sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:01 Поділитися #1 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:01 у мережі і-нету мною було випадково знайдено копію борда ось ссилка:http://vidnoe.su/forums/Як на мене то у тих людей хто створює подібні сайти повністю відсутня фантазія все у свому житті копіюють.Хотілося б почути ваші думки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:09 Поділитися #2 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:09 Угу, тих хто юзає той же двіжок, що і борда, тра стріляти на місці без суду і слідства. Я тільки за, причому руками і ногами. Дайош унікальну борду! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CEM Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:19 Поділитися #3 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:19 у мережі і-нету мною було випадково знайдено копію борда ось ссилка: http://vidnoe.su/forums/ Як на мене то у тих людей хто створює подібні сайти повністю відсутня фантазія все у свому житті копіюють. Хотілося б почути ваші думки. http://ogo.in.ua/forums/ І тут. Ужас!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
polsno Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:20 Поділитися #4 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:20 sanches ну ти "жжош", що називається знизу прочитай: Форум IP.Board © 2010 IPS, Inc. Зарегистрирован на: board.lutsk.ua Зрозуміло? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:22 Поділитися #5 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:22 Ну що ви над людиною насміхаєтесь?) Розумні всі, правда? А пояснити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:24 Автор Поділитися #6 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:24 ну то я розумію що двіжок нашого сайта є не тільки у насале ж хочеться щоб борд був унікальний і більш такого не повторялось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bestie Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:27 Поділитися #7 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:27 Просто в людей нема фантазії щоб зробити щось своє , от вони і копіюють, бо так легше на світі жити, не прикладаючи ніяких зусиль. Цікаво а шо булоб якби на їхньому форумі написати, що їх скопіювали??? Хоча наша борда все одно унікальна, тільки в нас спілкуються Українською Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:35 Автор Поділитися #8 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:35 Просто в людей нема фантазії щоб зробити щось своє , от вони і копіюють, бо так легше на світі жити, не прикладаючи ніяких зусиль. Цікаво а шо булоб якби на їхньому форумі написати, що їх скопіювали??? Хоча наша борда все одно унікальна, тільки в нас спілкуються Українською Повністю з тобою згоден. Серед тих сайтів щоя навів у приклад і серед тих що навели мені форумчани, я з певненістю можу сказати що борд є справді оригінальним і найпопулярнішим серед усього цього вище наведеного плагіату. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:36 Поділитися #9 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:36 от дуже цікаве питання а як переконатися що це вони клони а не ми? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:38 Поділитися #10 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:38 Млять, та ніхто не клон, це просто стандартні шкури. Зробіть свої, якщо розумні такі.Я впевнений, що крім якогось збочення, яке виїдатиме очі, у вас більше нічого не вийде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:39 Автор Поділитися #11 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:39 борд створений був коли їх ще на світі не булоі цей двіжок у нас з'явився самий перший Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:43 Автор Поділитися #12 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:43 Млять, та ніхто не клон, це просто стандартні шкури. Зробіть свої, якщо розумні такі.Я впевнений, що крім якогось збочення, яке виїдатиме очі, у вас більше нічого не вийде. структуру побудови тих клонів подивися а потім вже щось говори !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:44 Поділитися #13 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:44 борд створений був коли їх ще на світі не булоі цей двіжок у нас з'явився самий першийприємно за Борду... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:54 Поділитися #14 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:54 борд створений був коли їх ще на світі не булоі цей двіжок у нас з'явився самий першийтреба негайно покарати цих копіпастерів!!! цей двіжок взагалі писався суто для нас..... а вони взяли і використали!!! клони погані!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nameless Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:54 Поділитися #15 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:54 Просто в людей нема фантазії щоб зробити щось своєструктуру побудови тих клонів подивисяЗробіть своїТорік, ну ти поняв =) =) =)приємно за Борду... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:57 Автор Поділитися #16 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:57 борд створений був коли їх ще на світі не булоі цей двіжок у нас з'явився самий першийтреба негайно покарати цих копіпастерів!!! цей двіжок взагалі писався суто для нас..... а вони взяли і використали!!! клони погані!!!підтримую ! в мене також визріває така думка ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gtornub Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:57 Поділитися #17 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 06:57 Вы че все пьяные?Этот движок продается уже более 8 летВот родной сайт http://www.invisionpower.com/products/board/А вот русскоязычный http://www.ibresource.ru/И стоит он всего навсего 150$ (http://www.ibresource.ru/products/ipboard/buy/)И купить его себе может кто хочет.Какая нафик уникальность? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:01 Поділитися #18 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:01 борд створений був коли їх ще на світі не булоі цей двіжок у нас з'явився самий перший Шо ти мелеш??? Який в нас з"явився двіжок??? Людино - просписи. НА цьому двіжку в інеті купа форумів. так само з стандартними скінами. При чому тут плагіат чи ше шось. Є компанія, яка пише двіг, ми його купили, так само його купило ще 1000 людей і побудували на ньому свої форуми... Чи ти хоч сказати, шо якшо я перший куплю собі мерса, апатом мій сусід купить такого жє мерса, то він, цука така, плагіатчик? )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:06 Поділитися #19 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:06 борд створений був коли їх ще на світі не було і цей двіжок у нас з'явився самий перший это просто праздник какой-то! Глупость на глупости... борда на полгода младше этого "клона", а движок... я вообще молчу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:07 Поділитися #20 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:07 Блондинки атакуют, не ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:10 Поділитися #21 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:10 Тут таке відчуття що люди тільки вчора інтернет собі відкрили, таких двіжків форумів валом, є платі і є безкоштовні.Борда не унікальний прокет навіть в Луцьку, тільки вона змогла вижити, так що респект цим людям які змогли його "просунути".А унікальність, а нвіщо всякі там "фінтіклюшки" функцію свою виконує, і хватить, краще мінімалізм чим навороти там де не протрібні взагалі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bestie Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:16 Поділитися #22 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:16 Ну і не хай, що дурниця на дурниці, зате, можливо, хтось для себе багато чого нового дізнався. І в подальшому "глупость" писати не будуть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:17 Поділитися #23 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:17 Я чуть не повелся... читаю, и думаю - во чуваки стебутся. А оказалось, что не все здесь прикалывались Или я уже такой юмор не понимаю? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nameless Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:17 Поділитися #24 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:17 краще мінімалізм чим навороти там де не протрібні взагаліЗ тобою походу не всі згідні =)Просто в людей нема фантазії щоб зробити щось своє Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrFaust Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:25 Поділитися #25 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 07:25 Дякую, поржав... такого тупізму давно не бачиФ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.