Перейти до змісту

Чому така несправедливість?

Parfumer

Рекомендовані повідомлення

Питання перш за все до Тумана а також і адмінів. Чому в цьому розділі видаляються теми і топікі які піддають сумніву якість ДГ. А люди які їх створюють відправляються в бан. Як тільки 2-3 людей напише що вони не задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4 кривостворені теми одним юзером. І щось ніхто не спішить це якось виправити... Неодноразово бачив як витирались пости тим чи іншим модером... Чи тут можна писати коли тільки комусь підлижеш? Напевно після цього топіка мене тоже в бан запруть... але хотілось би почути відповіді деяких персонажів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Як тільки 2-3 людей напише що вони зе задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4

потому что многие тут ~ знают как стабильно работает ДГ,

и знают не по наслышке, а потому что сами его едят

если баец напишет "матать-перемать у ДГ ничо не работает" а у меня в это время всё работает чипи-пики то как то "за державу обидно"

а если "ти не компетентний в ІР-мережах" то нужно писать не "ДГ гуано, у них ничего не работает", а что то вида - "у мня проблема, помогите," и постараться дать максимум инфы, но перед эти 2 раза всё у себя перепроверить, и сделать так как написано в договоре

p.s. хотите обсырать ДГ - го на форум Билайна или Визора :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема ДМ в тому що складно користувачу діагностувати на якій ділянці виникла проблема. А проблема можа бути банальною десь по дорозі перегрівся комутатор перегрівся і почав підглючувати від навантаження. Самий перший і простій спосіб трасернути маршрут від себе до свого сайта утилітою tracert а тоді починати писати шось на форумі.

В УТ наприклад можна трасертути маршрут і побачити на якому вузлі затримка, чи це глючить "остання миля" чи проблеми з перевантаженням каналів провайдера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як тільки 2-3 людей напише що вони зе задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4

потому что многие тут ~ знают как стабильно работает ДГ,

и знают не по наслышке, а потому что сами его едят

если баец напишет "матать-перемать у ДГ ничо не работает" а у меня в это время всё работает чипи-пики то как то "за державу обидно"

а если "ти не компетентний в ІР-мережах" то нужно писать не "ДГ гуано, у них ничего не работает", а что то вида - "у мня проблема, помогите," и постараться дать максимум инфы, но перед эти 2 раза всё у себя перепроверить, и сделать так как написано в договоре

p.s. хотите обсырать ДГ - го на форум Билайна или Визора :)

Ну але ж такі ситуації є і в темі "інтернет від Білайн" де ті люди які ним не користуються справжнім образом гонять на цей оператор, а багато хто користється цим провайдером їм все подобається і в них як ви написали все "чипи-пики", тут тоже можна сказати "за державу обидно"... І ці пости і не стирають і нічого з цими юзерами не роблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Parfumer незнання правил розділу і форуму  не звільняє від відповідальності за їх невиконання.Процитуєш яки ти порушив днів 3-5 просто почитаєш для проформи.Якщо ні то ти сам запропонував забанити:) Час до 19-00

2 Tum@n не три до вечора тему

PS всі хто в подальшому відпишеться в даній темі отримує РО. Хочете обговорити дії адміністрації форуму своріть нову тему в флеймі чи опніть стару,яких є декілька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в темі про Укртелеком також багато незадоволених користувачів відписалось і це означае що є недоліки у оператора! так чому ж їх не забанили за те що вони принижуть гідність національного оператора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS всі хто в подальшому відпишеться в даній темі отримує РО.

:lol: :lol: :lol::smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Критику Parfumer'а я б сприйняв, якби він мав доступ до логів модерування/адміністрування і дійсно бачив би хто шо і як.

Якщо тут є люди, які безпосередньо адмініструють ДГ, то вони можуть одразу після адекватної, або не дуже, критики перевірити її факт безпосередньо.

Хотів би я подивитись на стан речей, якби адмін кожного з провайдерів, які тут обговорюються, мали би права адмінить на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну але ж такі ситуації є і в темі "інтернет від Білайн" де ті люди які ним не користуються справжнім образом гонять на цей оператор, а багато хто користється цим провайдером їм все подобається і в них як ви написали все "чипи-пики", тут тоже можна сказати "за державу обидно"... І ці пости і не стирають і нічого з цими юзерами не роблять...

выйдет Билайн с предложением о сотрудничестве - и там потрут

а то не мыж не телепаты чтобы знать кто юзает, а кто нет

я Билайн не ем, плохого ничего не скажу

окромя того что их маркетоиды думают ЖОПОЙ, да вы не ослышались ЖОПОЙ,

ибо покрывают сетью те районы где уже есть сети, а в тоже время есть не охваченные спальные районы...

наверное жек ГПЗ-Львовский не такой "податливый" как остальные

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Люди, які безпосередньо адмініструють ДГ" зазвичай тут не дають можливість сказати і описати недоліки того самого ДГ. Це не до всіх відноситься але індівідуми есть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в темі про Укртелеком також багато незадоволених користувачів відписалось і це означае що є недоліки у оператора! так чому ж їх не забанили за те що вони принижуть гідність національного оператора?

Якщо ти наткнувся на пост який безпідставно порочить честь і гідність особисто твою, або установи, в якій ти працюєш, достатньо всьо навсього натиснути кнопочку 'Жалоба'.

А поскільки за час мого модерування НІХТО її в моєму розділі не натискав то і жалітись немає на що.

Хочете справедливості - підтримуйте умови для неї.Розділ є технічним, тому елементарні знання для спілкування тут повинні бути.

Якщо людина 'нульова' хай телефонує в сапорт і там вирішує свої проблеми.

А теми аля 'що краще' надалі будуть переноситись у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть топікстартера не зовсім правильно зрозуміли.

Як би там не було, і щоб не казали, у більшості користувачів даного ресурсу СТІЙКЕ (та хибне) враження, що Ресурс належить вищезгаданому оператору (у даному випадку ДГ). І все, що говориться негативне про ДГ - приречено на покарання.

Так, складається таке враження.

І от топікстартер, як представник (чи я помиляюся? ) конкуруючого провайдера Укртелеком. Хоче встановити справедливість.

АБо за критику всіх операторів всіх у РО. Або сприймати критику, як критику, як спосіб зрозуміти в чому помилка чи проблема. Інша справа, коли критика (читай - звинувачення) є безпідставними.

Модерування - тяжка, відповідальна справа. Вимагає і часу і вміння прийняти правильне рішення. Вміння контролювати емоції, щоб згаряча не роздати БАН-ів. Тому, дії модераторів не доводиться обговорювати. Дати можливість кожному спробувати - от тоді й видно буде.

Як пропозиція, дати права топікстартеру модерувати даний розділ в противагу існуючому модератору. Тоді все стане на свої місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если-бы ДГ рабюотал нормально, то никто его бы не обсирал, а только хвалили, а так как они работают ,то кроме критики ничего не заслуживают ,и убиранием постов, тем ,и баня пользователей, вы ничего не добьетесь, от этого ДГ лучще работать не станет, и если вы боитесь критики и затираете правду, то вообще грош вам цена ,и скоро вы накроетесь медным тазом ,так- как до сих пор используете медную проводку и лимитируете трафик, чего нормальные операторы давно уже не делают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergeyp, ну що тобі сказати?

вроді і не перший день на форумі, і говорилося про це не раз. Даний форум і ДГ - різні речі. Датагруп - мегагігант, накртися мідним тазом - ну-ну... Мідь кажеш.. кхм.. оптика вже рік як лежить в кожен ПІД'ЇЗД.

Я про що говорив - безпідставне обси*ання..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть топікстартера не зовсім правильно зрозуміли.

Як би там не було, і щоб не казали, у більшості користувачів даного ресурсу СТІЙКЕ (та хибне) враження, що Ресурс належить вищезгаданому оператору (у даному випадку ДГ). І все, що говориться негативне про ДГ - приречено на покарання.

Так, складається таке враження.

І от топікстартер, як представник (чи я помиляюся? ) конкуруючого провайдера Укртелеком. Хоче встановити справедливість.

АБо за критику всіх операторів всіх у РО. Або сприймати критику, як критику, як спосіб зрозуміти в чому помилка чи проблема. Інша справа, коли критика (читай - звинувачення) є безпідставними.

Саме це я і хотів сказати або всіх в РО або сидіть і читайте про Вас критику.

Але враження щодо Борда і ДГ пов"язані зовсім не хибне і не треба вводити людей в оману.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если-бы ДГ рабюотал нормально, то никто его бы не обсирал, а только хвалили, а так как они работают ,то кроме критики ничего не заслуживают ,и убиранием постов, тем ,и баня пользователей, вы ничего не добьетесь, от этого ДГ лучще работать не станет, и если вы боитесь критики и затираете правду, то вообще грош вам цена ,и скоро вы накроетесь медным тазом ,так- как до сих пор используете медную проводку и лимитируете трафик, чего нормальные операторы давно уже не делают.

Parfumer, найди, пожалуйста, критику в подобном тоне против другого оператора и я лично поставлю кмд пиво для твоей амнистии! Иначе - я за твой РО на месяц.

ЗЫ Я абонент ДГ еще со времен ISDN - и вы не поверите, но у меня за лет 10 было 2-3 "разрыва"! Из них один раз с3,14здили кабель из колодца, и ДГ это порешало за день!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маю розглядати скаргу, стосовно свого повідомлення в даній темі. Парадокс :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маю розглядати скаргу, стосовно свого повідомлення в даній темі. Парадокс :)

вам прідьоцца застрєліцца, поручік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Parfumer, найди, пожалуйста, критику в подобном тоне против другого оператора и я лично поставлю кмд пиво для твоей амнистии! Иначе - я за твой РО на месяц.

ЗЫ Я абонент ДГ еще со времен ISDN - и вы не поверите, но у меня за лет 10 было 2-3 "разрыва"! Из них один раз с3,14здили кабель из колодца, и ДГ это порешало за день!

Diмежду критикой и обсиранием есть тонкая грань - она называется крик души. И то что сказанной в этой темен не в пользу ДГ и есть тем самым криком... просто достало видеть как исчезают посты и темы неугодные Админам. А на счет бана я и так знаю что он будет... уж слишком я плохой для вас.

То что у тебя все хорошо работает это только стоплюсов тебе. Значит есть голова на плечах и умеешь ею пользоваться. Но не все пользователи тырнета одинаково разбираются в сетях. И что всех за это будем банить? А если у кого то и что то не работает так нужно либо клиента носом ткнуть что это у него проблемы или извиниться и исправить а не в бан посылать. и если кого то не устраивает качество связи он имеет полное право об этом говорить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Банить. Если человек не умеет пользоваться телефоном, и позвонить в сапорт. Или зайти на сайт оператора и посмотреть тарифы.

Адекватно обмозговать, ну кто мля ему доктор?

Нефиг писать в технический раздел. Тут такое наказывается.

Правильно, проще зайти на форум. И сказать оператор гавно! Без каких либо аргументов.

При этом объявить всем что он олень, до сих пор сидит на древнем, лимитированом пакете. :)

Ну селяви :)

Ребята, критика это хорошо. Ибо только при наличии критики конструктивной, можно узнать что на огромной сети не так.

В плане тарифов. Ну тут нет спору. Ненравитцо, уходим туда где нравитцо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То что у тебя все хорошо работает это только стоплюсов тебе. Значит есть голова на плечах и умеешь ею пользоваться. Но не все пользователи тырнета одинаково разбираются в сетях. И что всех за это будем банить? А если у кого то и что то не работает так нужно либо клиента носом ткнуть что это у него проблемы или извиниться и исправить а не в бан посылать. и если кого то не устраивает качество связи он имеет полное право об этом говорить!

У меня тоже интернет отлично работает... За 2+ года были обрывы максимум на пару часов и максимум раз в пол года.

И сам в сетях не бум бум. Неделю сидел без интернета и выносил мозг сапорту, хотя проблема была именно во мне и моем компе. Банально полетела сетевая (стерся мак адрес). И нечего дзвонил, розбирались и никто не куда не послал.

Лично я поддерживаю админов, зачет ДГ :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Тут зачёт любому оператору который адекватно работает со своими абонентами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримка ДГ - річ цікава і неоднозначна... Якщо без поперереджень відключають інтернет, бо "у вас багато вірусів на компі", а в той же момент на роутері вісить ще пара ноутбуків - нормально! Біжи до сусіда качай новий віндовс/антивірус/т.д.? Чи як я з Піпланета з моїм то трафіком качати щось можу, щоб відновити людям комп. Нє, хай краще той, кому відключили інтернет, зайде на борду і скаже як є: "В мене криві руки і куча вірусів, прийдіть хто-ніть поможіть!" А інет то відключений!!!

Звичайно ж, якщо звернутись до бордівців-модерів - вони поможуть, за це респект :smile-zachot:Tum@n виручав!

...якщо жаліються - щось таки є.. може не в якості інтернету...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Diмежду критикой и обсиранием есть тонкая грань - она называется крик души. И то что сказанной в этой темен не в пользу ДГ и есть тем самым криком... просто достало видеть как исчезают посты и темы неугодные Админам.

Так пусть в туалете у себя кричит! А посты и темы, написанные дятлами, которые мозги себе в контре вышибли - они всегда будуть тереться на любом форуме!

Ну неужели мне одному очевидно, что 99% критиканов - безмозглые идиоты?!!!

Я ведь не писал, что с моей 25-летней тел. линией, после устранения всех скруток УТ "поднялся" до 512КБит, не говорю, что провайдер - дерьмо?!

Да банить этих идиотов, пишущих про используете медную проводку и лимитируете трафик, банить навеки!

Дарвин, читая наш форум, в гробу вертится!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут зачёт любому оператору который адекватно работает со своими абонентами.

Тут вопрос вот в чем. Зачем же было удалять тему где люди писали что у их не устраивает ДГ? и что ДГ такие-сякие... и это не один писал а несколько. топикстартера отправили в бан и еще с ним пару людей а тему вытерли. Ром не знаешь случайно кто? Понятно дело малой что создавал тему не во всем был прав но это не повод так пресекать. Да и что ты владелец борды мы все знаем и что любого в любой момент можно потереть... но это как то не справедливо. А давай с ветки про Укртелеком поудаляем сообщения которые писали безграмотные юзеры и где я как работник УТК могу сказать что той или иной пост является обсиранием Укртелекома. Так будет справедливо... ведь правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...