Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

Из-за чеснока или гороха? :)

Опубліковано

Сьогодні в нас "романтична вечеря" - горох з м"яском і салат з капусти, печеної в духовці, з часничком - справжні українські афродизіаки :D Але мабуть "ночь любві" відміняється :P

Из-за чеснока или гороха? :)

Та то вже як пощастить :D

Опубліковано

Мені вчора так захотілося млинців з Нутеллою, що словами не передати :). На жаль, муки лишилась жменька і вийшло 6 маленьких млинців - але що то були за млинці :rolleyes:

Опубліковано

А в нас вчора була жарена рибка - хокі. Смачно!

А на рахунок млинців - я вже давно збираюсь зробити із згущеним молоком. Але, як то кажуть, зірки не сходяться ніяк :rolleyes:

Опубліковано

Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є:).

Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру.

Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити.

Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар.

Ням-ням:)

Опубліковано

Я сьогодні готувала десерт з дитинства - желе "Пташине молоко". Це фірмові ласощі моєї бабусі, а ще домашні трюфелі з дитячої суміші "Малыш". Трюфелі у мене ще тільки в планах, а желе вже є:).

Вершковий шар: 2 столові ложки желатину розчинити в 2 склянках молока, додати 1 літр вершків, 1 склянку цукру, 2 пакетики ванільного цукру.

Довести до кипіння, розлити у формочки, охолодити.

Шоколадний шар: 1 столову ложку желатину розчинити у 2 склянках молока, додати 2 столові ложки цукру і 2 столові ложки како. Як схолоне, розлити зверху на вершковий шар.

Ням-ням:)

Супер! І мене таким в дитинстві бавили:) І теж бабця)

Опубліковано

Приготував різотто - цілий день угробив на це(((

Рис арборіо знайшов тільки у 4 по рахунку супермаркеті. Так само і базилік з пармезаном. Але в принципі все вдалось :):smile-zachot: P.S. У цей раз тільки невеличкі шматочки цибулі приргоріли - усе інше вийшло доволі пристойно.

Опубліковано

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

Опубліковано

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж!:P

Опубліковано

І я обожнюю "Пташине молоко", тільки я роблю його з сметани, добре збиваючи з цукром. Воно тоді таке ніжне-ніжне. А зверху посипаю тертим шоколадом. Мммммммм

Не перестаю дивуватись дітям, вони чомусь надають перевагу фруктовим желе, до яких я байдужа.

А ще, улюблені солодощі дитинства, це шоколадна ковбаска (печиво, какао, масло, горіхи) :rolleyes:

О, шоколадна ковбаска - це щось! Моя мама робила її у вигляді торта - викладала все у каструльку, перешаровуючи вафлями (такими круглими, кольоровими). Потім в холодильник, а як торт застигав, виймала з форми і різала. Нашому дитячому захопленню не було меж!:P

А ще крім ковбаски я люблю солодку картошку....ням-ням і готувати швидко.

Опубліковано

Пішла жара на солодощі...зима бере своє :rolleyes:

Малеча сьогодні замовила вафелькі, перемазані вареним згущеним молоком :ok: Причому в наказовому порядку: "Мама, поки прийду з садочка..." Але мабуть залишу інтригу і задоволення, зробимо це РАЗОМ з нею, думаю радості буде значно більше :)

Опубліковано

В нас сьогодні плов ,знамениті гріночки з плавленим сирком (до речі ,дякую за рецепт GalinkaS ) і мяско по-албанськи з курячого філе.

Опубліковано

500 г курячого філе

2 цибулини

2 яйця

4 ст л майонезу

4 ст л муки,або крохмалу.(Особисто мені більше до смаку варіант з мукою)

Мясо нарізаю кубиками,цибульку тру на тертку,добавляю яйця,майонез,муку,спеції до смаку,перемішую і в холодильник(мінімум на годину).Це все добре настоїться,потім ложкою викладаю на сковорідку,як млинці,і обсмажую з двох сторін.

Можна споживати з будь-яким гарніром,можна з хлібом,просто як бутерброд(це вже хто як любить).

Фото не викладу,бо вже немає що фотографувати. :)

Смачного!

Опубліковано

Пішла жара на солодощі...зима бере своє :rolleyes:

Точно!:) Я нарешті купила форму для кекса і вчора спекла - простенький і дуже смачний: 100 г масла, 1 склянка цукру, 2 яйця, 1 склянка сметани, 1 пакетик ванільного цукру, 1 чайна ложка розпушувачу для тіста, половина чайної ложки солі, 1,5 склянки борошна. Викласти третину тіста в форму, посипати родзинками і цукром, змішаним з корицею. Знову викласти третину тіста+родзинки, цукор, кориця і наверх тісто, яке лишилось. Випікати 50-60 хв при температурі 175 С.

Опубліковано

А я наварила сьогодні велику кастрюлю щавлевого борщу з реберцями і зробила запіканку з картоплею, м"ясом і майонезом (правда, без сиру, бо його під рукою не виявилось :)).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...