і з того часу не відпускає 

Опубліковано

На день народжені мого теперішнього кума. Така цікава ситуація сталася, ми дньом були на природі, ну там шашликі, ігри різні. А в вечері всі нікуди розходитися не збиралися, і вирішили поїхати в Техас (Стара підкова чи як). Я вдіта була в корсет і джинси з низькою посадкою. При танцях йому (мому чоловікові) чомусь захотілося сховати мого живота, ну і він, соотвецтвенно, молнієносно обтянув корсет на живіт, в результаті чого в мене оголилися трохи груди :blush: . Ну з реакцією в мене все гаразд, і я руками прикрилася, а він недовго думаючи поліз підтягувати назад, за що полочив по потилиці. 

Карочє це бачили тільки декілька людей, які танцювали разом з нами. Після цього я йому сказала, шо в нього нічого не залишається як на мені одружитися, а інакше йому капець зроблю за такий вибрик.

5 років вже разом :rolleyes:

Опубліковано

НА РОБОТІ.

Я змінила місце роботи.

Прийшла туди в середині жовтня.

Через тиждень співробітники прийшли до мене в гості.

Ще через тиждень знову. І ще раз так.

В середині листопада - четвертий візит -

і (тоді ще майбутній) чоловік переїхав до мене жити.

В новорічну ніч запропонував стати його дружиною.

В травні розписались. В червні було весілля.

Опубліковано

«Відбила» у своєї начальниці… Можете думати що хочете, бо мені байдуже…

До речі, після того прийшлось звільнитись з роботи… КАПИТАН ОЧЕВИДНОСТЬ :rolleyes:

P.S. Вже два роки разом, я щаслива і ні про що не шкодую!

Опубліковано

Почала зустрічатись з майбутнім чоловіком "на спор". Просто поспорили з подружкою, що не пройде і 10 днів як він запропонує мені зустрічатись(тоді це так називали). Так наспорила, що вже буде 14 років як разом. :D

Опубліковано

На роботі. До цього працювали майже 2 роки разом і не помічали одне одного, я навіть не міг запам'ятати, як її звати =) В неділю 15 березня, рік назад була ясна гарна погода і дуже не хотілось сидіти в дома. Коротше я покликав її в старе місто пофографуватись. Ті фотографії в медне до сих пір зберігаються. Скоро будуть фотографувати наше весілля =)

Опубліковано

жили майже один біля одного і були "сліпими", а одного разу на диско випадково запросив на танець і вуаля вже майже 2,5 роки разом :hug:

Опубліковано

Познайомились...в тролейбусі. Я їхала до подружки, щоб разом на наступний день відправитись в Карпати до "кавалєра" на день народження. А незнайомець в тролейбусі їхав з невдалого побачення. Вирішив мабуть часу не втрачати на пошуки нового кохання і запропонував мені піднести важкезну валізу...лишив свій номер телефону. Після поїздки я взяла і подзвонила...отак ми вже 7 років разом і маємо дві найдорожчі донечки! :g15:

Опубліковано

В ночном клубе

Моё чудо подошло ко мне с вопросом а-ля: "Эй, ди-джей, а можешь сыграть такую-то песенку? Для подружки надо :)". Моё первое впечатление, вполне логично, было довольно негативным....но..потом пересекались уже при других обстоятельствах..уже 6 лет вместе :)

Опубліковано

У селі, в діда. Гарна дівчина, сусідка, рвала абрикоси. Уже майже 14 років разом. Дві донечки 13 і 6 років.

Опубліковано

я б ніколи не повірив що познайомлюсь з своєю жінкою в бібліотеці, але так сталось.

Ми з друзями в універі на першому курсі 9 вересня прийшли за книгами в бібліотеку, я і ще один друг сіли на підвіконнику і почали карти грати поки стояла черга, а третій наш товариш став у чергу і почав приставати до симпатичної дівчини, тоді я підійшов і сказав йому який же ти не ввічливий пристаєш до дівчини, його в сторону і сам почав залицятись, вона тоді подумала про мене ну і хам, навіть імені свого не сказала. Але я потім через її подругу дізнався як її звати.

9 вересня ми познайомились, 21 запросив на перше побачення а через 5 років по завершенню університета одружились, вже два роки разом є маленька доця.

З.І.

такщо похід в бібліотеку вдався.

З.І.

після того бібліотеку більше не провідував :)

Опубліковано

а ми в університеті )

Обоє вчились, но я ше й працював на кафедрі, а вона на паро курсів менша. Вічно ходила з подругами в комп. клас до мене, то проги писали, то набирали шось... І вічно норьвила всістись за мій тестовий комп :) За шо була ізганяєма звідти під страшні воплі на зразок "і чого ти вічно сюди впрешся і мішаєш работать" :) Цапались ніпадєцкі )

А потім на 6-те грудня ми з друзяками чуть пийнули і ввалились на кафедру, паіграть в Діабло ) Ну і тут канечно знову... комп занят ) Но шось вот замітсть того шоб прогнать - пригласив на каву :smile3:

Сказала шо подумає, но поки я де-то ходив - смилась, разом з подружками :angry: О! Я бил зол ) Ацкі зол ) Шоб отак вот продінамити... то ж нада )

Ну а за пару днів, після вихідних я повторив подвиг (трезвий і полний рєшимості) і запросив на каву знов - погодилась... В той же вечір я носив її на руках по факультету... чому - вже і не пам"ятаю... а потім була кава...

А тепер вже 8 років разом.

Опубліковано

А ми познайомились теж на роботі, я працювала оператором поштового відділення, а він був інженером МСЛ, термінали з лотереями якого стояли і в нас. Як зараз пам"ятаю як він прийшов з теперишнім нашим кумом до нас на відділення, невдало пожартував і зі старту отримав репутацію хамла :mdr: . Ну думаю, я ще відіграюсь за твій жарт....ось так вже й відіграюсь вісім років. :hug:

Опубліковано

ЇЇ до мене привела...тьосча :) Прийшла літня пані, попросила навчити доцю працювати з компом, бо доця йде на роботу, де потрібно знати ПК. Місяць проводили заняття, я чесно тримався і намагався вчити, без всяких там приставань. Закінчення курсів вирішили відмітити кавою...І ось вже 9 років каву разом п'ємо :).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...