Перейти до змісту

Скажіть де?

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає де в Луцьку зшивають дипломні роботи, і за яку ціну?

Сьогодні треба зшити, тому тема термінова.

Опубліковано

Хто знає де в Луцьку зшивають дипломні роботи, і за яку ціну?

Сьогодні треба зшити, тому тема термінова.

Тобто зробити дироколом дирки збоку? Чи як?

Опубліковано

Тобто зробити дироколом дирки збоку? Чи як?

Ні. Зліпити книжечкою.

Тоді незнаю. Походи по канцелярських магазинах, напр. Студент на Винниченка 16.

Опубліковано

Я свою зшивав в друкарні за головним корпусом ВНУ біля музею Волинської ікони. 2 роки тому це коштувало здається 20 гривень. Приходиш, вибираєш обкладинку, через 3-4 години забираєш.

Опубліковано

що за студенти)

що ніхто з групи не міг підказати) таких місць зараз...

У тому то й справа, що в нас усе робиться в останній день.

А тепер це для мене термінова справа.

Опубліковано

Привокзальная, за парикмахерской (номера дома не помню); Волинська обласна друкарня; в помещении, где "Гроно", только не направо, а налево после входа.

Опубліковано

Я свою зшивав в друкарні за головним корпусом ВНУ біля музею Волинської ікони. 2 роки тому це коштувало здається 20 гривень. Приходиш, вибираєш обкладинку, через 3-4 години забираєш.

зараз 25 грн, за годину півтори зроблять. інформація прямо з контори :)

Опубліковано

По улице Винниченка как двигаться в сторону ЦУМа по правую сторону двухэтажное желтое здание(на нем еще надпись КОМП'ЮТЕРИ красными буквами). Как заходите на первом этаже вторая дверь слева. Цена 25 грн.

Опубліковано

По улице Винниченка как двигаться в сторону ЦУМа по правую сторону двухэтажное желтое здание(на нем еще надпись КОМП'ЮТЕРИ красными буквами). Как заходите на первом этаже вторая дверь слева. Цена 25 грн.

Это и есть, где Гроно

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Хто знає, які зміни в "точках" цього року (крім ціни, звісно)? Чи живий "палітурний цех" на Соборності 25? Крім того, в попередньому пості помилки нема? Здається, то в сторону станції швидкої допомоги треба йти, тобто строго в протилежному напрямку від Грушевського...

Опубліковано

в тому напрямку швидка і автолюкс,остальне двори. місце вказане правильно. правда наразі не можу сказати чи там зараз роблять але раніше робили 100% (сестра там працювала)

Опубліковано

Бачив оголошення, що зшивають у тверду палітурку в приміщені автошколи, ДОСАФ. вхід, ніби зі сторони стадіона. 20 грн.

Знаю, що роблять також так звану "європалітурку" - швидко, без склеювання, на скобі. Цей варіант можна перешивати. Правда ціна у 2 рази вища.

Опубліковано

Чи живий "палітурний цех" на Соборності 25?

Живий!

Щось мені здається що ні. Деякий період навіть бачив табличку "продається". Якщо все-таки працює, значить в них графік роботи якийсь цікавий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...