Перейти до змісту

Парк на 33му буде знищено

oSs

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

SOAD,

ТЫ - ГА***Н!!!

это я шоб без пантов.

смішно), чесно кажучи твою оцінку як неврівноваженої особистості вже можна ставити)

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

був вчора на зборах, прийшов Бондар і Андрій Козюра, типу помагати, сказали готувати лист, будуть піднімати ніби сьогодні це питання на облраді... порадили поставити постійнодіючі плакати і т.д., щоб питання на міській раді не пройшло непомітним затвердженням

Бондар як домовиться, то легко вас кине. Порядністю він ніколи не вирізнявся. Йому легше тусувати з елітними б***ми в Струмівці, ніж допомагати вам. Допомагає - бо йде на мера, а отже, переслідує свої інтереси.

Козюра - теж кандидат.

було якесь телебачення, дівчина з Волинських Новин

Телебачення - "Аверс". От тільки не знаю, чи сюжет був, чи ні. Телефізор принципово не дивлюсь.

Дівчина з Волинських Новин? З відеокамерою? Тільки от досі там ні новини, ні відео. Абідна, да?

А все дуже просто - реальним власником і "Волинських Новин", і "Тріади", і спортивного комплексу "Олімпія" (навпроти скверу) є Володимир Пащенко - директор департаменту молодіжної політики Луцької міської ради, член бюро Волинської обласної організації БЮТу.

Більшість у Луцькій міськраді належить БЮТу. Мером є Шиба, а Пащенко - один з його "фінансистів". Висновки робіть самі.

Опубліковано

как вариант который подойдет многим, скинемся на уборку и т.д. проложить нормальную дорогу, построить велодорожку и для роликов, построить площадку по типу что была в СССР по Молоди, думаю не так много надо будет бабла, 1-2 дня мужики пиво не попьют, а баби в салон не сходят, и тогда и не надо будет центров, будет супер парк

Опубліковано

Признаю, ты классный гандон!

иногда лучше живать, чем говорить, а то тупишь уже, повторяешься

Опубліковано

Признаю, ты классный гандон!

иногда лучше живать, чем говорить, а то тупишь уже, повторяешься

...а у випадку інтернет-форуму, щоб не писати що-небуть, краще руки чимсь зайняти, щоб до клавіатури не тягнулись. Пляшка пива, а краще 2 відразу - найліпший варіант.

Опубліковано
1 липня о 12.30 у приміщенні Волинського прес-клубу (вул. Шевченка, 14) відбудеться прес-конференція представників підприємства «Тріада», а також представників групи архітекторів, які працюють над проектом басейну, і представників міської влади.

Участь у прес конференції візьмуть:

Діана Бортнік – директор з розвитку компанії «Тріада», представник інвестора;

Сергій Григоренко – депутат Луцької міської ради;

Андрош Бідзіля – директор Волинської філії «Діпромісто», заслужений архітектор України;

На захід також запрошені представники жителів прилеглих до «конфліктного» парку будинків.

перець

Опубліковано

Та справа в тому, що парк якраз не конфліктний. А от ті, хто хоче його привласнити, вирубати, та створити рентабельний для них розважальний центр - йдуть на конфлікт. Єдине місце поряд з будинком, в якому можна спокійно погуляти з дитиною. Є ж поряд купа вільного місця, наприклад між Фуршетом та заправкою. Хоча, зважаючи на те, що і там вже почали рівняти територію, мабуть і воно вже не вільне.

Опубліковано

мабуть і воно вже не вільне.

вже даааааааааааааавним давно не вільне.

і там, між іншим, буде стоянка :)

Опубліковано

Інвестор відмовився вкласти у Луцьк 20-мільйонів гривень

Луцьке ПП «Тріада», яке мало намір побудувати сучасний басейн у місті, відмовилося це робити через «несприятливий інвестиційний клімат».Таку заяву зробила 1 липня на прес-конференції у Луцьку директор з розвитку ПП «Тріада» Діана Бортнік.

«Успішна реалізація першої черги спортивно – оздоровчого комплексу «Олімпія» дозволило ПП «Тріада» знайти інвестиційні кошти на реалізацію ще одного амбітного проекту у сфері спортивної інфраструктури 50-ти метрового плавального басейну», йдеться у заяві.

В попередніх контактах з міською владою та профільною депутатською комісією Луцької міської ради ми засвідчували свою готовність долучитись до благоустрою скверу – встановлювати доріжки, ліхтарі, лавочки тощо», - йдеться у заяві.

На жаль ситуація склалась таким чином, що ми не відчуваємо сприятливого інвестиційного клімату для реалізації цього цікавого соціального проекту в місті Луцьку, і будемо змушені скористатись пропозицією влади іншого - сусіднього - міста», - сказала Діана Бортнік.

«Будемо надіятись що політична складова не завадить нам реалізувати наш проект – вартість якого складає близько 20-ти мільйонів гривень», - йдеться у заяві інвестора.

Як стало відомо, ініціативній групі мешканців, які виступають проти будівництва басейну на території скверу поблизу луцького РАГСу, допомагає відстоювати цю позицію очільник партії «Єдиний Центр» у Волинській області, депутат Волинської обласної ради, який раніше заявляв про свою готовність балотуватися на пост луцького міського голови Володимир Бондар.

©

Опубліковано

Ось знайшла http://www.volynnews.com/news/city/16226/

І ще питання: це правда, що завтра в 16:30 знову буде мітинг? Мені сьогодні знайомий подзвонив і попросив прийти....

Опубліковано

Сьогодні в парку дали листівку, що 2 липня о 19:00 відбудеться зустріч з мером біля входу в сквер з вул. Кравчука.

Опубліковано

Я так бачу, що так як проблема набула розголосу, то її хочуть терміново перекваліфікувати в проблему "Луцьку потрібен басейн, а жителі прилеглих будинків не розібралися і протестують"

Дякую, що повідомили про те, що Волинські Новини є проектом, пов’язаним з БЮТ, це дуже гарно пояснює особливості висвітлення деяких новин, наприклад:

Басейн у Луцьку не дає збудувати політика?

http://www.volynnews.com/news/city/16226/

У Луцьку вимагали повернути інвестора

http://www.volynnews.com/news/city/16257/

остання стаття - просто вєрх ідіотизму, такі псевдожурналісти з пафосом розказують про те, яка масова підтримка будівництва басейну, показують дітей з плакатами, і ніби між іншим в кінці Бондар собі вирішив попротестувати, підбурюючи громадськість

Так от, саме вчора, 2.07 мала відбутися зустріч з мером Шибою, від якої він благополучно утік. Зібралося куча народу, з дітьми, з колясками, в т.ч. з плакатами типу "не дамо винищити парк", стояли чекали, коли в 19.15 стало ясно що ніякого Шиби не буде, підійшов Бондар, який стояв збоку в футболці і босоніжках і вирішив пропіаритися, поговоривши з мешканцями, в т.ч на камеру "Аверса". Ну і правильно зробив, раз опонент вирішив заникатися.

Висвітлення ситуації в деяких ЗМІ (на жаль, не бачив, що ж показав Аверс) ще раз підтерджує думку, що парк хотіли  винищити "в ничку", але так як ця ідея раптово вийшла в маси, то згадали про басейн, підключивши під це діло "придворних" спортсменів. В подальшому варто чекати роликів по загальнонаціональних канал, мол "Луцьку потрібен бесайн".

В даному випадку, для мешканців району,мене в т.ч., навіть позитивно, що сквер став певним конфліктом інтересів між деякими політиками, без "криші", суто зусиллями громади захиститися буде важче.

Для Бондаря тепер є ділом принципу попіаритися на тему "я захищаю парк", так що для нас це позитив, не важливо, як ми ставимося до цієї персони.

В даній темі постараюся висвітлювати реально всі події, які будуть відбуватися, а то за роботу взялися "окозамилювачі".

Опубліковано

То звичайна заказуха - за неї либонь платять дуже гарно, що жодного журналіста немає, який би подібний ідіотизм не писав. На жаль саме такими схемами і керують натовпом.

Опубліковано

Дійсно, о 17.00 біля парку було трохи народу...на акцію протесту, правда, мало схоже. З чиновників помітила там Бондаря, кілька знімальних груп. Який фінал початку конфлікту? Не було можливості там зупинитися і розпитати. Може хтось був? Бо насправді турбує доля єдиного зеленого куточка на величезну кількість багатоповерхівок :g16:

Я там був .

Як на моене це була не акція протесту, а цирк( сорі якщо когось образив).

Почалось все о 16,30 біля школи з виступу священника , який розпинався , що при басейні ,який планується строїтись , буде створена церква .І безкоштовно будуть реабілтовуватись хворі діти ( я правда мало вірю...) Потім з Олімпії понабирали дітей , пороздавали плакати (типу Мені немає де плавати)Ідея ніби непогана "Басейн з Церквою" але там явно відчувається запах великої капусти...

Буде видно ..... :0011:

Опубліковано

Почалось все о 16,30 біля школи з виступу священника , який розпинався , що при басейні ,який планується строїтись , буде створена церква .І безкоштовно будуть реабілтовуватись хворі діти ( я правда мало вірю...) Потім з Олімпії понабирали дітей , пороздавали плакати (типу Мені немає де плавати)Ідея ніби непогана "Басейн з Церквою" але там явно відчувається запах великої капусти...

Буде видно ..... :0011:

хехе,

рекламная акция... однако...

интересно, по чем "поддержатели" получили за свою поддержку?

бассейн есть ГУД, даж очень во только зачем его строить на месте парка?

Опубліковано

Почалось все о 16,30 біля школи з виступу священника , який розпинався , що при басейні ,який планується строїтись , буде створена церква .І безкоштовно будуть реабілтовуватись хворі діти

діти з хворими легенями через надмірну загазованість в місті.А церква буде імені Святого Франциска,якого Папа Іоан II назвав покровителем екологів.

ЗІ:ще пригадалось з камеді-"Приходите в нашу церковь-у нас бесплатный боулинг!"-"Нет,приходите в нашу церковь,у нас поле для гольфа!".

Опубліковано

Я за басейн, але категорично проти церкви, чому? Тому що гланьте скільки недобудованих по місту і скільки ще будується. Я за басейн, двома руками - ЗА.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...