Перейти до змісту

Чергове КИДАЛОВО!

Гість

Рекомендовані повідомлення

Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди. Позавчора взяв на манібек тел. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/61195/page__p__517742entry517742 в 18 годин, домовився до ранку потестити телефон і повернути якщо не підійде. Телефон виявився не зовсім ідеальним як написано у темі. Продавець ksena555 досі морозиться. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене. Його тел. 099 284 99 42.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди. Позавчора взяв на манібек тел. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/61195/page__p__517742entry517742 в 18 годин, домовився до ранку потестити телефон і повернути якщо не підійде. Телефон виявився не зовсім ідеальним як написано у темі. Продавець ksena555 досі морозиться. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене. Його тел. 099 284 99 42.

Купував комп у Антона. На вінті були беди. Вінт він забрав, не морозився. Нормальний хлопчина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

накол ево/ее посадить
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как вы все , нытики, зае достали уже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він на борді 3-й рік торгує. Кидаловом не займався. Всяке буває. Потерпи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и что этот топик делает в толксах?? перенес в торговлю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди. Позавчора взяв на манібек тел. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/61195/page__p__517742entry517742 в 18 годин, домовився до ранку потестити телефон і повернути якщо не підійде. Телефон виявився не зовсім ідеальним як написано у темі. Продавець ksena555 досі морозиться. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене. Його тел. 099 284 99 42 begin_of_the_skype_highlighting              099 284 99 42      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              099 284 99 42      end_of_the_skype_highlighting.

По перше, МУДАК- це ти, запомни,і я постараюсь тобі це доказати!!! По друге, я тобі казав, що я за містом, як приїду передзвоню! І третє, ти хочеш мене провчити, добре, я кидаю тобі виклик поговорити по "мужскі", якраз за мудака мені і відповіси!!!!, так що чекаю відповіді!!!

Відпиши тут!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці, не забудьте викласти потім відеозвіт, а то ніхто не повірить

до речі, так сміло виклик кинув, він же його бачив, тобто, реально шанси оцінює...на побєду:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди. Позавчора взяв на манібек тел. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/61195/page__p__517742entry517742 в 18 годин, домовився до ранку потестити телефон і повернути якщо не підійде. Телефон виявився не зовсім ідеальним як написано у темі. Продавець ksena555 досі морозиться. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене. Його тел. 099 284 99 42 begin_of_the_skype_highlighting              099 284 99 42      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              099 284 99 42      end_of_the_skype_highlighting.

По перше, МУДАК- це ти, запомни,і я постараюсь тобі це доказати!!! По друге, я тобі казав, що я за містом, як приїду передзвоню! І третє, ти хочеш мене провчити, добре, я кидаю тобі виклик поговорити по "мужскі", якраз за мудака мені і відповіси!!!!, так що чекаю відповіді!!!

Відпиши тут!

Злакався за репутацію? Позвонили з роботи? Ти просто забув з того телефона стерти одну фотчку через яку я навіть знаю твій ідентифікаційний код. За містом ти був позавчора. А вчора де ти був? Ти цілий день не брав трубку з жодного номера з якого я телефонував. Далі, хай адмін перевірить всі твої вчорашні конекти на борді. Ти що, не бачив моїх приватних повідомлень? Чого не перезвонив? Думав на лоха попав? Ти мене тут не лякай, я до самого вечора терпів і не писав на боду. Чого ж ти не перезвонив і не сказав вчора що ще за містомм? Так що якщо хочеш тут щось доказати, то віддай по нормальному гроші і забери телефон, він мені не підходить, як ми і домовлялись. Бач який активний став, де твоя активність вчора була? Якщо ти був за містом, тобі нічого не заважало позвонити і сказати мені щоб я потерпів. Тим більше ти вчора цілий день був онлайн на борді. Так що я чекаю коли ти накінець з"явишся в місті і передзвониш. А як я по твоєму маю реагувати на ситуацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відпиши тут!

Злакався за репутацію? Позвонили з роботи? Ти просто забув з того телефона стерти одну фотчку через яку я навіть знаю твій ідентифікаційний код. За містом ти був позавчора. А вчора де ти був? Ти цілий день не брав трубку з жодного номера з якого я телефонував. Далі, хай адмін перевірить всі твої вчорашні конекти на борді. Ти що, не бачив моїх приватних повідомлень? Чого не перезвонив? Думав на лоха попав? Ти мене тут не лякай, я до самого вечора терпів і не писав на боду. Чого ж ти не перезвонив і не сказав вчора що ще за містомм? Так що якщо хочеш тут щось доказати, то віддай по нормальному гроші і забери телефон, він мені не підходить, як ми і домовлялись. Бач який активний став, де твоя активність вчора була? Якщо ти був за містом, тобі нічого не заважало позвонити і сказати мені щоб я потерпів. Тим більше ти вчора цілий день був онлайн на борді. Так що я чекаю коли ти накінець з"явишся в місті і передзвониш. А як я по твоєму маю реагувати на ситуацію?

Давай ти не будеш спригувати, за мудака ти мені відповіси по любому!!! ти ж хотів мене провчити, ще й пиво обіцяв!!!, тим паче в мій вчорашній день народження!, так що давай коли тобі виходить зустрітись???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

горячие эстонские парни :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай ти не будеш спригувати, за мудака ти мені відповіси по любому!!! ти ж хотів мене провчити, ще й пиво обіцяв!!!, тим паче в мій вчорашній день народження!, так що давай коли тобі виходить зустрітись???

Антон Антонович, вибачте що не глянув в поле день народження і не побачив що у вас вчора свято було. То ви ще й одногодка, поєдинок буде рівний, незважаючи що я не вмію користуватись дубінкою, навідміну від вас. ПОЗВОНИТИ ТРЕБА БУЛО! Ми чітко домовились що я позвоню в 11. Договір важливіше святкування дня народження. Тим більше зранку. П.С.І конкретно тебе мудаком ніхто не називав, я про тему писав. В мене обідня перерва з 13:00. Давай біля ДЦ в центрі на 13:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе, до цієї теми думав, що ксена555 - жінка! А тут такє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось піде повболівати або подивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

святкування дня народження. Тим більше зранку. П.С.І конкретно тебе мудаком ніхто не називав, я про тему писав. В мене обідня перерва з 13:00. Давай біля ДЦ в центрі на 13:00.

давайте или на театральной или у Проминя,

там камеры, нам тож интересно будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

святкування дня народження. Тим більше зранку. П.С.І конкретно тебе мудаком ніхто не називав, я про тему писав. В мене обідня перерва з 13:00. Давай біля ДЦ в центрі на 13:00.

давайте или на театральной или у Проминя,

там камеры, нам тож интересно будет

ну ти і лінтяй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антон Антонович, вибачте що не глянув в поле день народження і не побачив що у вас вчора свято було. То ви ще й одногодка, поєдинок буде рівний, незважаючи що я не вмію користуватись дубінкою, навідміну від вас. ПОЗВОНИТИ ТРЕБА БУЛО! Ми чітко домовились що я позвоню в 11. Договір важливіше святкування дня народження. Тим більше зранку. П.С.І конкретно тебе мудаком ніхто не називав, я про тему писав. В мене обідня перерва з 13:00. Давай біля ДЦ в центрі на 13:00.

На 13,00 мені не виходить в центрі (я не встигаю і багато народу), давай на 18,30 біля загсу збоку де літні кафешки!, домовились???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напомнило :)

ATM (19:05:04 9/03/2010)

Я ТЯ НАЙДУ СЦУКА

ATM (19:05:10 9/03/2010)

АЙПИ ВЫЧЕСЛЮ ГОВНО ТЫ

shot (19:05:28 9/03/2010)

89.178.90.125

ATM (19:05:38 9/03/2010)

У МЕНЯ ПРОГА СЛОМАЛАСЬ, НО Я ПТОМ ИТЯ НАЙДУ

shot (19:05:54 9/03/2010)

братиславская 14, 38

ATM (19:06:14 9/03/2010)

У МЕНЯ МАШИНПА НЕ РАБОТАЕТ, САМ ПРИЕЗЖАЙ КУСОК ГОВНА,ХЕР Я К ТЕ ПОЕДУ

ATM (19:06:43 9/03/2010)

ЧЁ ЗАССАЛ ПРИЕХАТЬ? ГОВНО ТЫ, Я ТАК И ЗНАЛ

shot (19:06:57 9/03/2010)

давай адрес

ATM (19:07:03 9/03/2010)

ИДИ НА*** Я ЩА НЕ ДОМА

shot (19:07:10 9/03/2010)

а где?

ATM (19:07:15 9/03/2010)

В ГОСТЯХ, НАС ТУТ 8 ЧЕЛОВЕК! ПРИЕЗЖАЙ [CENSORED]

shot (19:07:25 9/03/2010)

давай адрес

ATM (19:07:29 9/03/2010)

[CENSORED] МЫ УЕЗЖАЕМ

shot (19:07:36 9/03/2010)

куда?

ATM (19:07:49 9/03/2010)

(пользователь добавил вас в игнор-лист)

А вообще пожмите руки и забудьте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу сьогодні з 12 до 14 де завгодно в центрі. На 18:30 може підійти брат той що був тоді при першій зустрічі. Якщо вже тобі так сильно хочеться зустрітись особисто, то вже на завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу сьогодні з 12 до 14 де завгодно в центрі. На 18:30 може підійти брат той що був тоді при першій зустрічі. Якщо вже тобі так сильно хочеться зустрітись особисто, то вже на завтра.

Добре, я зачекаю до завтра, терпіння хватить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, я зачекаю до завтра, терпіння хватить!

Ок. Але ж ти так і не написав мені і людям, чого ти домовився на вчора і з 11 до 21 не брав трубку і не відповідав на приватні повідомлення, хоча був в онлайн. Аж поки я не піщов до тебе на роботу і не написав сюди про кидалово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо странного, шо человек в свой ДН трубу не брал? Я б вообще ее нах отключил, шоб не мешали. НЕ вижу причин наезжать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм. Прикольно. Раньше, помнится, разборки устраивались в реале... Набивалась стрелка, в определённое время сообиралось две немаленьких банды, иногда один на один, часто толпа на толпу, кастеты, арматура, ножи, звонки в милицию обеспокоенных жителей близлежащих домов, "бобики", врассыпную... Эх, какие времена были - ни инета, ни мобилок, не то что теперь always online... :)

P.S. Забавная тема. Только непонятно - зачем выносить это на всеобщее обозрение? Ну встретились, решили, написал (если уж очень допекло или раскаялся) - "нехороший человек оказался" или "я был неправ, погорячился" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо странного, шо человек в свой ДН трубу не брал? Я б вообще ее нах отключил, шоб не мешали. НЕ вижу причин наезжать.

Нічо такого. Я ж не вітати його зібрався, міг взяти трубку і сказати що зайнятий і перенести зустріч. Впевнений що ти так би й зробив. Ми домовились що я позвоню в 11. Мікс, людина була в онлайні на борді, могла відписати. Я чекав 2 дня. Я не знав що д/н починають святкувати ще за день до події.

Хм. Прикольно. Раньше, помнится, разборки устраивались в реале... Набивалась стрелка, в определённое время сообиралось две немаленьких банды, иногда один на один, часто толпа на толпу, кастеты, арматура, ножи, звонки в милицию обеспокоенных жителей близлежащих домов, "бобики", врассыпную... Эх, какие времена были - ни инета, ни мобилок, не то что теперь always online... :)

P.S. Забавная тема. Только непонятно - зачем выносить это на всеобщее обозрение? Ну встретились, решили, написал (если уж очень допекло или раскаялся) - "нехороший человек оказался" или "я был неправ, погорячился" :)

Бидло так робить. А нормальні люди вирішують стосунки нормально, цивілізованим способом і вибачаються коли в чомусь були не праві. Я згідний вибачитись за тему, коли б людина вибачилася що порушила домовленість на 11:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, ursa, я не в тому віці щоб чубитись, як півень, пройшли часи, нехай цим займаються правоохоронні органи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...