Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приносьте паски, замовляю у всіх по кусочку, ну невеликому))))) і по можливості принесу теж декілька роздам))) :smile-zachot:

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сергій, мене завтра не буде.

:_15:

Та ладно, не треба ображатись. :blush:

Гадаю, що наступного разу буду точно. Принаймні, розраховую на це.

Опубліковано

Останні новини з фронту подій -- футбол завтра ВІДМІНЯЄТЬСЯ, у зв'язку з фестивалем капоейро :(

Так що відпочивайте, набирайтесь сил

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Опубліковано

Народ, ви де? :blink:

Хочу черговий раз подякувати усім за гру. Я трохи себе емоційно поводив. Паша, вибач, можливо я був трошки не правий.

Пару раз "плуганув", один з яких призвів до голу.

І я бачу, що говорити про те, що не варто сваритись - все одно що об стінку горохом. Тому... Давайте не сваритись, принаймні, по-менше. Ок? :rolleyes:

Опубліковано

Народ, ви де? :blink:

Хочу черговий раз подякувати усім за гру. Я трохи себе емоційно поводив. Паша, вибач, можливо я був трошки не правий.

Пару раз "плуганув", один з яких призвів до голу.

І я бачу, що говорити про те, що не варто сваритись - все одно що об стінку горохом. Тому... Давайте не сваритись, принаймні, по-менше. Ок? :rolleyes:

Хлопці, вибачайте і мені. Проблеми на роботі,я останнім часом сам не свій... Хочу подякувати за гру, нічия це саме той результат який і мав бути по грі.

Воротар повинен підказувати захисникам як краще зіграти, а спірні моменти найкраще обговорювати після футболу за пляшкою пива або чашкою чаю.

Опубліковано

Воротар повинен підказувати захисникам як краще зіграти...

Паша, так я і підказував весь час. Хіба не так?

Повністю згідний,та в динамічній грі де рішення потрібно приймати за секунду не все так виходить як хотілося, особливо коли атакує два гравця по флангу - за ким слідкувати чи атакувати гравця який з м'ячем??? в більшості разів покладаєшся на досвід чи інтуїцію як краще зроботи.

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!

Опубліковано

На жаль не зможу бути цей раз на матчі, тож бажаю вам гарної гри,красивих голів,супер сейвів (для Smitha)ну і хай здобуде перемогу сильніший!!! :0044:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...