Перейти до змісту

Новий мобільний Motorola DROID X

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

f43958449e5c.jpg

Компанія Motorola офіційно оголосила про те, що в кінці літа на прилавках магазина з'явиться цей новий девайс - Motorola DROID X. Пристрій має гігагерцовий процесор, дисплей 4,4 дюйми (!) з роздільною здатністю 854*480 точок. Є також 8-ми мегапіксельна камера і 8 гігабайт внутрішньої пам'яті.

21491490c35c.jpg39dd3acff34d.jpg

e79b153b1025.jpgf869852b4e2b.jpg

aa30721fbfed.jpg0a24dd39d229.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LR_hEzGg-Jw

Опубліковано

Добре, що сімейство дроїдів росте. Хоча, саме ця модель -- це вже якийсь пере-телефон і недо-планшет :)

ІМХО, тримати біля вуха таку штуку не надто комфортно. Та і в кишеню його не вкинеш. Мені навіть з Google Nexus One не завжди літом комфортно -- в кишеню шортів його не покладеш, а ця штука добряче більша і важча буде.

Мені дуже цікаво дочекатись, поки вийде Google Nexus Two. Цікаво, що впихнуть в новий флагман :)

Опубліковано

Якщо цей дисплей 4,4" буде AMOLED, то напевно заряджати  DROID прийдеться щодня, оскільки прожора він ще той, навіть процесор в 1Ггц споживає куди скромніше. 

Опубліковано

Якщо цей дисплей 4,4" буде AMOLED, то напевно заряджати  DROID прийдеться щодня, оскільки прожора він ще той, навіть процесор в 1Ггц споживає куди скромніше. 

Глава Motorola Санджай Джа (Sanjay Jha) подтвердил информацию о том, что американская компания продолжит расширять свое портфолио смартфонами, работающими под управлением Google Android. Причем один из таких гаджетов будет оснащен процессором с тактовой частотой 2 ГГц. А в продаже этот аппарат появится еще до конца года.

Что касается смартфона с 2-гигагерцевым процессором, то Санджай Джа отказался раскрывать какие-либо детали о его возможностях. Зато это сделал еще один топ-менеджер Motorola, пожелавший остаться анонимным. Он сказал, что новый смартфон будет сочетать в себе все технические достижения, какие только возможно. Он будет работать под управлением Google Android и, как и iPhone 4, получит в свое распоряжение гироскоп. Кроме того, в аппарате будут предусмотрены графический процессор Nvidia Tegra с полной поддержкой Flash 10.1, поддержка 720p и камера мощнее 5-мегапиксельной.

Если все это окажется правдой, и Motorola не затянет с выходом нового смартфона, то он почти наверняка станет самым мощным Android-смартфоном в мире.

Беручи до уваги такий потужний та великий дисплей - цілком імовірно, що додаток до цього дисплею буде графіка від Nvidia Tegra. Хоча можливо вони оновлять версію для Європи. Як це зробили з попереднім телефоном.

P.S. Напевне прийдеться ходити з акумулятором від автомобіля - щоб зарядити його.

Опубліковано

Ще частіше потрібно буде заряджати, якщо дисплей TFT :)

AMOLED дисплеї в більшості випадків менше садять батарею, ніж TFT. Виняток -- при відображенні великих площ світлих кольорів, особливо білого.

Як би там не було, а Google Nexus One з батареєю 1400 мАг, AMOLED дисплеєм 3.7" і таким же 1Ггц процесором в мене живе 6-8 годин при активному використанні. В іграх на зразок Asphalt 5 -- години 2-3 і при цьому досить сильно гріється. А при посередньому використанні -- до півтора дня (в мене таке було лише раз чи два за весь час використання :)).

А взагалі -- дуже багато залежить від різноманітних технологій енергозбереження, які використовує виробник апарата. Наприклад Nokia має цілий ряд патентів по енергозбереженню в мобільних апаратах як в програмній частині, так і в апаратній.

Опубліковано

To Plum.

Я ось думаю який телефон кращий?

HTC Desire, Google Nexus, HTC legend?

Чи варто за потужний проц платити акумулятором? Начинка ніби однакова невеличка різниця між ними.

Опубліковано

HTC legend зразу ж відпадає він трошки недоріс до рівня HTC Desire, Google Nexus, тому сперечатись вони можуть тільки вдвох. Покопавшись трохи в інеті знайшов ОСЬ і ОСЬ

а щодо акумулятора вони в них однакові, тому вибір тільки падає на покупця :0005:

Опубліковано

HTC Legend -- набагато простіша модель. Дисплей, процесор, пам'ять, габарити/ергономіка і т.д. Це "прямий нащадок" HTC Hero, зовсім не флагманська модель, швидше для масового ринку.

Між Desire і Nexus One я б вибрав останній, хоча тут треба дивитись по потребах. В Desire є деякі переваги:

- FM-тюнер (мені не потрібен)

- фірмова оболонка Sense (є і для Nexus One в кастомній (неофіційній) прошивці від Modaco)

- трошки більше оперативної пам'яті (жодного разу не відчував недостатку оперативки в Nexus One)

- оптичний трекпад замість трекбола і звичайніуправляючі клавіші замість сенсорних (кажуть зручніше, я не пробував)

проте, в Nexus One також є свої переваги:

- можливість використання з кредлом (я кредл купив відразу з апаратом)

- приємніший дизайн (суб'єктивно, але кажу як на мій погляд)

- і, що головне -- значно частіше з'являються оновлення прошивок (вже є прошивка з Android 2.2) і величезна кількість "кастомних" прошивок зі значно розширеною функціональністю (в мене стоїть Cyanogen Mod 5.0.8)

На форумі 4pda.ru зустрічав людей, які мають обидва апарата, більшість з них схиляються до Nexus One. Хоча фактично -- апарати як брати-близнюки, відрізняються мінімально.

Ще дуже приємний апарат -- перший Motorola Droid. Головний недолік для кириличних користувачів -- дуже невдала розкладка хардварної клавіатури, хоча до всього можна звикнути.

Кажуть ще серед нових апаратів Acer є цікаві варіанти з Android OS, і до того ж вони ніби офіційно продаються в Україні, хоча я з їх модельним рядом не знайомий.

Ну і, звісно, Samsung -- народний i5700 Galaxy Spica (давно є в наших магазинах) і флагманський i9000 Galaxy S (обіцяють скоро). В останньому -- дисплей Super AMOLED, Bluetooth 3.0 і багато інших наворотів.

Опубліковано
мда про такі телефони мені тільки мріяти :(

Samsung i5700 Spica коштує близько $300. При умові що такий телефон дійсно потрібен -- це зовсім не дорого. vanus купив такий телефон і не нарадується.

Опубліковано

На фото -- Droid X в порівнянні з іншими апаратами, зокрема з Google Nexus One:

anons2.jpg

Він же просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...