Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!

по-перше Вітаю Юріка з днем народження!

рости великий, здоровий і щасливий! щоб все в житті в тебе було "пучком" :)

по-другє:

Юрік сказав, що команда, яка сьогодні виграє - на наступну пятницю отримує суперприз - по півасу на кожного!

ну все товарищі - сьогодні ми Вас порвем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

по-перше Вітаю Юріка з днем народження!

рости великий, здоровий і щасливий! щоб все в житті в тебе було "пучком" :)

Приєднуюсь до вітань :rolleyes:

Soccer+Kills+Cake.jpg

happy-birthday-0151-soccer.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрка, вітаю тебе! Залишайся завжди таким веселим та компанейським хлопцем!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!!

Думав сьогодні халявного пива випити. Прийдеться прийти на гру в слідуючу п'ятницю :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натрапила сьогодні на іспанську фразу "Un gol es el orgasmo de un futbolista"

Бажаю вам сьогодні забити багато голів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім за гру!!!

Рахунок 13:4 на нашу користь - говорить сам за себе. Дуже приємно за таку гру, тільки в кінці трошки "сіли". Паша - тобі окремий респект!!! Діма - не знаю як тобі вдалося винести м'яча, але ти молодца!!! ІВіталік - ти завжди на рівні!!! Діма (Fantazy) - по-менше обрізок та краще "винось" м'ячі і буде все клас! Андрюха - зробив велику роботу, постійно з тобою грало пару гравців і з-за цього іншим був простір. Ну і я трохи потягнув сьогодні. :blush:

Ще раз дякую! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, ну вы МОНСТРЫ, человеки, откуда у Вас стока здоровья,а? Молодцы! Скиньте хоть по 100 гр здоровья мне,а? Присылать в ПП или оставлять тута!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проходит футбольный матч между слонами и муравьями.

Нусоответственно слоны выиграли. После окончания игры капитан слонов

подходит к капитану муравьев и говорит:

- Извини понимаешь мы сегодня столько ваших затоптали.

- Фигня мы тоже грубо играли.

:0072::woohoo: :woohoo:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру. Хоч я і старався з усіх сил - команді це сильно не допомогло. Все ж таки не йшов мяч ніяк у ворота - то захисники з лінії вибивали, то сміт вставляв якусь кінцівку! :rolleyes:

Але побігали на славу і думаю всі виклались на повну!

Юрчік - тебе ще раз з Днем Народження - рости здоровий! :0073:

Поки пригадав - прибиральниця знайшла футболку - можливо хтось з наших забувся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за привітання. Приємно, що моя команда здобула таку переконливу перемогу в мій ДН, дякую Вам хлопці. Як і писав Андрюха на наступну гру переможець отримує :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ можливо хтось знає майстра який може зашити м'ячик? А то я бачу, що з кожною грою шви як то кажуть "медленно но уверено" розходяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, то там де взуття ремонтують можуть зашити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, то там де взуття ремонтують можуть зашити.

Знайомий вчитель фізкультури казав, що зашивав м"ячі у майстерні. Правда, не всі хочуть це робити. І майстра треба хорошого знайти. Він, здається, у "будці" на Відроження цю послугу замовляв. Здається, за 2 м"ячі з нього взяли 30 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ можливо хтось знає майстра який може зашити м'ячик? А то я бачу, що з кожною грою шви як то кажуть "медленно но уверено" розходяться.

Майстерня біля магазину все для взуття "Крок" перед мостом як їхати до "Там-Там" з лівої сторони, там мені радили віддати в ремонт,правда про якість не знаю нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой як приємно - стільки порад! Відразу чогось пригадалось:"Гуртом і батька легше бити" :)

А щоб трішки підняти настрій - ось як нам потрібно вчитись грати і боротись до останнього:

beguni.jpg

Доречі зараз стільки змагань проводити планують - може візьмемо в якомусь участь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як завжди питання, скільки платити за участь і хто в команду попаде? які критерії відбору??? :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В середньому бачу 400 грн за 7 матчів. А взагалі то я планував, щоб команда-суперник пограла - може хоч там її виснажать і ми на кінець то станем перемагати :blush:

P.S. Хто старатиметься, як той хлопчина на верхній фотці - той і гратиме :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені підходить синій колір!

доречі, як там цього разу з температурою в залі? було так само жарко?

як на рахунок пограти в ліцеї на штучному покритті, в нас команда є, приходьте зі своєю, тобто нас 5-6 чол, шукайте своїх, позмагаємось, це все буде на 19.30 в пятницю, канешно за таке задоволення ми платимо по 10 грн з людини, граємо з 19.30 і до повної втоми, якщо моя пропозиція зацікавила пишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропозиція цікава, але в нас абонемент в адреналіні і п'ятницях боюсь нам не підходить! Як би якийсь інший день - наприклад вівторок, то думаю можна було б і постійно товариські матчі проводити :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ почитайте цю тему

Давайте допоможемо трішки людині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

P.S. Так як субота робчий день, то відповідно п'ятниця - "повноцінний" робочий і я не зможу прийти на гру. За старшого залишаться Валан - всі питання вирішуйте з ним.

Також читайте попередній пост і хто має можливість допоможіь людині. Нехай Вам плюсик не тільки в нашому журналі поставлять, а й там - "зверху", нехай зарахується про всяк випадок !

І ясна річ бажаю гарно пограти!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ "ВАЛАН" :D а Вілан!)

Дозвонився до всіх крім YURIK, VASO, AMID/ приходьте на гру, а хто не зможе то передзвоніть будь ласка). Замість Сергія буде СЕМ. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвінків пропущених не бачу, повідомлень про те, що мені дзвонили на старий номер також ;)

Буду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, був на черешні :)

Чужій :) жарт.

Буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...