Перейти до змісту

Книгарні

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давайте тут ділитися, де є гарний вибір книжок за помірними цінами.

Щодо книгарень, то я в цьому плані люблю Львів :) Подобається і "Літера" і "Є". В "Є" була на днях - тихо, спокійно, кімната з кондиціонером і столиками, щоб сісти і почитати, wi-fi :)

Хотілось би, щоб в Луцьку зробили щось подібне)

Книги купую найчастіше в "Домі книги"

Опубліковано

Десь вже була така тема.

Я книги купую в Фуршеті на другому поверсі зазвичай. Це коли немає що робити, заїхав і купив. Якщо можу почекати то через інтернет. Магазинів купа.

Опубліковано

О, дякую зі інформацію. В мене стаж уже більше 10 років. Треба буде навідатись з карткою, хоч якийсь толк від неї буде.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

у мене велика бібліотека вдома (дякую батькам), нове купую у "Книжковому клубі" , або тягну з інета. Найкраща книгарня, яку я бачила-у Пітері "Дім книги" біля Ісакіївського собору, вибір величезний, ціни демократичні, але в Пітер багато не покатаєшся..

Опубліковано

у мене велика бібліотека вдома (дякую батькам), нове купую у "Книжковому клубі" , або тягну з інета. Найкраща книгарня, яку я бачила-у Пітері "Дім книги" біля Ісакіївського собору, вибір величезний, ціни демократичні, але в Пітер багато не покатаєшся..

З тої самої опери - Моска, Новий арбат, "Дом Книги"

Вибір шалений - два величзні поверхи, як заходжу - пропадаю на цілий день

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Позавчора у Львові в книгарні "Фоліо", що навпроти Нацбанку, купила 11 книжок і заплатила за все це 50 грн. :rolleyes:. Був в них якийсь розпродаж - по 1, 2, 5, 10 грн. за книжку. Половина книжок в твердій палітурці, на перший погляд книги цікаві, відомих авторів і у гарному вигляді. Враженнями буду ділитися по мірі прочитання.

"Мати все" Люко Дашвар купила у "Є", порівняла ціни з "Літерою". Порівняння була на користь "Є" :)

Опубліковано

А я знову почала замовляти книги в інтернеті. Для прикладу: пішла купувати "Музей..." Забужко - в Гостинці чомусь ціна 130 грн. :blink: А в тирнеті (на buga.com.ua) 74,10+Укрпошта і того вона мені встала 95грн. Звичайно можна було б і побродити по крамничках наших міських, але я після роботи не особо маю на це час наприклад.

Дашвар відрила на сайті Книжкового клубу членом якого колись була, картка клубна як оказалося моя ше дійсна. І як тільки на сайті з"явилася книга я її замовила. Йшла вона до мене 10 днів.

Ціна на сайті 24,90грн.+ Укрпошта і того 39,40. Наступного разу мабуть як в них насайті щось вподобаю, то спочатку не полінуюся і завітаю в магазин їхній на Рівненській.

Також ше замовляла минулого тижня собі на knigograd.com.ua- забирала з відділення Нової пошти. Доставка вийшла близько 11 грн. Замовлення на 520. В ночі в понеділок замовила, зранку в 9 зробира переказ і на наступний день в 12 поїхала забрала. Єдине що їхати туди далеко, це за Кромберг і Шуберт...

Про ціни у Львові отримала шок! Чому я ТУТ живу а не ТАМ?

Опубліковано

А я знову почала замовляти книги в інтернеті. Для прикладу: пішла купувати "Музей..." Забужко - в Гостинці чомусь ціна 130 грн. :blink: А в тирнеті (на buga.com.ua) 74,10+Укрпошта і того вона мені встала 95грн. Звичайно можна було б і побродити по крамничках наших міських, але я після роботи не особо маю на це час наприклад.

Ціна на сайті 24,90грн.+ Укрпошта і того 39,40. Наступного разу мабуть як в них насайті щось вподобаю, то спочатку не полінуюся і завітаю в магазин їхній на Рівненській.

"Музей..." в "Літері" теж близько 130 грн., а от в "Є" - 80 з копійками. "Мати все" Дашвар я купила в "Є" за 27,71 грн.

iriuss, зайди в Дім книги, що біля автостанції, - ціни там теж невисокі.

Опубліковано

Будь-ласка. Мисливці то точно :) В мене позавчора було вдале полювання - стоїть пів полички книжок і не знаю з чого почати :)

Опубліковано

А хто був в книгарні на пр.Волі через дорогу від медколеджу? Років зо два назад цей магазин називався "Книги Фоліо". Потім його закрили. А оце кілька днів тому з вікна маршрутки побачила, що знову працює. Тільки от назви не запам'ятала. Цікаво, який там асортимент.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Останнім часом купую книжки тільки в Клубі сімейного дозвілля, там дуже широкий асортимент.На кожного вибагливого читача знайдеться "своя" книга. :)

Опубліковано

А хто був в книгарні на пр.Волі через дорогу від медколеджу? Років зо два назад цей магазин називався "Книги Фоліо". Потім його закрили. А оце кілька днів тому з вікна маршрутки побачила, що знову працює. Тільки от назви не запам'ятала. Цікаво, який там асортимент.

можливо навпроти педколеджу? якщо по пр.Волі...

ууу,вже написали )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я сьогодні чуть не плакала... Замовила в книжковому інтернет-магазині декілька книг: вірші Омара Хайяма - 3 книги (три, тому що в різних перекладах), і його біографію (Гарольд Лемб) - всього чотири книги... Замовляла тут <http://www.bookshop.ua/>

Да, ціни набагато дешевші, ніж у звичайному магазині, да, оперативна доставка, гарні обкладинки, але на якому папері надруковані три з цих книг: на дешевому, жовтому, жорсткому папері, який до і до рук брати неприємно, не те, щоб насолоджуватись поезією Сходу...

Звичайно,інтернет-ресурс, на якому я замовляла ці книги, не відповідає за їхню якість, але я їх так чекала, що розстроїлась до сліз, коли відкрила посилку...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...