Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Я б сказав - класно побігали, мені дуже сьогодні сподобалось :)

Тому дякую всім за гарну гру в "Арена сіті" і за душевну компанію в гарнізоні :friday:

Була дуже гарна гра і багато цікавих моментів, як робочих так і політичних))) п.с. рахунок будем вести голосно і щоб всі чули, а то як в суспільстві виходить, кажуть +2, і свій гравець чує +2 (звичайно в свою користь) а чи він рахував???

Я нарахував +1 або 0-0, бо збився за 15хв. до кінця гри, а Сміт каже +2 (в нашу користь), думаю хто хто, а він точно не обманює і не розводить!

Тому краще зорієнтуємось на грі, є проблема без паса......граєм !!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

Кому не зателефонував - вибачте, але місць немає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за чудову гру - класно пограли, а Васо за Пиво і душевну компанію :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходьте ще :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По доброму заздрю вам, хлопці!!!

Слухайте, а що там був за конфлікт після того, як м'яч вилетів до ресепшену і розбив кружку? Розкажіть.

Адреналін все гаврнішає і гаврнішає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хреново пограли :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та чьо ти, чо ти? нормально пограли, я так тищу раз делал! :P

та й кружку ніби ніхто не розбив! Просто перекинули її, наскільки я зрозумів!

А загалом за виключенням пару неприємних ситуацій нормально все було!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто людина, яка на рісепшині вчора сиділа рєдіска, і пояса Артьому йому було в падло пошукати і так бачу постійно заганяється! Я думав це поодинокий випадок, але бачу, що це закономірність! Так як вже домовляюсь з ними за зал, то просто не хочеться з ними сваритись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хреново пограли :angry2:

Smith - бач, що робить твоя відсутність, людині прийшлось зайняти твоє місце в воротах і в результаті Сем не небігався :rolleyes: Але відстояв нормально - на останній хвилині я мав би забивати, але вийшовши один на один з Семом - не зумів його обіграти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серьога, а більш конкретно - що ж там трапилося? Якусь воду примушували витирати, кудись м'яч викидали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все як завжди було - перебивали час від часу за сітку, але Діма був влучний - він не просто перебивав, але і попадав в ціль! Ще на початку гри, на розминці - Діма з Юрчіком від воріт до воріт грали! Ось так З самого початку Діма добре розмахнувшись стукнів - перебив сітку і попап "на рісепшин" і чи то вибив кружку з рук чи то вона на столі стояла і перекиулась! Ясна річ набігло вже людей в тому числі і охоронець підійшов, але Андрій (здається) трішки хоч і нервово, але повернув мяча. Діма ясна річ пішов вибачитися, а ми далі продовжили розминку (я не знав що він витирав там воду, яка розлилась). А через трішки, вже під час гри Діма знову десь туда ж запустив мяча. Знову туди пішов, але там вже кіпішливий адміністратор відразу вибіг на перший поверх і залишив там мяча. Діма приніс і грати продовжили. Вчора і так було суперечок і між собою, тому не хотілось ще з ними сваритись, тим більше потім приціл збився і ми вже били на ролледром і там нас ніхто не грузив - просто певертали мяча і не дивно, бо тільки бовдури можуть кататись з кружкою в руках чи бігати на роликах на перший поверх. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій, все зрозуміло. Так ось. Нехай вони свої БЕЗПІДСТАВНІ претензії до КЛІЄНТІВ засунуть собі в ж.опу. Я б сказав ще більш грубо, але не хочу. Але, тим не менше...

Не натягнути сітку між футбольним полем та ресепшеном/роллердромом все одно, що пустити картінги по коридорах на 1 поверсі - небезпека, практично, така сама.

Якщо буде така сам ситуація, то я буду змушений дзвонити до керівництва яке керує керівництвом Адреналіна. Але це крайній випадок, не хочу лишній раз їх рухати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком згоден! Але я ж кажу - сперечався просто вчора з Рондо і вже не хотів сперечетись ще й з рісепшином - дві суперечки на один день забагато. Доказував Рондо, що якщо не виходить прийти, то потрібно передзвонити і попередити, а він відповідав, що "скоріше всього, що буду - не означає, що буду" і що він борди не читає і відповідно мого повідомлення, що "тому кому не подзвонив - вибачайте, але місць немає" не читав, що я мав не тільки дзвонити і казати прийдіть гравцям, але ще й дзвонити і казати не приходьте. Ось так то. А під кінець гри ще не дорахувався грошенят і як зясувалось - він не розрахувався. Принаймні в мене він не відмічений. Звісна річ коли пішли на чай і ще раз все перерахували і перевірили, то передзвонив йому, але він трубочки не взяв! Ну от ніби так. Але це таке - як на мене, то саме головне, що добре побігали, принаймні мені сподобалось, як не як 3 голи на моєму рахунку і причому - голи в ворота суперника, а не в свої. Та й оскільки грали по 5 людей, то за 1,5 години пограв за різні команди - також ціково пограти з різними людьми і проти різних людей. :)

Та й чай чаєм не обмежився - Васо виставив за свій день народження і в гарній душевній помпанії чудово відпочив після гри, за щоо йому "РЕСПЕКТ І УВАЖУХА" :0123: ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ніхто ніяку кружку не розбивав!!! Хто це такий слух пустив?)))

Він тільки нагрузив мене, шо якби в нього був кип"яток, то мені було б капєц, а ми вже футбол не пограли б. (дада :))

Ну і заставив витирати підлогу, де вода розлилась.

Я не хотів сваритись і нічого зі мною не сталось - витер.

Про другий раз Сєрьога все правильно написав. Злий, як вовк, адміністратор вибіг з м"ячем на перший поверх і там його залишив. ))) Аж смішно )

А чого я написав до Нони в ту тему, бо один з тих адміністраторів, дуже нахамив моєму знайомому після того як ми катались на роликах 3 дні тому.

Не розумію їхньої поведінки. Так поводять себе, як в державному магазині, і де ціни були б в 2 рази нижчі, ніж в інших магазинах (ну це уявна ситуація).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не кажи - грізні такі, тут два випадки - або не дала, або не поїв :)

Точніше грізний один - це й що вибивав мяч, я так зрозумів, бо цьому що кружку перекинули і інша зміна нормальні - завжди йдуть на зустріч якщо щось потрібно вирішити! Принаймні до цього жив з ними в мирі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергійку, я аж тепер допер чому в мене лишні гроші. Я тобі давав 50 грн і казав: за двох, а здачу ти дав як за одного :)

От і вийшло, що Рондо не заплатив. Наступного разу віддам "лишню здачу" :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі войовничо настроєні адміністратори, то зло будь-якого закладу!!! і треба з цим боротись. Він людина і ми люди, попав в кружку мяч, але техніка безпеки винна, тим більше що мяч вилітав ще раніше і не один раз і подумати про те, що навіть в голову оберненій людині на роледромі може попасти, а тут може бути погірше ніж кружка!!!

Одним словом питання зняте, і ще одне незрозуміло, якби той мяч вибив якийсь директор і попав у кружку, що би він тоді говорив??? і хто би воду витирав!!!!!!! :naezd:

Пограли добре, захотілось ще і ще))))) :smile-zachot::ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім за сьогоднішній футбол! Пограли добре.

Але в мене: вибитий палець; шишака "офігенна" на голові; і відчув біль в "крестах" у лівому коліні.

А так - все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім за сьогоднішній футбол! Пограли добре.

Але в мене: вибитий палець; шишака "офігенна" на голові; і відчув біль в "крестах" у лівому коліні.

А так - все гуд.

Скажите пожалуйста, а во что вы сегодня играли????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажите пожалуйста, а во что вы сегодня играли????????

Нібито у футбол! :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судя по твоим травмам, вы там п*здили друг друга!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судя по твоим травмам, вы там п*здили друг друга!

Та ні. :D

Просто велика самовіддача була.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодцы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Футбол був офігенним))) Всі дійсно валили пристойно, і хотіли результату.......така собі спортивна конкуренція))))) а травмами Сміту не повезло( навала на ворота, відбив, знов навала, знов відбив........спасав пас-пас-гол!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...