Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але так не буде ніякої зіграності. Так як кожен звик до іншого гравця команди. От наприклад ми з Віталіком граємо ще з шкільних років і іноді можемо не дивлячись давати один одному паси і вони будуть точні. Хоча останнім часом у нас нема стільки практики як було в шкільні роки і відповідно з'являється "брак" у передачах

ага..........особливо коли ти починаєш грати пятою, та іншими частинами тіла, от в саме ці моменти, як на зло, чомусь паси нідокого не доходять :0164:

Опубліковано

ага..........особливо коли ти починаєш грати пятою, та іншими частинами тіла, от в саме ці моменти, як на зло, чомусь паси нідокого не доходять :0164:

Буває і таке, але іноді просто шикарно доходять ;)

Опубліковано

граєм як грали))) інтрига в рахунку всетаки)))

От тільки вирішила прийти подивитись на нові склади команд, а тут ОПА! облом <_<

Опубліковано

думаю не варто нічого змінювати. Пів року перемагала наша команда, слідуючі пів року перемагає команда суперника - все справедливо!

Не було Міши, от ми і поступились :D

Опубліковано

Дякую всім за гру...хоча сьогодні гра недуже виходила,але ми знову взяли верх над суперником!!!хоча зауважу,що суперник сьогодні зіграв непогано,хоч і поступився.грали сьогодні якось розсіяно,не бачили поля і перетягували,а також виключались з гри...добре,що суперник нам це пробачав!а в цілому все ок,позитивний для нас результат,вітаю своїх колег по команді...так тримати!!!

Опубліковано

Також дякую усім за гру! Я сьогодні пустив пару непотрібних голів - 3 шт. Перепрошую!

Сьогодні гра мені не сподобалась, зокрема, з нашої сторони. Правильно Віталік сказав: були якісь розсіяні та не в міру розслаблені.

Опубліковано

А мені гра сподобалась! Не все так як хотілось, але сьогодні ми все ж таки командну гру показали. Не вистачає просто воротаря, ось і виходить, що ледь не кожен удар в рамку воріт завершувався взяттям. Нічого, скоро трішки натренуємось на воротах стояти і виграємо вас :P

Опубліковано

А мені гра сподобалась! Не все так як хотілось, але сьогодні ми все ж таки командну гру показали. Не вистачає просто воротаря, ось і виходить, що ледь не кожен удар в рамку воріт завершувався взяттям. Нічого, скоро трішки натренуємось на воротах стояти і виграємо вас :P

От на рахунок кожного удару в рамку не треба, я сьогодні в рамці був непробивним (Майже) :)

Опубліковано

Запамя'тав гру Vilana на воротах в 1 таймі,хвилин 15 дійсно не могли пробити воротаря.Щодо гри в цілому - не найкраща гра з тих що я "пам'ятаю",ну а прохід Діми :smile-zachot: !!!

P.S. А м'яч знову виявився занадто круглий :)

Опубліковано

Взагалі в першу чергу це вина польових гравців,а не гравця,який стоїть на воротах!!!

Опубліковано

В Луцьку проведуть турнір з міні-футболу

СЦИЛКА

"Організатори запрошують усіх охочих взяти участь у змаганні. Зареєструвати команду можна, звернувшись за телефоном: (0332) 73-71-27."

Опубліковано

як просуваються справи у пошуках майданчика під відкритим небом???

Ти запропонував, тобі і карти в руки

Опубліковано

на двох можете вже розраховувати

потрібно щоб організатори писали час і місце - де і коли планують грати на вулиці? Чи організаторів немає - є просто бажаючі пограти?

Сьогодні-завтра буде відомо!!!

я взагалі то ,в цій темі, підтримав бажання Ostap87

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...