Перейти до змісту

Дешовый и быстрый инет на компе

Рекомендовані повідомлення

Нужен оптимальный вариант подключения к интернету с ПК через мобильник. Самый дешовый интернет у лайф - 7баксов за гиг в месяц. Вопрос: как организовать подключение с ПК? Облазил весь сайт лайфа, там только инфа как настроить интернет с мобильника...

С джинсом проще: на сайте детальная информация как настроить в винде подключение к инету через модем мобильника, но цена кусаеться.

Может кто подскажет как использовать "Гига интернет" от лайфа на ПК? Или посоветуйте какого из оператором мобильной связи лучше всего использувать для подключения к инету...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

www.umc.ua/hyper

5 гривень в день маєш анлімітед інтернет. Швидкість - 3-5 кілобайт в сек. Якщо виходиш в інтернет через точку доступу "гіпер.нет" - знімає 5 гривень в день. Якщо через точку доступу "умс.уа" - тарифікує, як звичайний ГПРС інтернет. Тобто, якщо треба сидіти клято - лізеш через гіпер, платиш 5 гривень, і качаєш. Якщо ж в день тільки пошту провірити - лізеш через стандартну точку доступу ГПРС, і платиш 1 коп. за 2 кілобайти (вдень, вночі - за 10 кілобайт).

Не виходиш в інтернет - гроші не беруться.

По Гіга інтернету від Лайфа: скористайся пошуком на форумі, і почитай обурені коменти юзерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужен оптимальный вариант подключения к интернету с ПК через мобильник. Самый дешовый интернет у лайф - 7баксов за гиг в месяц. Вопрос: как организовать подключение с ПК? Облазил весь сайт лайфа, там только инфа как настроить интернет с мобильника...

С джинсом проще: на сайте детальная информация как настроить в винде подключение к инету через модем мобильника, но цена кусаеться.

Может кто подскажет как использовать "Гига интернет" от лайфа на ПК? Или посоветуйте какого из оператором мобильной связи лучше всего использувать для подключения к инету...

Сижу з вересня на ГІГА, спочатку швидкість НЕТа - була не дуже, а зараз - нормально.

Можливо, через те що телефон взяв з ЇЖАКОМ!!! Здається налаштування ідентичне, звичайно, що точка доступу різниться. Що тебе саме цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю что по лайфу найдешь тут всё что тебе надо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сижу з вересня на ГІГА, спочатку швидкість НЕТа - була не дуже, а зараз - нормально.

Можливо, через те що телефон взяв з ЇЖАКОМ!!! Здається налаштування ідентичне, звичайно, що точка доступу різниться. Що тебе саме цікавить?

Меня интересует: если активирован ГИГА, то эта услуга только для пользования инетом с мобильников, лии можно номер дозвона *99# и с ПК пользоваться инетом? На сайте лайфа указано в описании как настроить доступ с компа к инету:

"Послуга «Доступ до інтернету» (один кілобайт прийнятих/переданих даних під час використання послуги) — 0,005 грн з урахуванням ПДВ і без збору до ПФ."

Тоесть, по 5грн за мегабайт, и ни слова о том что можно такми способом использовать ГИГА...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоесть, по 5грн за мегабайт, и ни слова о том что можно такми способом использовать ГИГА...

А ты щітаешь что ето дешего?!? :friday:

..хотя, комукак

Мені взагалі назва гілки нагадує якись разводний рекламний слоган :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сам на лайфі сам сижу не розвод скорость не дуже але по сайтам лазить і в асі сидіти хватає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По великому рахунку це фігня все, в мене в голові троха не вкладується - за гіг платить 40 гривень не став би точно, до того ж в них вечно перевантаження мереж і тд, швидкість відповідно швидкістю не назвеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты щітаешь что ето дешего?!? ;)

..хотя, комукак

Мені взагалі назва гілки нагадує якись разводний рекламний слоган :)

40 грн за Гиг от лайфа - это считаю дешево, а 5грн за мегабайт - это ооочень дорого.

Относительно рекламного слогана - ты прав, это чтобы привлечь побольше народу в обсуждение темы :о)

По великому рахунку це фігня все, в мене в голові троха не вкладується - за гіг платить 40 гривень не став би точно, до того ж в них вечно перевантаження мереж і тд, швидкість відповідно швидкістю не назвеш.

У меня дома ADSL от укртелекома. Плачу в месяц 180грн за 1750мегабайт и оренду модема. Но, каждые суботу-воскресение бываю в Киверцах. Завез туда недавно комп, и мне там очень некомфортно без инета, даже почту немогу проверить... Оптимальный вариант для меня - через мобильник..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти просто в темі не окреслив потреб, якщо тобі потрібно пошту провірять і в чатах сидіть то звичайно вистачить і дал-апа або мобільного нета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароч. Мав я гіго-лайф - взяв СУТО для асі. Аццтой, скажу я вам.... :) Ввечері не працює _ВЗАГАЛІ_ , вдень норовить через кожних 5--10- хв. тел. с связі скинуть - дзвінки мають більший пріорітет видимо. Пробував з різних районів міста, з апаратом з EDGE і без нього - результат приблизно однаковий. Другий раз брати не хочу, хоч інет і потрібен як повітря.

Я так подивився - у Білайна зараз найкраща пропозиція 3,99 грн./мб день і 0,50 грн.ніч, (24-8) але толпи студентів падкіх на промо-акції насторожують. Хто користується, підскажіть, як воно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто может подсказать, как правильно настроить ГиперНет от ЮМС?

Пробовал вчера - сняло >80грн. 8-0 Где же обещанные 5??

Может, я то-то не так делаю?

Там нужно отправлять USDD-запрос и происходит активация услуги. Эта активация только на сутки, что ли? Запрос я отправлял дня три назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

строка инициализации мопеда = AT+CGDCONT=1,"IP","hyper.net" и точка доступа (Access point name) = hyper.net

у тебя же , скорей всего вписано umc.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, вполне возможно, с настройками мамеда я не заморачивался :blink: Скорее всего старые остались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто может подсказать, как правильно настроить ГиперНет от ЮМС?

Пробовал вчера - сняло >80грн. 8-0 Где же обещанные 5??

Может, я то-то не так делаю?

Там нужно отправлять USDD-запрос и происходит активация услуги. Эта активация только на сутки, что ли? Запрос я отправлял дня три назад.

Набери *109*20# и посмотри активирована или нет услуга ГиперНет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5*30(UMC)>30(life)

во-первых, там вроде 38, а не 30...

а во-вторых, тут уж проблема какчества этого самого нета. ;)

а в-третьих, афтару надо 5*8 т.е. по выходным

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сиджу на UMC по суботах і неділях. В робочі дні маю інет на роботі. Отже, плачу 40-45 грн. в місяць за Гіпер.НЕТ. Маю нормальний зв'язок (4-5 кілобайт за секунду стабільних, рідко бувають якісь проколи, достатньо перепідключитися, і все ОК.)

Зате експериментальним шляхом вияснив, що за добу реально викачати 350-400 мегабайт. За годину викачується 15-17 метрів.

Отже, за три доби (тобто за 15 грн.) реально стягнути гігабайт, який у Лайфа викачується за місяць (і чи ще викачається з їхнім коннектом?). Тільки от що тягнути? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парнуху тянути панятне діло :-))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну панятна каму шо

А взагалі хватить реклами. Діфото, тобі не здається?

Адже чим більше юзерів підключиться, тим гірше буде нам? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли Їжака в Луцьку замутять?

Як з цим у Рівному, Тернопілі? Цікаво чи скоро наважаться покрити нас всіх.

Скористатися послугою "Гіпер.NET" можна до 15.02.2007 включно. Що буде далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...