Перейти до змісту

Новий мобільний Motorola DROID X


Рекомендовані повідомлення

f43958449e5c.jpg

Компанія Motorola офіційно оголосила про те, що в кінці літа на прилавках магазина з'явиться цей новий девайс - Motorola DROID X. Пристрій має гігагерцовий процесор, дисплей 4,4 дюйми (!) з роздільною здатністю 854*480 точок. Є також 8-ми мегапіксельна камера і 8 гігабайт внутрішньої пам'яті.

21491490c35c.jpg39dd3acff34d.jpg

e79b153b1025.jpgf869852b4e2b.jpg

aa30721fbfed.jpg0a24dd39d229.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LR_hEzGg-Jw

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що сімейство дроїдів росте. Хоча, саме ця модель -- це вже якийсь пере-телефон і недо-планшет :)

ІМХО, тримати біля вуха таку штуку не надто комфортно. Та і в кишеню його не вкинеш. Мені навіть з Google Nexus One не завжди літом комфортно -- в кишеню шортів його не покладеш, а ця штука добряче більша і важча буде.

Мені дуже цікаво дочекатись, поки вийде Google Nexus Two. Цікаво, що впихнуть в новий флагман :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як розбив тел з набагато меншим дисплеем стьомно таку штуку носити з собою :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цей дисплей 4,4" буде AMOLED, то напевно заряджати  DROID прийдеться щодня, оскільки прожора він ще той, навіть процесор в 1Ггц споживає куди скромніше. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цей дисплей 4,4" буде AMOLED, то напевно заряджати  DROID прийдеться щодня, оскільки прожора він ще той, навіть процесор в 1Ггц споживає куди скромніше. 

Глава Motorola Санджай Джа (Sanjay Jha) подтвердил информацию о том, что американская компания продолжит расширять свое портфолио смартфонами, работающими под управлением Google Android. Причем один из таких гаджетов будет оснащен процессором с тактовой частотой 2 ГГц. А в продаже этот аппарат появится еще до конца года.

Что касается смартфона с 2-гигагерцевым процессором, то Санджай Джа отказался раскрывать какие-либо детали о его возможностях. Зато это сделал еще один топ-менеджер Motorola, пожелавший остаться анонимным. Он сказал, что новый смартфон будет сочетать в себе все технические достижения, какие только возможно. Он будет работать под управлением Google Android и, как и iPhone 4, получит в свое распоряжение гироскоп. Кроме того, в аппарате будут предусмотрены графический процессор Nvidia Tegra с полной поддержкой Flash 10.1, поддержка 720p и камера мощнее 5-мегапиксельной.

Если все это окажется правдой, и Motorola не затянет с выходом нового смартфона, то он почти наверняка станет самым мощным Android-смартфоном в мире.

Беручи до уваги такий потужний та великий дисплей - цілком імовірно, що додаток до цього дисплею буде графіка від Nvidia Tegra. Хоча можливо вони оновлять версію для Європи. Як це зробили з попереднім телефоном.

P.S. Напевне прийдеться ходити з акумулятором від автомобіля - щоб зарядити його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще частіше потрібно буде заряджати, якщо дисплей TFT :)

AMOLED дисплеї в більшості випадків менше садять батарею, ніж TFT. Виняток -- при відображенні великих площ світлих кольорів, особливо білого.

Як би там не було, а Google Nexus One з батареєю 1400 мАг, AMOLED дисплеєм 3.7" і таким же 1Ггц процесором в мене живе 6-8 годин при активному використанні. В іграх на зразок Asphalt 5 -- години 2-3 і при цьому досить сильно гріється. А при посередньому використанні -- до півтора дня (в мене таке було лише раз чи два за весь час використання :)).

А взагалі -- дуже багато залежить від різноманітних технологій енергозбереження, які використовує виробник апарата. Наприклад Nokia має цілий ряд патентів по енергозбереженню в мобільних апаратах як в програмній частині, так і в апаратній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To Plum.

Я ось думаю який телефон кращий?

HTC Desire, Google Nexus, HTC legend?

Чи варто за потужний проц платити акумулятором? Начинка ніби однакова невеличка різниця між ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HTC legend зразу ж відпадає він трошки недоріс до рівня HTC Desire, Google Nexus, тому сперечатись вони можуть тільки вдвох. Покопавшись трохи в інеті знайшов ОСЬ і ОСЬ

а щодо акумулятора вони в них однакові, тому вибір тільки падає на покупця :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HTC Legend -- набагато простіша модель. Дисплей, процесор, пам'ять, габарити/ергономіка і т.д. Це "прямий нащадок" HTC Hero, зовсім не флагманська модель, швидше для масового ринку.

Між Desire і Nexus One я б вибрав останній, хоча тут треба дивитись по потребах. В Desire є деякі переваги:

- FM-тюнер (мені не потрібен)

- фірмова оболонка Sense (є і для Nexus One в кастомній (неофіційній) прошивці від Modaco)

- трошки більше оперативної пам'яті (жодного разу не відчував недостатку оперативки в Nexus One)

- оптичний трекпад замість трекбола і звичайніуправляючі клавіші замість сенсорних (кажуть зручніше, я не пробував)

проте, в Nexus One також є свої переваги:

- можливість використання з кредлом (я кредл купив відразу з апаратом)

- приємніший дизайн (суб'єктивно, але кажу як на мій погляд)

- і, що головне -- значно частіше з'являються оновлення прошивок (вже є прошивка з Android 2.2) і величезна кількість "кастомних" прошивок зі значно розширеною функціональністю (в мене стоїть Cyanogen Mod 5.0.8)

На форумі 4pda.ru зустрічав людей, які мають обидва апарата, більшість з них схиляються до Nexus One. Хоча фактично -- апарати як брати-близнюки, відрізняються мінімально.

Ще дуже приємний апарат -- перший Motorola Droid. Головний недолік для кириличних користувачів -- дуже невдала розкладка хардварної клавіатури, хоча до всього можна звикнути.

Кажуть ще серед нових апаратів Acer є цікаві варіанти з Android OS, і до того ж вони ніби офіційно продаються в Україні, хоча я з їх модельним рядом не знайомий.

Ну і, звісно, Samsung -- народний i5700 Galaxy Spica (давно є в наших магазинах) і флагманський i9000 Galaxy S (обіцяють скоро). В останньому -- дисплей Super AMOLED, Bluetooth 3.0 і багато інших наворотів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда про такі телефони мені тільки мріяти :(

Samsung i5700 Spica коштує близько $300. При умові що такий телефон дійсно потрібен -- це зовсім не дорого. vanus купив такий телефон і не нарадується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то такий телефон мені не потрібен, але бажання сильніша штука а ніж потреба :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фото -- Droid X в порівнянні з іншими апаратами, зокрема з Google Nexus One:

anons2.jpg

Він же просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...