Перейти до змісту

расписание игр Cs1.6

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маленький вопрос когда статистика по 1.6 заработает ?

И еще один вопросик стаит ли на серваке 1.6 прога против читинга ?

• Відповідей 809
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вроде статистика работает и так

Опубліковано
Сорс сырая голимая дичь, все сознательные играют на 1.6 :)

Ага сознатєльно, бо відяшкі в них не витягують :lol:

Ці спори, що старе краще ітд, велися ще хто зна з якого часу, спочатку 1.1vs1.3 1.3vs1.4 1.5vs1.6... і завжди народ вроді qaz а кричав що це діч бо не хотіли переучуватись на нову гру.

Якшо чесно то я планував перевести на сорс народ десь до літа. Але непоняткі з ВЦГ яке зараз організовує чемпи одразу по двом версіям гри вибивають і зараз поки нічого з цим робить не хочу.

Хоча однозначно сорс рулить !

Статистика в цьому вигляді в якому вона зараз, буде занулена і запущений хтмл інтерфейс десь на цьому місяці.

Буде чітінгдес.

Опубліковано

Сорс сырая голимая дичь, все сознательные играют на 1.6 :)

Ага сознатєльно, бо відяшкі в них не витягують :lol:

Ці спори, що старе краще ітд, велися ще хто зна з якого часу, спочатку 1.1vs1.3 1.3vs1.4 1.5vs1.6... і завжди народ вроді qaz а кричав що це діч бо не хотіли переучуватись на нову гру.

Якшо чесно то я планував перевести на сорс народ десь до літа. Але непоняткі з ВЦГ яке зараз організовує чемпи одразу по двом версіям гри вибивають і зараз поки нічого з цим робить не хочу.

Хоча однозначно сорс рулить !

Статистика в цьому вигляді в якому вона зараз, буде занулена і запущений хтмл інтерфейс десь на цьому місяці.

Буде чітінгдес.

Сіля, оце ти пагнав, краще згадай як ми в Рожище приїхали і нам тіпи кажуть, мол ми іграєм на 1.5, так шо давайте ми з вами на 1.5 пограєм, там ми вас порвем :)) Я як ламєрів всякіх рвав на 1.5, так і на 1.6 буду, так і на сорсі, або можете в Ку3 пограти зі мной. Різниці немає. Все діло просто в тому, що наприклад поїдем ми на чемп в Львов наприклад, і там грають в 1.6, в Кієв, там тоже в 1.6 грають. 1.6 - це стандарт, як ти це зрозуміти не можеш? Є вже складені стандарні ігри, до якіх вже випустили массу патчів, збалансували і таке інше. Подивись на старкрафт наприклад, скількі років вже йому, а в нього грають! Тим більше в Луцьку немає ні одного клуба де би сорс витягував більше 20 фпс :) Але діло навіть не в цьому, в мене 3.0 атлон, я можу нєфіг дєлать дома в нього грати, але смисл, якшо наприклад всетакі у Львів ми на вцг поїдем і там ми будем грати в 1.6, то смисл грати в гарний звичайно, але сирий і не збалансований сорс я не бачу змісту.

Опубліковано
Проблема скорей в КС-е или винде, а если по айпихе конектитса то какие проблемы?

Все-таки проблема оказалась в одній з цих двох причин! Шо радує. На зовсім іншому компутері контра спокійно побачила сервер серед ЛАНу та приспокійненько до нього законектилась.

УРА! ТАВАРІЩІ!

Глевное радует что ЮзерГейт дозволяє мочица по лану.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Як показує статистика пройшов турнір, прийшла весна і на ігру всіх часів і народів щось положили...

Заходиш на сервер а там якщо є хоч 3 піпла то вже свято.

Народ, на дворі дощ, розсаджуємось позручніше перед моніторами і алга!

Опубліковано

А людей то понабігало - аж не пройти, поки цілу толпу противників перестріляєш то приходилось аж кілька раз на базу по патрони бігати.

Короче довелось трошки з "КОІ" пострадати дурью...

•••ДУРЬ-1•••

•••ДУРЬ-2•••

•••ДУРЬ-3•••

•••ДУРЬ-4•••

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хто знає де знаходиться кнопка "РЕСЕТ" на сервері 1,6 - натисніть її будь-ласка, а то вже кілька днів підряд такі лаги що починає складуватись враження що граю в контру дивлячись у веб-камеру.... :)

Опубліковано

Вибачте за дурне питання, але будь-ласка, дайте відповідь хто знає.

Як писати текстове повідомлення іншим гравцям під час раунду?

Яка команда (бажано)?

Я вже перепробував багато чого, і таке враження, що в мене якась "крива" версія (хоча скачав з ЛМ), або криві руки :)

Підкажіть, будь ласка. Бажано декілька варіантів, якщо можливо.

Опубліковано

Проведені профілактичні роботи.

Був виловлений глюк через який останім часом сервер трохі глючив.

Все профіксено і відтепер повинно бути нормально. :D

Опубліковано

Ну раз в Сорсі за останній час не вдалося зустріти жодної людини з ружжом то придеця іти сюди.

Ще хтось планує сьогодні десь о 18.30 понюхати пороху?

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Народ!

Хелп пліз - не можу приєднатись - пише, що в мене таких карт немає :)

підкажіть д скачати і як їх поставити.

сенкс

Опубліковано

Читай уважно форум перед тим як постить.

Тут пише що потрібно для гри. Клієнт гри має буть таким який залитий на ЛМ.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...