Перейти до змісту

Скажіть де?

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає де в Луцьку зшивають дипломні роботи, і за яку ціну?

Сьогодні треба зшити, тому тема термінова.

Опубліковано
  В 24.06.2010 в 04:59, byiviter сказав:

Хто знає де в Луцьку зшивають дипломні роботи, і за яку ціну?

Сьогодні треба зшити, тому тема термінова.

Тобто зробити дироколом дирки збоку? Чи як?

Опубліковано
  В 24.06.2010 в 05:14, byiviter сказав:
  Цитата

Тобто зробити дироколом дирки збоку? Чи як?

Ні. Зліпити книжечкою.

Тоді незнаю. Походи по канцелярських магазинах, напр. Студент на Винниченка 16.

Опубліковано

Я свою зшивав в друкарні за головним корпусом ВНУ біля музею Волинської ікони. 2 роки тому це коштувало здається 20 гривень. Приходиш, вибираєш обкладинку, через 3-4 години забираєш.

Опубліковано
  В 24.06.2010 в 06:38, Fiore сказав:

що за студенти)

що ніхто з групи не міг підказати) таких місць зараз...

У тому то й справа, що в нас усе робиться в останній день.

А тепер це для мене термінова справа.

Опубліковано

Привокзальная, за парикмахерской (номера дома не помню); Волинська обласна друкарня; в помещении, где "Гроно", только не направо, а налево после входа.

Опубліковано
  В 24.06.2010 в 05:49, Demeter сказав:

Я свою зшивав в друкарні за головним корпусом ВНУ біля музею Волинської ікони. 2 роки тому це коштувало здається 20 гривень. Приходиш, вибираєш обкладинку, через 3-4 години забираєш.

зараз 25 грн, за годину півтори зроблять. інформація прямо з контори :)

Опубліковано

По улице Винниченка как двигаться в сторону ЦУМа по правую сторону двухэтажное желтое здание(на нем еще надпись КОМП'ЮТЕРИ красными буквами). Как заходите на первом этаже вторая дверь слева. Цена 25 грн.

Опубліковано
  В 24.06.2010 в 08:21, Hexus сказав:

По улице Винниченка как двигаться в сторону ЦУМа по правую сторону двухэтажное желтое здание(на нем еще надпись КОМП'ЮТЕРИ красными буквами). Как заходите на первом этаже вторая дверь слева. Цена 25 грн.

Это и есть, где Гроно

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Хто знає, які зміни в "точках" цього року (крім ціни, звісно)? Чи живий "палітурний цех" на Соборності 25? Крім того, в попередньому пості помилки нема? Здається, то в сторону станції швидкої допомоги треба йти, тобто строго в протилежному напрямку від Грушевського...

Опубліковано

в тому напрямку швидка і автолюкс,остальне двори. місце вказане правильно. правда наразі не можу сказати чи там зараз роблять але раніше робили 100% (сестра там працювала)

Опубліковано

Бачив оголошення, що зшивають у тверду палітурку в приміщені автошколи, ДОСАФ. вхід, ніби зі сторони стадіона. 20 грн.

Знаю, що роблять також так звану "європалітурку" - швидко, без склеювання, на скобі. Цей варіант можна перешивати. Правда ціна у 2 рази вища.

Опубліковано
  В 02.06.2011 в 16:41, lilechka сказав:
  В 01.06.2011 в 20:11, Scabiosa сказав:

Чи живий "палітурний цех" на Соборності 25?

Живий!

Щось мені здається що ні. Деякий період навіть бачив табличку "продається". Якщо все-таки працює, значить в них графік роботи якийсь цікавий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...