Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 06:49 #1 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 06:49 Питання перш за все до Тумана а також і адмінів. Чому в цьому розділі видаляються теми і топікі які піддають сумніву якість ДГ. А люди які їх створюють відправляються в бан. Як тільки 2-3 людей напише що вони не задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4 кривостворені теми одним юзером. І щось ніхто не спішить це якось виправити... Неодноразово бачив як витирались пости тим чи іншим модером... Чи тут можна писати коли тільки комусь підлижеш? Напевно після цього топіка мене тоже в бан запруть... але хотілось би почути відповіді деяких персонажів.
Zevs_Isver Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:04 #2 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:04 Як тільки 2-3 людей напише що вони зе задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4 потому что многие тут ~ знают как стабильно работает ДГ, и знают не по наслышке, а потому что сами его едят если баец напишет "матать-перемать у ДГ ничо не работает" а у меня в это время всё работает чипи-пики то как то "за державу обидно" а если "ти не компетентний в ІР-мережах" то нужно писать не "ДГ гуано, у них ничего не работает", а что то вида - "у мня проблема, помогите," и постараться дать максимум инфы, но перед эти 2 раза всё у себя перепроверить, и сделать так как написано в договоре p.s. хотите обсырать ДГ - го на форум Билайна или Визора
SysR Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:11 #3 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:11 Проблема ДМ в тому що складно користувачу діагностувати на якій ділянці виникла проблема. А проблема можа бути банальною десь по дорозі перегрівся комутатор перегрівся і почав підглючувати від навантаження. Самий перший і простій спосіб трасернути маршрут від себе до свого сайта утилітою tracert а тоді починати писати шось на форумі.В УТ наприклад можна трасертути маршрут і побачити на якому вузлі затримка, чи це глючить "остання миля" чи проблеми з перевантаженням каналів провайдера.
kozakOleg Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:12 #4 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:12 Як тільки 2-3 людей напише що вони зе задоволені наданням послуги інтерент від ДГ значить це йде "массове обсирання одного із провайдерів". І бан можна отримати тут тільки за те що ти не компетентний в ІР-мережах або поставив три знака ???... В сусідній темі "Автопаті" уже добу вісить 4 потому что многие тут ~ знают как стабильно работает ДГ, и знают не по наслышке, а потому что сами его едят если баец напишет "матать-перемать у ДГ ничо не работает" а у меня в это время всё работает чипи-пики то как то "за державу обидно" а если "ти не компетентний в ІР-мережах" то нужно писать не "ДГ гуано, у них ничего не работает", а что то вида - "у мня проблема, помогите," и постараться дать максимум инфы, но перед эти 2 раза всё у себя перепроверить, и сделать так как написано в договоре p.s. хотите обсырать ДГ - го на форум Билайна или Визора Ну але ж такі ситуації є і в темі "інтернет від Білайн" де ті люди які ним не користуються справжнім образом гонять на цей оператор, а багато хто користється цим провайдером їм все подобається і в них як ви написали все "чипи-пики", тут тоже можна сказати "за державу обидно"... І ці пости і не стирають і нічого з цими юзерами не роблять...
marko Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:14 #5 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:14 Parfumer незнання правил розділу і форуму не звільняє від відповідальності за їх невиконання.Процитуєш яки ти порушив днів 3-5 просто почитаєш для проформи.Якщо ні то ти сам запропонував забанити Час до 19-00 2 Tum@n не три до вечора тему PS всі хто в подальшому відпишеться в даній темі отримує РО. Хочете обговорити дії адміністрації форуму своріть нову тему в флеймі чи опніть стару,яких є декілька
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:15 Автор #6 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:15 в темі про Укртелеком також багато незадоволених користувачів відписалось і це означае що є недоліки у оператора! так чому ж їх не забанили за те що вони принижуть гідність національного оператора?
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:33 Автор #7 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:33 PS всі хто в подальшому відпишеться в даній темі отримує РО. :lol: :smile-zachot:
fog Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:47 #8 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:47 Критику Parfumer'а я б сприйняв, якби він мав доступ до логів модерування/адміністрування і дійсно бачив би хто шо і як.Якщо тут є люди, які безпосередньо адмініструють ДГ, то вони можуть одразу після адекватної, або не дуже, критики перевірити її факт безпосередньо.Хотів би я подивитись на стан речей, якби адмін кожного з провайдерів, які тут обговорюються, мали би права адмінить на форумі.
Zevs_Isver Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:53 #9 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:53 Ну але ж такі ситуації є і в темі "інтернет від Білайн" де ті люди які ним не користуються справжнім образом гонять на цей оператор, а багато хто користється цим провайдером їм все подобається і в них як ви написали все "чипи-пики", тут тоже можна сказати "за державу обидно"... І ці пости і не стирають і нічого з цими юзерами не роблять...выйдет Билайн с предложением о сотрудничестве - и там потрута то не мыж не телепаты чтобы знать кто юзает, а кто нетя Билайн не ем, плохого ничего не скажуокромя того что их маркетоиды думают ЖОПОЙ, да вы не ослышались ЖОПОЙ,ибо покрывают сетью те районы где уже есть сети, а в тоже время есть не охваченные спальные районы...наверное жек ГПЗ-Львовский не такой "податливый" как остальные
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:57 Автор #10 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:57 "Люди, які безпосередньо адмініструють ДГ" зазвичай тут не дають можливість сказати і описати недоліки того самого ДГ. Це не до всіх відноситься але індівідуми есть!
fog Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:59 #11 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 07:59 в темі про Укртелеком також багато незадоволених користувачів відписалось і це означае що є недоліки у оператора! так чому ж їх не забанили за те що вони принижуть гідність національного оператора?Якщо ти наткнувся на пост який безпідставно порочить честь і гідність особисто твою, або установи, в якій ти працюєш, достатньо всьо навсього натиснути кнопочку 'Жалоба'.А поскільки за час мого модерування НІХТО її в моєму розділі не натискав то і жалітись немає на що.Хочете справедливості - підтримуйте умови для неї.Розділ є технічним, тому елементарні знання для спілкування тут повинні бути. Якщо людина 'нульова' хай телефонує в сапорт і там вирішує свої проблеми.А теми аля 'що краще' надалі будуть переноситись у флейм.
Zheny@ Опубліковано 17 Червня, 2010 в 09:31 #12 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 09:31 Мабуть топікстартера не зовсім правильно зрозуміли. Як би там не було, і щоб не казали, у більшості користувачів даного ресурсу СТІЙКЕ (та хибне) враження, що Ресурс належить вищезгаданому оператору (у даному випадку ДГ). І все, що говориться негативне про ДГ - приречено на покарання. Так, складається таке враження. І от топікстартер, як представник (чи я помиляюся? ) конкуруючого провайдера Укртелеком. Хоче встановити справедливість. АБо за критику всіх операторів всіх у РО. Або сприймати критику, як критику, як спосіб зрозуміти в чому помилка чи проблема. Інша справа, коли критика (читай - звинувачення) є безпідставними. Модерування - тяжка, відповідальна справа. Вимагає і часу і вміння прийняти правильне рішення. Вміння контролювати емоції, щоб згаряча не роздати БАН-ів. Тому, дії модераторів не доводиться обговорювати. Дати можливість кожному спробувати - от тоді й видно буде. Як пропозиція, дати права топікстартеру модерувати даний розділ в противагу існуючому модератору. Тоді все стане на свої місця.
sergeyp Опубліковано 17 Червня, 2010 в 09:51 #13 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 09:51 если-бы ДГ рабюотал нормально, то никто его бы не обсирал, а только хвалили, а так как они работают ,то кроме критики ничего не заслуживают ,и убиранием постов, тем ,и баня пользователей, вы ничего не добьетесь, от этого ДГ лучще работать не станет, и если вы боитесь критики и затираете правду, то вообще грош вам цена ,и скоро вы накроетесь медным тазом ,так- как до сих пор используете медную проводку и лимитируете трафик, чего нормальные операторы давно уже не делают.
Zheny@ Опубліковано 17 Червня, 2010 в 10:24 #14 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 10:24 sergeyp, ну що тобі сказати? вроді і не перший день на форумі, і говорилося про це не раз. Даний форум і ДГ - різні речі. Датагруп - мегагігант, накртися мідним тазом - ну-ну... Мідь кажеш.. кхм.. оптика вже рік як лежить в кожен ПІД'ЇЗД. Я про що говорив - безпідставне обси*ання..
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:13 Автор #15 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:13 Мабуть топікстартера не зовсім правильно зрозуміли. Як би там не було, і щоб не казали, у більшості користувачів даного ресурсу СТІЙКЕ (та хибне) враження, що Ресурс належить вищезгаданому оператору (у даному випадку ДГ). І все, що говориться негативне про ДГ - приречено на покарання. Так, складається таке враження. І от топікстартер, як представник (чи я помиляюся? ) конкуруючого провайдера Укртелеком. Хоче встановити справедливість. АБо за критику всіх операторів всіх у РО. Або сприймати критику, як критику, як спосіб зрозуміти в чому помилка чи проблема. Інша справа, коли критика (читай - звинувачення) є безпідставними. Саме це я і хотів сказати або всіх в РО або сидіть і читайте про Вас критику. Але враження щодо Борда і ДГ пов"язані зовсім не хибне і не треба вводити людей в оману.
difoto Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:54 #16 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:54 если-бы ДГ рабюотал нормально, то никто его бы не обсирал, а только хвалили, а так как они работают ,то кроме критики ничего не заслуживают ,и убиранием постов, тем ,и баня пользователей, вы ничего не добьетесь, от этого ДГ лучще работать не станет, и если вы боитесь критики и затираете правду, то вообще грош вам цена ,и скоро вы накроетесь медным тазом ,так- как до сих пор используете медную проводку и лимитируете трафик, чего нормальные операторы давно уже не делают.Parfumer, найди, пожалуйста, критику в подобном тоне против другого оператора и я лично поставлю кмд пиво для твоей амнистии! Иначе - я за твой РО на месяц.ЗЫ Я абонент ДГ еще со времен ISDN - и вы не поверите, но у меня за лет 10 было 2-3 "разрыва"! Из них один раз с3,14здили кабель из колодца, и ДГ это порешало за день!
marko Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:59 #17 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 11:59 я маю розглядати скаргу, стосовно свого повідомлення в даній темі. Парадокс
Tolik_lt Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:02 #18 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:02 я маю розглядати скаргу, стосовно свого повідомлення в даній темі. Парадокс вам прідьоцца застрєліцца, поручік!
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:15 Автор #19 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:15 Parfumer, найди, пожалуйста, критику в подобном тоне против другого оператора и я лично поставлю кмд пиво для твоей амнистии! Иначе - я за твой РО на месяц.ЗЫ Я абонент ДГ еще со времен ISDN - и вы не поверите, но у меня за лет 10 было 2-3 "разрыва"! Из них один раз с3,14здили кабель из колодца, и ДГ это порешало за день!Diмежду критикой и обсиранием есть тонкая грань - она называется крик души. И то что сказанной в этой темен не в пользу ДГ и есть тем самым криком... просто достало видеть как исчезают посты и темы неугодные Админам. А на счет бана я и так знаю что он будет... уж слишком я плохой для вас.То что у тебя все хорошо работает это только стоплюсов тебе. Значит есть голова на плечах и умеешь ею пользоваться. Но не все пользователи тырнета одинаково разбираются в сетях. И что всех за это будем банить? А если у кого то и что то не работает так нужно либо клиента носом ткнуть что это у него проблемы или извиниться и исправить а не в бан посылать. и если кого то не устраивает качество связи он имеет полное право об этом говорить!
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:26 Адміністратори #20 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:26 Банить. Если человек не умеет пользоваться телефоном, и позвонить в сапорт. Или зайти на сайт оператора и посмотреть тарифы. Адекватно обмозговать, ну кто мля ему доктор? Нефиг писать в технический раздел. Тут такое наказывается. Правильно, проще зайти на форум. И сказать оператор гавно! Без каких либо аргументов. При этом объявить всем что он олень, до сих пор сидит на древнем, лимитированом пакете. Ну селяви Ребята, критика это хорошо. Ибо только при наличии критики конструктивной, можно узнать что на огромной сети не так. В плане тарифов. Ну тут нет спору. Ненравитцо, уходим туда где нравитцо!
Arden Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:37 #21 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:37 То что у тебя все хорошо работает это только стоплюсов тебе. Значит есть голова на плечах и умеешь ею пользоваться. Но не все пользователи тырнета одинаково разбираются в сетях. И что всех за это будем банить? А если у кого то и что то не работает так нужно либо клиента носом ткнуть что это у него проблемы или извиниться и исправить а не в бан посылать. и если кого то не устраивает качество связи он имеет полное право об этом говорить! У меня тоже интернет отлично работает... За 2+ года были обрывы максимум на пару часов и максимум раз в пол года. И сам в сетях не бум бум. Неделю сидел без интернета и выносил мозг сапорту, хотя проблема была именно во мне и моем компе. Банально полетела сетевая (стерся мак адрес). И нечего дзвонил, розбирались и никто не куда не послал. Лично я поддерживаю админов, зачет ДГ
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:39 Адміністратори #22 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:39 Тут зачёт любому оператору который адекватно работает со своими абонентами.
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:42 #23 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:42 Підтримка ДГ - річ цікава і неоднозначна... Якщо без поперереджень відключають інтернет, бо "у вас багато вірусів на компі", а в той же момент на роутері вісить ще пара ноутбуків - нормально! Біжи до сусіда качай новий віндовс/антивірус/т.д.? Чи як я з Піпланета з моїм то трафіком качати щось можу, щоб відновити людям комп. Нє, хай краще той, кому відключили інтернет, зайде на борду і скаже як є: "В мене криві руки і куча вірусів, прийдіть хто-ніть поможіть!" А інет то відключений!!! Звичайно ж, якщо звернутись до бордівців-модерів - вони поможуть, за це респект Tum@n виручав! ...якщо жаліються - щось таки є.. може не в якості інтернету...
difoto Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:52 #24 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:52 Diмежду критикой и обсиранием есть тонкая грань - она называется крик души. И то что сказанной в этой темен не в пользу ДГ и есть тем самым криком... просто достало видеть как исчезают посты и темы неугодные Админам.Так пусть в туалете у себя кричит! А посты и темы, написанные дятлами, которые мозги себе в контре вышибли - они всегда будуть тереться на любом форуме!Ну неужели мне одному очевидно, что 99% критиканов - безмозглые идиоты?!!!Я ведь не писал, что с моей 25-летней тел. линией, после устранения всех скруток УТ "поднялся" до 512КБит, не говорю, что провайдер - дерьмо?!Да банить этих идиотов, пишущих про используете медную проводку и лимитируете трафик, банить навеки!Дарвин, читая наш форум, в гробу вертится!
Parfumer Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:54 Автор #25 Опубліковано 17 Червня, 2010 в 12:54 Тут зачёт любому оператору который адекватно работает со своими абонентами.Тут вопрос вот в чем. Зачем же было удалять тему где люди писали что у их не устраивает ДГ? и что ДГ такие-сякие... и это не один писал а несколько. топикстартера отправили в бан и еще с ним пару людей а тему вытерли. Ром не знаешь случайно кто? Понятно дело малой что создавал тему не во всем был прав но это не повод так пресекать. Да и что ты владелец борды мы все знаем и что любого в любой момент можно потереть... но это как то не справедливо. А давай с ветки про Укртелеком поудаляем сообщения которые писали безграмотные юзеры и где я как работник УТК могу сказать что той или иной пост является обсиранием Укртелекома. Так будет справедливо... ведь правда?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.