Перейти до змісту

p2p-клієт для локальної мережі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Напевно дійсно якась блокада на сервері!(Робочий)

Хаби бачу, а інфо не можу (таймау і таймаут)

Спробую в домашніх умовах <_< !

• Відповідей 217
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано

На даний момент користуватись p2p можуть тільки користувачі домашніх мереж.

І надалі тільки користувачі домашніх мереж.

План такий трафік між мережами в домашніх мережах буде платний.

Якби зараз u4kuduk мав доступ до p2p то він попав би на трафік та і користувачі домашніх мереж теж. Причому трафік зовнішній.

Так що сильно не надійтесь на вічну халяву.

Опубліковано

Якби зараз u4kuduk мав доступ до p2p то він попав би на трафік та і користувачі домашніх мереж теж. Причому трафік зовнішній.

Що ж це за Домашні мережі, якщо трафік між мережами платний?!?!?!

Яка ж тут халява??? Те що народ собі файлами обмінюється і тим самим розгружають ФТП та ресурси сервера Фотакома????????

От якби ми в інет лазили через р2р безкоштовно, то це була б ХАЛЯВА!!!

Рубаєте на рівному місці... <_<

Опубліковано

Яка ж тут халява??? Те що народ собі файлами обмінюється і тим самим розгружають ФТП та ресурси сервера Фотакома????????

Рубаєте на рівному місці... :P

мда <_<

Опубліковано

Рубаєте на рівному місці... :)

ага...шо ж за такой злой провайдер, что хочет хотя б окупить стоимость кабеля, проложенного к юзерам??? сцуко, однако!!!

Опубліковано

Може ці кошти направлять на боротьбу з забрудненням атмосфери, яке виникло внаслідок виробництва провідників, якими в свою чергу користується Фотаком? тоді я двома руками за!!! :)

Опубліковано
Може ці кошти направлять на боротьбу з забрудненням атмосфери, яке виникло внаслідок виробництва провідників, якими в свою чергу користується Фотаком? тоді я двома руками за!!! :)

Та придумають зараз якусь відмазку! Тіпа на утримання мережі...

Не зробили б р2р, то й не треба було б робити платним!

• Адміністратори
Опубліковано
стоимость кабеля окупилась для провайдера еще при подключении клиента...

Уважаемый Георг.

Могу 100% вас заверить что 180 грн ето чисто симфолическая плата.

И никаких затрат она не прекрывает. Потому как не может изза своей незначительности.

Та придумають зараз якусь відмазку! Тіпа на утримання мережі...

Не зробили б р2р, то й не треба було б робити платним!

Читай договір.

В договорі це все описано з самого початку

Відмазуватись ніхто не збирається і не буде.

Опубліковано

халявы нет и никогда не будет (с)

ніхто не дасть загружати сетку бесплатним трафом :(

Опубліковано

Такі р2р-мережі з сотнями користувачів і з терабайтами шари існуюють собі без проблем! А в нас в чому проблема?

Та блін, де тут халява? По-моєму, Фотаком тільки виграє від цього: розгрузка ФТП та архіву(відео, музика, ігри та ін.), + нові користувачі ДМ.

До всіх:

Так, давайте розберемось!

Трафік буде не платний, а обмежений(!), а платно буде тільки якщо понад ліміт! Тому тут майже ніякої фінансової зацікавленості (Що тоді?) і тому давайте надалі не говорити про це.

Не треба говорити про перегрузку мережі... по-моєму це перебільшення... поки мені не докажуть зворотнього(цифрами, фактами і т.п.), я не зміню своєї думки!

20-200 Кб/сек передача між мережами... скільком юзерам однієї мережі треба одночасно качати з іншої мережі, щоб забити весь канал???

Хтось може обосновано пояснити мені та іншим користувачам в чому проблема і для чого лімітувати трафік між мережами???

Опубліковано
Та блін, де тут халява? По-моєму, Фотаком тільки виграє від цього: розгрузка ФТП та архіву(відео, музика, ігри та ін.), + нові користувачі ДМ.

Аватар ти де живеш??? Правильно в Україні!! а яка в нас політика??? Правильно зроби всім погано і підсунь свиню, чим свиня більша тим краще!!! а kmd, як справжній українець хоче не тільки свиню нам всунути а цілу свиноферму!!! В нього мабуть анлімітед і йому якось до одного місця, як ти будеш вписуватись в свої 10 г!!! (в моєму випадку) :)

Опубліковано

Аватар ти де живеш??? Правильно в Україні!! а яка в нас політика??? Правильно зроби всім погано і підсунь свиню, чим свиня більша тим краще!!! а kmd, як справжній українець хоче не тільки свиню нам всунути а цілу свиноферму!!! В нього мабуть анлімітед і йому якось до одного місця, як ти будеш вписуватись в свої 10 г!!! (в моєму випадку) :)

Та кмд там не при чому напевно що... там хтось звище заправляє... :)

Опубліковано

ага вище!!! :( Ой німагу, вище... Падсталом!!! тут точно можна пришити це діло Януковичу і нашим східним братам!!!! Падсталом! Німагу!!! :ok: - за шутку!!! Kmd не причому, расмєшив до сльоз... Ладно нічого не буду писати більше, жду відповідей самого кmd на ці закиди... бо дійсно я НІКОЛИ не повірю шо тут він не прічьом!!!!

Опубліковано
а як свій хаб сервер створити?

Качаєш з ФТП ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Soft/p2p/PtokaX.0.3...A.5.1.1.RUS.rar

Розархівовуєш в папку, запускаєш PtokaX.ехе, ставищ свої настройки(IР, назва) на першій сторінці та жмеш знизу кнопку Run Hab.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Аватар!!!! Ти де пропав!!!! Без тебе швидкысть мала якшо хаб через тебе!!! :blink:

Профілактика! :D Я наводив порядок в своїх папках, тому пока відключав клієнт щоб не було неправильних ссилок!

Сьогодні після обіду буду он-лайн знову! :D

Опубліковано
Сьогодні після обіду буду он-лайн знову! :mdr:

Потроху забивають на цю прикольну софту!!!

!!!Всі!!!

Опубліковано

Сьогодні після обіду буду он-лайн знову! ;)

Потроху забивають на цю прикольну софту!!!

!!!Всі!!!

Блін, чому ви не сидите в р3р без мене?! Я проводжу чистку Вінди. Забрав р2р-клієнт з автозагрузки і так як я ще наводжу порядок, р2р клієн не запускаю щоб не було битих ссилок. :mdr:

Все, я знову он-лайн. Вертаємся в сім'ю! :)

Опубліковано

Шо за......! Не можу.....!

[17:38:51] *** Соединение с 10.33.0.158...

[17:39:12] *** Попытка установить соединение была безуспешной, т.к. от другого компьютера за требуемое время не получен нужный отклик, или было разорвано уже установленное соединение из-за неверного отклика уже подключенного компьютера. :horse:

Опубліковано

:D і в мене те саме:

[17:47:44] *** Соединение с 10.33.0.158...

[17:48:05] *** Попытка установить соединение была безуспешной, т.к. от другого компьютера за требуемое время не получен нужный отклик, или было разорвано уже установленное соединение из-за неверного отклика уже подключенного компьютера.

шо за н*х :horse:

Опубліковано

У разі не можливості підключитись до одного з ХАБів пробуйте підключатись до інших. Їх список можна можні побачити в 1-му пості. Ваш р2р-клієнт може бути підключеним до кількох ХАБів одночасно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...