Перейти до змісту

До теми відродження Луцького аеропорту

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Авіарейс Тернопіль-Київ, який урочисто запустили 31 травня, менш ніж за місяць призупинив свою роботу. Компанія "Мотор-Січ", яка є власником літака, вирішує, чи доцільно далі працювати на цьому напрямку.

"За місяць роботи авіакомпанія "налітала" 400 тисяч гривень збитків, — розповів заступник директора тернопільського аеропорту Леонід Кожевніков. — Перший презентаційний рейс зібрав повний літак пасажирів. В інші дні білети купувало двоє-п’ятеро людей. Возити повітря не вигідно. Тому авіакомпанія вирішила призупинити рейс".

До дев’ятого липня власники авіакомпанії вирішать, чи продовжувати польоти в цьому напрямку. Можливо, його реорганізують, продовживши до Сімферополя. Квиток за маршрутом Тернопіль-Київ-Сімферополь в такому випадку коштуватиме для пасажира 1500 гривень.

"Наші люди звикли їздити машинами, і перевчити їх важко, — зазначив Кожевніков. — Правда вже за той час, що рейс відбувався, в нього з’явилося двоє постійних клієнтів — бізнесмен Василь Чубак та нардеп Орест Муц".

Нагадаємо, рейс Тернопіль-Київ запустили в травні, за ініціативи тодішнього губернатора Тернопільщини Ярослава Сухого.

Питання: у нас багато клієнтів на польоти буде?

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та при таких цінах... мабуть не дуже. А перевага перельоту - швидкість, частково нівелюється часом добирання від (до) аеропорту. 

Хоча думаю, що в Луцьку було б трохи більше "клієнтів". 

Опубліковано

Та при таких цінах... мабуть не дуже. А перевага перельоту - швидкість, частково нівелюється часом добирання від (до) аеропорту. 

Щоб привчити людей їздити - потрібно їх зацікавити, наприклад дешевими квитками, а потім, коли відчують перевагу в такому сервісі, можна і ціну трішки піднімати. А то у нас тільки получається, хочеться відразу щоб були великі прибутки і ціни ставлять шаленні, місяць не вдалося заробити - все... закрили. Так ніколи не побудуєш бізнес.

З Луцька до Києва за квиток у дві сторони дав би 500 гривень.

Опубліковано

Не такой у нас большой город, чтоб аэропорт был выгоден. До Киева каких-то 5 часов езды маршруткой, а если есть своя хорошая машина так и того быстрее. Если же добраться надо за часа 2-3 тогда конечно только самолетом, но на такой рейс найдется не более 5-10 человек.

Вот если бы пустить небольшие самолеты на 20 пассажиров с ценой билета в пределах 100-120 грн, тогда желающих было бы побольше. Дорогое это удовольствие летать самолетом в пределах одной страны.

Опубліковано

Щоб привчити людей їздити - потрібно їх зацікавити, наприклад дешевими квитками, а потім, коли відчують перевагу в такому сервісі, можна і ціну трішки піднімати. А то у нас тільки получається, хочеться відразу щоб були великі прибутки і ціни ставлять шаленні, місяць не вдалося заробити - все... закрили. Так ніколи не побудуєш бізнес.

З Луцька до Києва за квиток у дві сторони дав би 500 гривень.

тобто, ти би стерпів 400 тис збитку в місяць?

Опубліковано

Ай ну що ти починаєш.

В темі про луцький аеропорт товариші розповідали, що відкриття аеропорту перетворить Луцьк на "міжгалактичний шахматний центр", що приведе до небувалого підйому економіки і добробуту.

Опубліковано

Ай ну що ти починаєш.

В темі про луцький аеропорт товариші розповідали, що відкриття аеропорту перетворить Луцьк на "міжгалактичний шахматний центр", що приведе до небувалого підйому економіки і добробуту.

Нью-Васюки форева!!!   :rolleyes:

А якщо серйозно, то навряд чи аеропорт буде незбитковим, поки не підніметься середній рівень життя.

А прибутковими можуть бути хіба що чартерні рейси. Не думаю, що їх буде багато.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Тепер ця радість на балансі Луцької міської ради. Джерело

От, цікаво, що дає таке перекидання, адже про плани ні слова.

диму без вогню не буває - час покаже...

Опубліковано

Тепер ця радість на балансі Луцької міської ради. Джерело

От, цікаво, що дає таке перекидання, адже про плани ні слова.

Як ні слова - вже були заяви владників що треба ту землю продати та зробити котеджне містечко, бо там проведеі комунікації.

Перше вже зробили - перевели землю, тепер дело за малим - поДірібанити землю...

Опубліковано

Вже бачив як 2 бульдозери гортають землю.Але не знаю чи це ще територія аеропорту,бо то ближче до мосту(об'їздна).Може хтось знає під що там роблять майданчик?

Опубліковано

Хто почав тему хай спочатку поселится на 40а і потім починає тему тут хватило колись військового аєродрому.не треба в луцьку ніякіх аеровокзалів є в рівному і львові хто літає літаками я думаю нікого не затруднить зідити даже у киів .(вибачте за правопис пишу з iphone)не треба в луцьку ніякіх аеродромів я думаю 40й підтримає.а топікстартера в баню сам незнає шо пише бо походу не живе в цьому районі .добре умнічати і сидіти десь в сраці

Опубліковано
maller, я розумію, що тобі образливо, що я про тебе не дуже добре думаю, але перед тим, як знову наближати дупу до борошна, варто було перечитати спочатку перший пост- навряд чи ти там знайдеш щось на захист відновлення роботи будь-якого з аеропортів Луцька:)
Опубліковано

maller, ты наверное идиот! Вчитывайся в посты и заканчивай гнать на людей (это уже не первый твой прогон), топикастер всего лишь запостил новость и поехало обсуждение этого вопроса.

Опубліковано

Хлопчікі просто ви не живете(ли)в цьому районі і не

Знаєте що таке аеродром я ні проти кого ні чого не маю але повірте це не потріб хочете погворити приіду з nl привизу нормального пивка я буду тількі радий.вибачайте але натура така люблю побузить 

Опубліковано

Дружище, я вырос на военных аэродромах, в прямом смысле слова, отец-лётчик и я знаю , что это такое, а гражданскй аэропорт - это чуть громче, чем железная дорога, спроси у тех, кто живёт в общаге на Привокзальной в 20 метрах от вокзала.

Опубліковано

була вже тема про шум. ДА. Коли на військовому проходять навчання - шум нереальний. Но! Пасажирські літаки не створюють такого шуму. та і навіть, якщо в Луцьку аеропорт все-таки буде - звідси ж не будуть літати як з Борисполя. Пару рейсів в неділю (та і то навряд).

Опубліковано

Я бачу витут як піявкі тількі зачепи іпаніслась як гаварят в недальоком зарубежжі

Опубліковано

Шум дійсно незначний. Гостював у селі Гора, а це майже злітні смуги Борисполя. Шум літаків чути, але в межах моєї норми щоб на нього не звертати уваги.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...