Перейти до змісту

Чергове КИДАЛОВО!

Гість

Рекомендовані повідомлення

Пілять :D

каню панятна, шо Stork - гандон, шо гарячий, яу шкурка на огірку. І тут же понятно, шо ksena555 тоже гандон-брюсвілліс. Шоніясна?

Може я і гандон, але цей гандон, коли в тебе була проблема http://board.lutsk.ua/index.php/topic/37403/page__p__347367__hl__%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0__fromsearch__1entry347367, заглядав на коженого підозрюваного щоб тобі допомогти а не просив щоб тебе забанили раз 5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

каню панятна, шо Stork - гандон, шо гарячий, яу шкурка на огірку. І тут же понятно, шо ksena555 тоже гандон-брюсвілліс. Шоніясна?

ну якщо Ксеня555 за мудака морду б'є, то за гандона-брюсвілліса буде стрілятися з Ді: перчатка в ліцо, сєкунданти, дуель хулє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можете забанити і мене за компанію зі Storkом, але складається враження, що над людиною банально знущаються.

2_Stork

Якщо це не останні 200 гривень, забий на все це б"№дство! Повинна бути елементарна людська гідність! Це така у них позиція, бачити тільки те, що хочеться бачити.

Якщо ж справді все настільки складно, давай я тобі дам ці гроші, тільки не принижуйся перед ними. Воно того не варте!

Дядь, ти ж адекватна людина.

Топікстартер сам себе принижує, а не його учасники форуму. Саме він створив тему яка пахне не фіалками і продовжує її підтримувати.

Якщо ти думаєш, що дати йому 200 грн спасе його і вирішить усі його проблеми - вельми прошу.

Бачу на борді нова фішка - Христові Походи.

ПС Закрийте цю тему пліз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте цю тему пліз.

не закрывать до завтра- завтра стрелка- охота узнать концовку... :rolleyes:

(от себя добавлю, Stork, ты же знал\видел, что имеешь дело с ментом (надеюсь хоть, не с даЙишником :rolleyes: ) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо ви рознились: закрити, забанити. Не подобається - вийшов з теми і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загострене відчуття справедливості :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна ще я у цій темі який-небудь телефон продам? :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а там хвать лопату и кто первый скопает тот и прав

Можу виступити лопатним спонсором для такого дійства :)

Ось, нашого виробництва:

Kopal_Pryamokutna.gif?ssitoken_1277395838327_

Вадик! Если они твоими лопатами друг друга запиздя*ат, то тебя посадят как подстрекателя и изготовителя орудия убийства :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(от себя добавлю, Stork, ты же знал\видел, что имеешь дело с ментом (надеюсь хоть, не с даЙишником :rolleyes: ) )

Дати в хлебло менту святе :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а там хвать лопату и кто первый скопает тот и прав

Можу виступити лопатним спонсором для такого дійства :)

Ось, нашого виробництва:

Kopal_Pryamokutna.gif?ssitoken_1277395838327_

Вадик! Если они твоими лопатами друг друга запиздя*ат, то тебя посадят как подстрекателя и изготовителя орудия убийства :D

Серега, купи мобилку!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки пристрасті за 200 гривників. розборки прям як в 90-і

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робим ставки? :0002:

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха, зате яка реклама продукції! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо з вами люди ? Ви себе хоть читаєте ?

З.І. Шановні дуелянти.. ви добре подумали ГОЛОВОЮ коли тут модні розборки писати почали ?

З.І.З.І. Висновок який в мене вийшов в даній ситуації про двох козаків настільки простий і банальний що навіть не буду його озвучувати ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І.З.І. Висновок який в мене вийшов в даній ситуації про двох козаків настільки простий і банальний що навіть не буду його озвучувати ....

Ну не будь таким жорстоким.... Освіти нас світлом мудрості :0123: Може розвинуть ше сторінки на 3, а то ж скучно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я і гандон, але цей гандон, коли в тебе була проблема http://board.lutsk.ua/index.php/topic/37403/page__p__347367__hl__%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0__fromsearch__1entry347367, заглядав на коженого підозрюваного щоб тобі допомогти а не просив щоб тебе забанили раз 5.

А теперь ты втройне гандон и нытик. От таких как ты мне помощь не нужна! Один раз рубль одолжит, а потом до конца жизни зарплату отдавай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А теперь ты втройне гандон и нытик. От таких как ты мне помощь не нужна! Один раз рубль одолжит, а потом до конца жизни зарплату отдавай!

А чого ж ти нитік нив тоді шо вєлік сперли, нада було новий купити і не розводити тут флейм. Для тебе правила не писані, що обзиватись гандоном на форумі не дуже культурно. Про твою культуру я вже висновки зробив. Краще тобі взагалі не відповідати. Якщо вітка не подобається, просто не заходь. Ти не замітив що тут флейм?

Це моє останнє повідомлення в цій вітці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Di ты не прав, и админы не правы что позволяют пользователям обзывать других...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможно. На то есть кнопка "жалоба" и пренебрегают ей как раз те, кто считает, то "Ылита" здесь всегда безнаказанна. Нажмите на кнопку и модер среагирует, тогда никто не будет разводить сопли насчет справедливости на борде. Я не обижусь, если уйду в РО на пару дней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам не люблю мати справу із невідповідальними людьми. Особливо із тими, в кого проблеми із алкоголем. Он із одним із "зубрів" мав справу, не сподобалось, бо невідповідальний і проблеми з алкоголем (принаймні на той час, коли мав справу). Далі приглядаюсь, чи мати справу, може, виправився, може, такий період був? Люди із золотими руками часто "на стакані". А тут святкування ДНР тижнями, плюс "краснопогоннік"... Але й так як топікстартер не писав би. Тимпаче більше кількох повідомлень-оправдувань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможно. На то есть кнопка "жалоба" и пренебрегают ей как раз те, кто считает, то "Ылита" здесь всегда безнаказанна. Нажмите на кнопку и модер среагирует, тогда никто не будет разводить сопли насчет справедливости на борде. Я не обижусь, если уйду в РО на пару дней.

Я нажимал пару раз эту кнопку на разных людей и на Тебя в том числе ;). Но результата никакого. Я сомневаюсь что вообще кто то читает эти жалобы! Только если сами админы/модеры ее не нажали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз почнеться...

Створи в розділі "Про форум" тему, напиши де саме "модератор або випЬ" був "неправ", і вкажи кіко раз тицяв на кнопку "Жалоба", заодно дасиш можливість флудерам зайвий раз покидати помідорами в сторону адміністрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну и отлично, ща marko до компа долезет, забанит меня и еще кого-то :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну и отлично, ща marko до компа долезет, забанит меня и еще кого-то :)

Ага. Прям завтра з 12-ї год і поки бордовка не закінчиться. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то тема була про повернення телефону незадоволеним покупцем... як розрулилося, цікаво?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...