Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

заходив в Адреналін, поле пустує, ніхто нічого не робить на ньому і ніяких підготовчих робіт, до наступного тижня)))

і краще нам наступного тижня на дворі зібратись, бо дійсно думаю, що там підлоги не зроблять. п.с. нормальна підлога за тиждень не робиться

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

заходив в Адреналін, поле пустує, ніхто нічого не робить на ньому і ніяких підготовчих робіт, до наступного тижня)))

Можливо поле сохне після заклеювання?

п.с. нормальна підлога за тиждень не робиться

Там має проводитись Кубок. Так що на наступному тижні точно на ньому будуть грати.

Опубліковано

та сама, бо шви здуті!((( якби сохла, була би рівна і на ній грались двоє дошкільнят, на дальніх воротах

Опубліковано

вчора то ніхто, крім Сєрьогі не привітав :)

соромно то як :blush:

а в мене відмазка є - не було доступу до інтернету. Підходить? :rolleyes:

Опубліковано

Діма вітаю з ДН!!!Бажаю щоб всі твої мрії збувались, крім однієї-перемогти нашу команду :D.

Опубліковано

дякую дякую :)

вчора то ніхто, крім Сєрьогі не привітав :)

на то він і організатор, завжди нас збирає до купи :smile-zachot::ok:

Опубліковано

Ну що пограємо цього тижня, бо я вже незнаю чи вагу нести в ремонт, чи однією ногою на неї ставати... :)

Опубліковано

Вчора грав в Адреналіні. Як вони зробили поле - це жах!!! :angry:

Стикі між собою не співпадають, біля воріт горби. Мда. Сервіс, мля.

Опубліковано

не пройшло і року, як ми граєм футбол!))) і на покриття дається гарантія як мінімум 3 роки, а в більшості випадків 5-10,

якби не ми повинні требувати, а замовник - Адреналін

Опубліковано

покриття не зробили - його просто віддерли, наскільки я зрозумів і постелили. Ремонтні роботи тривають і не відомо коли закінчиться.

Опубліковано

та ні - кажуть, що люди грають, думаю і ми пограємо. Це ніби тільки біля одних воріт не все добре, а так поле нормальне!

Опубліковано

хлопці вибачайте - сьогодні будете вигравати без мене :0002:

в мене сьогодні п'янка, так як стукнув ще один рік мого життя

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...